[Update] Noa Lang valt af voor EK U17

BvdPloeg, 26-04-2016 om 14:25, 10783 views, OnsOranje |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

KNVB-trainer Kees van Wonderen heeft dinsdag de voorselectie voor het Nederlands elftal onder 17 bekendgemaakt op Ons Oranje. Op de selectie voor het EK in Azerbeidzjan staan vijf Ajacieden: Navajo Bakboord, Justin Kluivert, Noa Lang, Matthijs de Ligt en Ché Nunnely.

De selectie:
Hennos Asmelash (ADO Den Haag), Navajo Bakboord (Ajax), Bilal Bayazit (Vitesse), Mitchell van Bergen (Vitesse), Tahith Chong (Feyenoord), Jelle Duin (AZ), Leandro Fernandes (PSV), Godfried Frimpong (Benfica), Niek Hoogveld (NEC/FC Oss), Ferdi Kadioglu (NEC/FC Oss), Justin Kluivert (Ajax), Daude van der Kust (ADO Den Haag), Noa Lang (Ajax), Matthijs de Ligt (Ajax), Tommie van de Looi (FC Groningen), Justin Lonwijk (PSV), Tyrell Malacia (Feyenoord), Donyell Malen (Arsenal), Mike van de Meulenhof (PSV), Ché Nunnely (Ajax), Joel Piroe (PSV), Boyd Reith (Feyenoord), Youri Roulaux (PSV), Godfried Roemeratoe (FC Twente), Pascal Struijk (ADO Den Haag), Jordan Teze (PSV), Steven Theunissen (PSV), Nick Venema (FC Utrecht), Dylan Vente (Feyenoord), Menno Vink (FC Utrecht), Rens van der Wacht (AZ), Jordy Wehrmann (Feyenoord) en Owen Wijndal (AZ).

Update - 14.24 uur (26 april)
Noa Lang is als enige Ajacied afgevallen voor de uiteindelijke selectie van Oranje U17 voor het EK deze zomer. De middenvelder van Ajax B1 stond wel op de voorlopige lijst. Justin Kluivert, Matthijs de Ligt, Navajo Bakboord en Ché Nunnely gaan wel mee, net als kersverse Ajax-aanwinst Pascal Struijk. 

Programma:
Vrijdag 6 mei
14.00 uur Italië – Servië
15.30 uur Nederland - Spanje

Maandag 9 mei
16.00 uur Italië - Nederland
17.00 uur Servië - Spanje

Donderdag 12 mei
14.00 uur Servië – Nederland
14.00 uur Spanje - Italië

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mcatarinob
Heb je jonge Kluivert aan het werk gezien, jeetje, wat vond ik die goed. Zodra dat het mogelijk is, vastleggen ajax.
0 0
Wimmel
Ze zijn al rond over een 3jarig contract, is al door Justin en zijn vader in de media bevestigd.
0 0
Mace0107
Volledige definitieve selectie:

Navajo Bakboord (Ajax), Tahith Chong (Feyenoord), Leandro Fernandes (PSV), Ferdi Kadioglu (NEC/FC Oss), Justin Kluivert (Ajax), Matthijs de Ligt (Ajax), Justin Lonwijk (PSV), Tyrell Malacia (Feyenoord), Donyell Malen (Arsenal), Mike van de Meulenhof (PSV), Ché Nunnely (Ajax), Boyd Reith (Feyenoord), Pascal Struijk (ADO Den Haag), Jordan Teze (PSV), Dylan Vente (Feyenoord), Menno Vink (FC Utrecht), Jordy Wehrmann (Feyenoord) en Owen Wijndal (AZ)

Ik ken de meeste van deze spelers nog te weinig, wat zou de beste opstelling zijn?
0 0
SP
V/d Meulenhof; Bakboord, De Ligt, Wijndal, Malacia; Wehrmann, Fernandes, Kadioglu; Malen, Vente en Chong. Afgaande op de selecties en opstellingen van afgelopen tijd denk ik dat hij voor deze opstelling gaat kiezen. Maar het kan maar zo anders zijn met Teze centraal achterin, Wijndal linksback en Nunnely en Kluivert op de flanken. We zullen het zien. Hopelijk slaagt hij erin om een logische opstelling neer te zetten, dat was voor zijn voorganger Stekelenburg al teveel gevraagd.
1 0
Mace0107
Brr. Stekelenburg was inderdaad verschrikkelijk.
0 0
Melvin01
Zou niet verkeerd zijn als Ajax gaat scouten in deze lichting bij bv een Az of Utrecht/Nec.
Bij Ajax een mindere lichting
1 -1
JohnDylan
Ajax heeft in de 1999 lichting Bakboord, De Ligt, Lang, Antonucci, Nunnely en Kluivert. Het is samen met de 1997 lichting juist één van de meest talentvolle lichtingen van de afgelopen tien jaar.
0 -5
Melvin01
De Ligt mee eens. Lang en Nunnely lang niet kunnen overtuigen na de winterstop. Antonucci speelt aardig laat zien over een goeie techniek te beschikken maar moet veel beter. Kluivert doet het indd erg goed.
1 -1
JohnDylan
Nunnely is een tweedejaars B-junior die bijna al zijn wedstrijden met de A1 meedoet. Nouri, Vd Beek en Cerny deden hem dat niet na op die leeftijd. Lang deed het matig op de Future Cup maar de rest van het seizoen heeft hij goed gespeelt. Ook na de Future Cup is hij steeds de beste speler op het veld bij de B1. Kluivert doet het juist de afgelopen tijd wat minder (maar dat komt denk ik vooral doordat hij op rechtsbuiten wordt gezet).
0 -1
FlyingDutchMan
Alleen ze dragen nog niet de A1/B1 zoals je zou hopen. Met name Nunnely, Lang en Antonucci vielen afgelopen maanden tegen.
2 -1
JohnDylan
Nunnely is een tweedejaars B-junior die bijna al zijn wedstrijden speelt in de A1. Nouri, Vd Beek en Cerny konden als tweedejaars B-junioren ook de A1 niet dragen. Sterker nog ze speelden veel minder vaak met de A1 mee dan Nunnely nu. Dat hij op de Future Cup de B1 niet kon dragen klopt maar dat is niet vreemd aangezien hij 1) een klassieke buitenspeler is en dus afhankelijk is van passes die hem één op één met een back zetten en 2) hij totaal geen klik had met de spelers om zich heen aangezien hij de afgelopen twee seizoenen nauwelijks met hun samen heeft gespeeld.
0 -2
Champy
Niet de eerste x dat je dit post. Het is gewoon niet waar wat je post. Nouri en VDB hebben sinds de laatste weken voor de winterstop nog louter in de basis vd A1 gespeeld toen ze even oud waren als Nunnely. Ze drukten toen hun stempel al en waren belangrijk in de eindfase v dat kampioenschap

Nunnely is vnl invaller en incidenteel basisspeler.
3 -1
flasher93
het blijft jammer dat Malen weg is
3 -1