Andersen en Fischer scoren voor U21

JipVR, 29-03-2016 om 18:36, 3644 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lucas Andersen en Viktor Fischer hebben dinsdag een belangrijke rol gespeeld in de 1-3 overwinning van Denemarken U21 op Armenië U21. Beide Ajacieden wisten het net te vinden en laatstgenoemde gaf tevens een assist. Bekijk hieronder de goal van Andersen:

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wladimir
Heel erg spannend wat er met deze jongens gaat gebeuren aankomende zomer. Fischer (2017) zal moeten bijtekenen. Andersen (2018) is eigenlijk gewoon een concurrent voor Fischer en Sinkgraven. Beide hebben geen basisplaats.
0 0
ibrahendriks
Ik heb het idee dat Frenkie de Jong komend jaar er staat. Dat wegdraaien met spelers om zich heen. De passing. Hij oogt mentaal zo sterk.
0 0
Tecmessa
Mooi voor die gasten! Hebben allebei geen best seizoen achter de rug, dus dan is dit prettig. Tegelijkertijd, zie ik ze hier al te vaak afgeschreven worden, maar let wel ze doen hier mee met de U21! Oftewel die gozers zijn nog jong zat. Allebei (nog) een seizoen verhuren zodat ze minuten kunnen blijven maken.
0 0
Jeppe
De wonderen zijn de wereld nog niet uit.
0 0
BlueDuke
Speelde hij in de Spits? Hij is echt geen buitenspeler, maar misschien kan hij zich ontwikkelen als spits.
0 0
BaaszoeRoermond
Fischer is een CAM
0 0
RH1900
9,5 misschien. Lucas is meer CAM dan Viktor.
0 0
ram
Zoiets inderdaad. Maar hij heeft ook wat van een (hangende) buitenspeler natuurlijk. Hij is één van de weinige spelers die volgens mij in geen enkele positie echt past. Een beetje zoals Urby. Ik vrees dat zijn carrière er ook een beetje zo uit zal gaan zien.

Volgens mij moet je Fischer een soort "Muller-rol" geven. Zet hem op links (of misschien op rechts) en geef hem de vrijheid overal op te duiken: op de flank, in de spits, achter de spits. Volgens mij kan hij het tegenstanders dan best moeilijk maken. Met vertrouwen en wat meer slimmigheid van zijn kant, kan het nog best een leuke speler worden.
0 0
flasher93
Maar ook meer linksbuiten dan Viktor, Andersen gaat niet vaak scoren, meer assists geven. Fischer scoort vaker en makkelijker.
0 0
EVH
Frank, waarom lukt het Viktor niet bij ons???
1 -2
Ajax#1900
Hij scoort tegen jong Armenie...
0 0
EVH
Dan moet ie dat toch ook kunnen tegen bijvoorbeeld excelsior, of nec of de graafschap of roda of .... noem maar op.
0 -1
ram
Dat doet hij toch ook? Ga maar eens checken hoeveel goals hij dit seizoen al gemaakt heeft.
0 0
Cruyffie
DAT is voetbal. Lekker zeg.
0 0