Zwolle wil Warmerdam huren van Ajax

Mr. Ajax, 16-07-2016 om 21:23, 4896 views, RTV Oost |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

PEC Zwolle wil Django Warmerdam komend seizoen huren van Ajax. Bij de Amsterdammers komt hij niet in aanmerking voor een plek in de A-selectie, waardoor een verhuur een goede optie lijkt voor de verdediger annex middenvelder.

De twintigjarige Ajacied verlengde onlangs zijn contract in Amsterdam met twee jaar. De voorbije twee seizoenen speelde hij voor de beloften in de Jupiler League. Hij maakte in die tijd twee goals in 52 wedstrijden. Volgens RTV Oost zijn er echter meer kapers op de kust.

Het medium meldt tevens dat Zwolle en Ajax al in gesprek zijn over Warmerdam. Overigens legden de Zwollenaren onlangs talent Hachim Mastour vast op huurbasis. De aanvallende middenvelder werd in het verleden dikwijls in verband gebracht met Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fredschuit1
Dat snap ik. Voetballend 4 klasse beter als Mitchel Dijks en komt als enige goeie linksback niet in aanmerking voor de A-selectie. Zou onkunde wezen om hem te laten gaan.
3 0
Koenniiee
En je kunt zeggen wat je wilt, maar ploegen van Ron Jans spelen altijd leuk omdat hij ze dynamisch laat voetballen.

'Raar hè, hoe ze nu toch weer bij Warmerdam uitkomen? Kan toch voor geen meter verdedigen!?' #Sarcasm

Tsjonge.. En wij hobbelen verder met Dijks. Nee, zal Overmars geen biet interesseren dat ze bij Fener dadelijk links Buttner hebben en rechtd Greg, dat ze bij PSV Willems altijd links hadden staan en Arias rechts, dat Kimmich als middenvelders rechtsback neer werd gezet op het EK. Dat zijn toch ook geen goede verdedigers? Maar die staan er wel om te zorgen dat ze in totaal voetballend opzicht beter de bal in bezit kunnen houden en bijdragen aan het scoren van doelpunten. Meer scoren dan de tegenstander!

Nee, Overmars presteert het om een selectie neer te zetten waarbij we dadelijk met vier centrale verdedigers spelen. Rot toch op joh!
1 -4
Harrie Nak
Goed bezig dat Zwolle. TD-tje ruilen?
0 0
zwollie
Nee, liever niet.
1 -1
Pierre Heno
Laat PEC Zwolle deze hele Ajax 1 selectie maar huren voor mijn part.
0 0
TikkieTerugJaap
Gelijk doen. Viergever verkopen en dan voor Jordan Lukaku gaan.
2 -4
Onpartijdig
Wie wordt dan linksback achter Dijks? Als je daar riedewald neerzet heb je geen back die aanvallend iets toevoeg, speel je achterin met 4 centrale verdedigers,
1 0
Adam24
Riedewald heeft nog wel enigszins loopvermogen en is voetballend beter dan Dijks maar ideaal is het niet. Alleen heeft Dijks veel meer power, wat toch wel lekker is als back. Maar is Savastano niet alweer fit? Die vond ik vorig jaar in de voorbereiding een hele goede indruk maken. Met de kanttekening dat de gehele selectie toen een betere indruk maakte...
0 0
Pierre Heno
Riedewald haalt Willem 2 niveau niet eens meer. Denkt dat hij aL TOP is.
0 -4
Ajax#1900
Wat een ondin post jij steeds. Stop eens met dat getroll, zit niemand op te wachten.
2 -1
Pierre Heno
Mooi tegenwicht dan tegen al die geweldige inhoudsloze kreten die jij er continue uit weet te draaien. Ga eens op vakantie man, zal deze website er qua inhoud meteen goed op vooruit gaan.
0 0
Ajax#1900
Mwa, ik zou het wel aandurven op deze manier. Jairo en Nick zijn idd niet ideaal, maar zullen er normaal gesproken ook niet spelen en zijn slechts 2e of 3e keus. Savastano begint in JA, maar zou ook een optie kunnen zijn als hij het daar goed doet. Dijks is verder ook niet blessuregevoelig en kan alleen maar beter worden.
0 0
BDW
Viergever en Westermann zijn echt geen waardige backups voor Dijks dit zijn beide centrum verdedigers! Warmerdam moet AJAX behouden anders heb je geen back up voor Dijks. Het liefst zou ik nog een (ervaren) linksback zien met veel drang naar voren met veel voetballend vermogen. Bosz wilt opbouwen via de backs en met Dijks en Tete word dit lastig.
1 0
Pierre Heno
Opbouwen? ze kunnen niet eens verdedigen!! Deze selectie ontbeert zelfoplossend vermogen: hebben ze in de jeugd nooit aangeleerd gekregen want ze moetsen precies de taken van de trainer(t) uitvoeren. En nu ze wat oudere tieners zijn breekt dit gebrek ze volledig op . Talenten die al over zelfoplossnend vermogen beschikken worden bij Ajax als niet-ideale schoonzonen op de bank gezet en afgevoerd naar andere clubs.
0 0
BDW
Tete die niet kan verdedigen???????? Ik weet niet of je vorig seizoen naar AJAX hebt gekeken maar Tete in goede doen is de beste verdediger van de eredivisie!
0 0
Pierre Heno
Tete gaat het beslist maken als topverdediger èn beschikt zeker over de goede 'over mijn lijk' mentaliteit voor een goede verdediger maar hij wordt naast Veltman niet beter. Kijk even de goals tegen FC Liefering terug svp en je ziet dat hij met een goede ervaren CV naast zich veel sneller beter zal worden...( en dan haalt Riola hem weg bij Ajax, dat dan ook wel weer helaas).
0 0
WyZynDeBeste
Viergever kan daar bijvoorbeeld nog spelen.
1 -2
BDW
Viergever (en Westermann) zijn allebei veel te traag en hebben te weinig voetballend vermogen voor en back. Dijks is overgins ook voetballend niet de beste en ben benieuwd hoe Bosz dit gaat oplossen aangezien hij wilt opbouwen via de backs.
0 0
kevinyounes11
Heb je Heiko al zien spelen? Nee dus houd je bek man ! Aankijken
0 0
BDW
Ja, heb hem gezien bij Betis vorig jaar! Aardige positionering maar is vrij traag.
0 0
AsAjax
Riedewals als back
0 0
Bastafa
Riedewald moet vanuit het centrum spelen daar is hij op z'n best.
0 0
TikkieTerugJaap
Of als 6, maar niet als back. Viergever kan al helemaal niet als linksback en Westermann is te traag. Warmerdam word dus verhuurd en Savastano is er nog niet klaar voor.

