Zes Ajacieden bij Vierlandentoernooi U14

BvdPloeg, 26-04-2016 om 11:52, 10788 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Nuri-Emre Aksit, Brian Brobbey, Ryan Gravenberch, Niyi Scholten, Max de Waal en Hossein Zamani zullen begin mei met Oranje U14 een Vierlandentoernooi spelen. Op het sportcomplex van Excelsior '31 spelen de Ajacieden tegen Turkije, Tsjechië en Japan.

Aksit, Scholten en De Waal speelden de laatste weken hun wedstrijden vooral bij Ajax C2, Brobbey, Gravenberch en Zamani maken deel uit van de selectie van C1. De KNVB is dit seizoen gestart met een U14-elftal en dus vallen de zes spelers met hun neus in de boter. 

De selectie van Oranje wordt op 1 mei verwacht. De wedstrijden worden gespeeld op 2, 3 en 5 mei. Ajax is samen met Feyenoord hofleverancier in de selectie met zes spelers. PSV draagt drie spelers af en de overige namen komen van ADO Den Haag, AZ, FC Twente, NEC/FC Oss, FC Groningen en Vitesse.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Melvin01
Wie zijn de overige spelers uit de selectie. Zitten daar spelers bij die nu bij een andere club spelen en na dit seizoen voor Ajax uitkomen?
0 0
SP
Er zitten geen spelers bij die naar Ajax gaan. De middenvelder van NEC/FC Oss (Dirk Proper) wordt wel nadrukkelijk door meerdere clubs in de gaten gehouden. Volgens de geruchten heeft Ajax hem recentelijk ook benaderd, maar blijft hij bij NEC.

Er vertrekken wel 2 spelers van ADO naar PSV en Feyenoord. Ook de spits van Twente maakt de overstap naar PSV.
1 0
Melvin01
Super bedankt
0 0
AjaxPassion
Vreemd dat Zamani niet gewoon werd geselecteerd voor O15 met zijn kwaliteiten.

Hij heeft nu wel veel geluk dat hij nu nog voor de O14 mag uitkomen, aangezien hij daarvoor geen dag ouder had mogen zijn.
0 0