'Beter trammelant in heenwedstrijd hebben'

SJvanveen, 15-07-2016 om 14:07, 1807 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Huub Stevens, voormalig coach van aanstaand Champions League-opponent PAOK Saloniki, vindt het nadelig voor Ajax dat de Amsterdammers eerst een thuiswedstrijd moet afwerken. Het kan namelijk spoken in Thessaloniki en dat wil je het liefst niet in een return hebben, denkt Stevens. 

'Beter had het geweest om alle trammelant in de heenwedstrijd te hebben. Het vuurwerk, de fans; voor de uitspelende partij is dat kleine maar sfeervolle stadion van PAOK vrij intimiderend', begint Stevens tegenover Voetbal International. 'Kwalitatief gezien, vind ik dat Ajax een ronde verder moet komen. Maar ja, het zal er grotendeels op aan komen hoe ze met de situatie in Saloniki omgaan.'

PAOK is een wisselvallend elftal met heel veel drive, ziet ook Stevens. 'Het kenmerk van PAOK Saloniki is dat ze te allen tijde de drive hebben om aanvallend te spelen. Ook met middenvelders die de drang naar voren hebben.' Ajax speelt de thuiswedstrijd op 26 of 27 juli. De return is een week later. 

Ajax Showtime zette ook een analyse over de CL-opponent uiteen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mi-leak
Thuis met 3-0 winnen.
0 0
Rij88
Een wisselvallend elftal, wat is dat? Maar hoe dan ook: dit moet te doen zijn voor Ajax. Anders sowieso niet CL-waardig.
0 0
FlyingDutchMan
Tenzij de thuiswedstrijd al met 4-0 is beslist Huubje, dan gaat jouw theorie niet op. Het hangt vooral van de eerste wedstrijd af hoe je daar naar toe gaat. Al denk je 6 jaar eerder 1-1 is kut, maar uiteindelijk 3-3 daar genoeg. Alleen nu geen Suarez..
0 0
Chesterson93
Moet je hem daarvoor "Huubje" noemen? Hahaha serieus. Ik hoop op 4-0, dan maak je het daar af.
0 0
eros
En daarvoor heb je een westermann gehaald!
1 0
Redrum
Exactemundo
0 0