'Ajax moet PAOK niet onderschatten'

FinnDekker, 16-07-2016 om 08:22, 4199 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hedwiges Maduro waarschuwt Ajax voor PAOK Thessaloniki, dat de tegenstander is in de voorronde van de Champions League. De ex-Ajacied speelde tussen 2014 en 2015 bij de Griekse club en weet zodoende dat het een lastige kluif wordt voor de Amsterdammers. 

'Ajax moet niet de fout maken PAOK te onderschatten', vertelt de rechtspoot, die De Telegraaf gelijk een kleine analyse geeft. 'PAOK heeft veel aanvallende kwaliteiten en speelt ook 4-3-3, met snelle buitenspelers.' Daarnaast denkt hij dat Ajax thuis zijn slag moet slaan. 'PAOK is in eigen huis heel sterk, doorgaans veel beter dan in uitwedstrijden. Dat komt mede door de fantastische sfeer in het stadion, Toumba.'

De Amsterdammers lijken op het eerste oog favoriet, maar dat is niet genoeg denkt Maduro. 'Als je naar de historie en de Europese ranking kijkt, is Ajax favoriet. Maar in knock-outduels kunnen altijd rare dingen gebeuren. In deze fase van het seizoen gaat het erom welk elftal zo vroeg al het fitst is en wie direct de vorm heeft.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
maus_afca
Dit is echt hèt standaard bericht na de loting van de CL/EL voorronde...
0 0
Jaimy26
Dat zal Ajax ook niet doen, kijk wat er gebeurt tegen de amateurs nu. Ze zullen zich wel realiseren dat je niks te lichtzinning kan opvatten en ik ben er van overtuigd dat Bosz ze allemaal op scherp zet. Niemand wil Rapid Wien all over again. Ik heb vertrouwen in dat de boys het kunnen :)
0 -1
OKP-AFCA
Die laatste zin spreekt flink in ons nadeel dan.
0 0
Figo
Gezien de afgelopen 7 a 8 Europese seizoenen lijkt het logisch dat Ajax geen enkele Europese tegenstander mag onderschatten. Ook dit wordt weer een hels karwei waarbij geen van beide ploegen de uitgesproken favoriet is.
6 0
insectenverdelg
gezien de laatste 2 oefenpotjes ook.
1 0
CPLP
Zucht. Gelukkig hebben ze voor deze wedstrijd geen intensieve training gepland...
1 -1