Ajax hofleverancier van Elftal van de Week

FinnDekker, 02-05-2016 om 08:31, 5732 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Ajax heeft een uitstekend weekend gehad en dat wordt bevestigd door De Telegraaf. In het Elftal van de Week van de ochtendkrant zijn de Amsterdammers de hofleverancier. 

Maar liefst vijf van de elf spelers van het beste elftal van de week komen van Ajax. Joël Veltman, die opnieuw op de rechtsbackpositie speelde, mocht zich gelukkig prijzen met een zeven. Mike van der Hoorn deed het iets beter volgens de krant. De centrale verdediger kreeg, net als Vaclav Cerny, een zeven en een half. 

Amin Younes en Thulani Serero kregen allebei een acht, waarmee zij samen de besten van de week waren in de Eredivisie. Aanvoerder Davy Klaassen, die nog mee doet om de Gouden Schoen, staat niet in het elftal.

WZAWZDB! Koop hier alvast je kampioenskleding!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
barrybever
jammer dat 'hofleverancier' hier helemaal misplaatst is en het hoofdleverancier moet zijn.
2 -1
willieovertoom
Veltman een zeven? In principe had hij gewoon twee assists. En verder was hij verdedigend uitmuntend.

Maak daar maar een acht van.
3 0
Clarence
De rapporteurs zijn over het algemeen (matige) oud-voetballers van de 'vroeger-was-alles-beter-generatie. Die vinden een 7 al hoog

Update: inderdaad. Edo Ophof als rapporteur. I rest my case
0 0
JohnDylan
Inderdaad, het is dat Younes in de laatste 10 minuten van de wedstrijd nog een assist gaf en een doelpunt maakte want anders had Veltman het zeker verdient om 'man of the match' te worden. Hij speelde misschien wel zijn beste wedstrijd van het seizoen en zeker op de momenten dat Ajax het moeilijk had was hij degene die opstond.
0 0
Jasper Keuper
10+++
0 0
MickS
Klaassen speelt momenteel niet echt zijn beste voetbal. De scherpte is er momenteel voor een groot deel af bij hem.

Hij heeft het hele seizoen méér dan alles gegeven, heeft het hele team regelmatig op sleeptouw genomen (en doet dat nog steeds), maar met al zijn inzet en vechtlust zegt het lijf nu blijkbaar wel dat scherpte ff te veel gevraagd is. We moeten niet vergeten dat het nog maar een knul van net aan 23 jaar is, een hele jonge knul met aanvoerderband (terecht!) en zo'n beetje de meest dragende speler van het elftal geweest dit seizoen.

Absoluut geen schande dat het nu wat minder is, we hebben veel aan hem te danken dit seizoen. Ik gun hem volgende week een mooie wedstrijd, liefst met een goaltje mee pikken, en dan heerlijk de schaal meenemen naar ons aller Mokum!
4 -1
JohnDylan
In de eerste seizoenhelft was Klaassen matig, de eerste maanden van de tweede seizoenshelft was hij goed en erg belangrijk en nu is hij weer matig.
1 -1
IamLegend
ik geniet nog steeds na van de mooie wedstrijd
1 -1
OKP-AFCA
Een wonder/schande dat jij dat hier nog kan komen zeggen.
1 -1
AFCA.
Cerny en younes kunnen bij vi speler van de week worden!
2 0
ajacied277
Wow boeiend zeg, meest nutteloze prijs ooit. Als Dirkie Kuyt hem 5 x wint voor kabeljauw van de week ga je dat toch niet serieus nemen ? Al die kakkerlakken die heel de buurt en social media schuimbekkend afgaan om te stemmen op Dirkie, echt te zielig voor woorden.
1 -2