Jong Ajax langs HFC in oefenduel

Mr. Ajax, 13-07-2016 om 21:43, 6356 views, |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft woensdagavond een oefenduel gespeeld. HFC was de tegenstander en de talentvolle Amsterdammers keerden na negentig minuten met een 2-1 overwinning huiswaarts.

In de rust stond het 1-1. Namens Ajax werd het doelpunt gemaakt door Sheraldo Becker, voor HFC was Nigel Castien verantwoordelijk. In de tweede helft sleepte Richaïro Zivkovic met een goal de zege uit het vuur. Ook Ricardo van Rhijn deed mee aan het oefenduel.

Jong Ajax is momenteel onder een nieuwe coach bezig aan de voorbereiding. Waar vorig jaar Jaap Stam en Andries Ulderink voor de groep stonden, is dit jaar Marcel Keizer eindverantwoordelijk voor de ploeg. De oefenmeester was deels tevreden over het duel. 'Het ging redelijk bij een aantal dingen waar we mee bezig zijn, maar tevreden zijn we nog niet, dat hoort ook bij de voorbereiding. Stap voor stap zien we dat ideeën uitgevoerd worden', stelt Keizer op de officiële clubsite.

'Ik heb de juiste inzet en instelling gezien vandaag, de jongens willen erg graag. In de uitvoering was het daarentegen de tweede helft wat minder. We hebben genoeg kansen gecreëerd en naast de doelpunten nog de lat (2x) en paal geraakt', aldus de coach.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen; Van Rhijn, Doekhi, Bergsma, Savastano; Mazraoui, El Idrissi, Dankerlui; Acolatse, Zivkovic, Becker
Wissels: Alblas, Gudelj, Walian, Franken, Bay.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sanchezsamuelso
valt wel op dat echt elke bal naar voren word gespeeld. Dat is ff wennen en staat in schril contrast met wat wij de afgelopen jaren gewend zijn. Leuke wedstrijd.
0 0
Maxwell_5
Sanchez staat trouwens al een tijdje links in de verdediging. Dacht dat hij meer een rechtspoot was.
0 0
Chesterson93
Is hij ook. Maar de linkerverdediger is weggevallen en de rest begon wat meer aan te vallen via die kant. Dus nam hij over.
0 0
Maxwell_5
Dat had ik dan even gemist. Stevige, atletische jongen.. Leuk dat ik hem weer even met eigen ogen heb kunnen bekijken.
1 0
Maxwell_5
Zuid Amerikaanse toestanden...
0 0
sanchezsamuelso
ja, het was gewoon duidelijk hands. Echt vervelende mannetjes die Wesley en Lugano. Zo gaat dat vaker bij wedstrijden van Nacional, bijna altijd chaos. De wil om te winnen is prima, maar soms moet je ook gewoon de beslissing van de scheids respecteren. Nacional speelt erg goed, heeft veel goede spelers. Sanchez is ook wel prima vandaag.
0 0
Chesterson93
Die scheidsrechter .. Ongelofelijk. Maar ik praat de reactie van Wesley niet goed hoor, zeker niet.
0 0
BennJii020
ja, aparte situatie idd...
0 0
BennJii020
klaaarrrr
0 0
Chesterson93
6 juli: Miguel Borja komt binnen bij Atletico Nacional.
14 juli: Miguel Borja scoort 4x in 2 wedstrijden en brengt Atletico Nacional hoogstpersoonlijk naar de finale van de Copa Libertadores.
0 0
BennJii020
off.. tijd voor Copa Libertadores.. go Sanchez! met een goed gevoel richting de arena.. eerste wedstrijd was ook niet verkeerd..
0 0
BennJii020
oef snelle 0-1 sao paolo..9e min... Sanchez niet bij betrokken...
0 0
BennJii020
1-1! geweldige steekpass
0 0
Maxwell_5
Reageer jij nou op jezelf? :p
0 0
BennJii020
hahah... ja ik voel me erg alleen ....
0 0
Maxwell_5
Wel een leuke pot... Dat. Atl. Nacional bevalt me wel en niet alleen omdat ik met interesse in Sanchez zit te kijken
1 0
BennJii020
zeker, allebei erg aanvallend ingesteld... wat een kansen... Sanchez eerste helft maar matig, werd paar keer makkelijk voorbij gegaan... tweede helft vind ik m beter staan!
0 0
Chesterson93
Instappen was wat verkeerd, maar werd in de eerste helft amper aangespeeld. Staat wel stabiel te spelen en Sao Paulo heeft hele technische spelers. Kijk maar naar Wesley, Centurion of Bastos - die bijna de strafschop creëerde met die geweldige pass in de 46e minuut. Maar met dit spel kan je tevreden zijn en je ziet dat Atletico Nacional graag de bal aan de voet heeft, dus wat dat betreft lijkt zijn aanpassing niet heel veel tijd in beslag te nemen. En die Marlos Moreno had in de vorige wedstrijd met een assist - weergaloze hakbal - een grote aandeel en vandaag ook weer technisch en sterk aan de bal. De afronding laat alleen te wensen over. Maar dát is een gouden speler voor de toekomst. Alles op alles zetten om die jongen te halen.
0 0
Maxwell_5
Die Moreno is inderdaad een goeie om in de gaten te houden.
0 0
Chesterson93
Marktwaarde is volgens Transfermarkt 650.000 euro waard, maar met 7 interlands voor Colombia zal dat wel meer zijn. Maar met 5 a 6 miljoen ben je binnen. Als hij naar City gaat, wordt hij verhuurd aan La Coruna, bij Ajax speelt hij nog Europees en om de titel.
0 0
Maxwell_5
Dat was in de uitwedstrijd ook ja. had toen even een slippertje
0 0
BennJii020
Klopt, ben benieuwd of hij zich bij ons in de basis kan spelen.... zag ik dit soort aanvallen trouwens maar vaker in de Arena... National speelt erg leuk, verdiend het ook om te winnen...
1 0
Rood Gevaar
wie is die Franken?
0 0
Rood Gevaar
sorry had eerst hier moeten lezen
0 0
JKAJAX
Kom net terug van de wedstrijd, spelers zoeken duidelijk nog naar ritme en moeten nog aan elkaar wennen, maar daar zijn dit soort wedstrijden voor. Speler van de Ajax Zaterdag amateurs Mauro Franken viel me positief op,net als afgelopen zaterdag waar hij ook meedeed!
2 0
dongenfrank
enig idee over wie er werden gewisseld en wanneer?
0 0
flasher93
opstelling?
0 0
TikkieTerugJaap
Groothuizen; Van Rhijn, Doekhi, Bergsma, Savastano; Mazraoui, Acolatse, Dankerlui; Zivkovic, El Idrissi, Becker

Bank: Alblas, Gudelj, Walian, Bay, Franken
2 0
flasher93
danku
0 0
BaaszoeRoermond
Franken?
0 0
TikkieTerugJaap
Ajax Zaterdag
1 0