Heb je dus alleen Dijks op linksback maar wel 5 centrale verdedigers, waarvan Viergever totaal overbodig is. Rechtsback is nog wel in te vullen, hoop eigenlijk dat Tete en Veltman van positie gaan wisselen dit seizoen.
0 0
BDW
Riedewald heeft ook niet genoeg drang naar voren en de skills om te spelen als een back alla van Aanholt.
0 0
BaaszoeRoermond
Vooralsnog wordt er niet gespeeld hoe Bosz het wilt, maar hoe Frank het wilt. Volgens mij is frank het grote oog en zijn de rest maar de marionet poppetjes van Frank, kan anders niet begrijpen waarom we nog zo'n bagger selectie hebben en waarom er nog steeds jiet fatsoenlijk gevoetbald wordt.
0 0
BDW
De fucking RVC is het probleem met al het geld wat we hebben moeten er fatsoenlijke aankopen naar Amsterdam komen. En die aankopen moeten spelers zijn met ervaring en niet alleen maar 19 jarige jochies. Bosz moet ook jongens durven opstellen die wel het vermogen hebben om te voetballen naar zijn speelstijl NOURI/DE JONG!! Met een mix van creatieve lingen, box to box spelers en ervaren krachten kun je voetballen naar de speelstijl van Bosz maar met deze selectie word dat erg lastig.
0 0
Boer
Wat maken we ons weer druk. Geef Bosz drie maanden de tijd. In oktober kunnen we dan genieten. Die CL is sowieso voor Ajax niet de moeite waard. Levert geld op, maar daar weten we toch geen goede bestemming aan te geven. Vraag me af welke rol Veldmate speelt. Westermann komt niet uit zijn koker.
0 0
IboAFCA
Westermann natuurlijk, technisch verfijnd, erg snel en enorm loopvermogen.
0 -1
Onpartijdig
De nieuwe maxwell, maar dan nog net iets sterker
0 0
IboAFCA
PEC heeft onlangs ook nog Calvin Verdonk gehuurd. Nu ken ik Verdonk niet echt, maar zou Django hem uit de basis kunnen spelen? Laten we hopen van wel, want als linksback heeft Django zeker potentie om Ajax 1 te halen.
1 0
NouriVandeBeek
Het is zo jammer dat ze Warmerdam zo laat pas op de LB hebben gezet. Daar heeft die nog wel potentie, maar Stam bleef hem maar als CV gebruiken.
1 0
Savastano
Nice, dat biedt kansen voor mijn naamgenoot.
2 0
Suarez16_
Ik heb Warmerdam nooit echt gevolgd. Kan dit wat worden voor Ajax 1? Dacht dat Savastano meer potentie had, maar die is er heel lang uit geweest.
1 0
FlyingDutchMan
Goed dat Savastano nu in elk geval wedstrijden kan spelen. Zou goed zijn voor zijn ontwikkeling, mits hij minuten gaat maken. Nog een jaar jong ajax zou ook niet verkeerd zijn, als hij nog bepalender gaat spelen.
1 -1
talent020
Zou voor zijn eigen ontwikkeling een goede stap zijn, ondanks dat Dijks op dit moment bagger speelt zie ik Bosz niet opeens Warmerdam opstellen.
1 0