Schöne wel, Fischer niet bij Denemarken

BartVeenstra, 09-03-2016 om 13:59, 3016 views, Deense voetbalbond |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-middenvelder Lasse Schöne is door Åge Hareide, bondscoach van Denemarken, opgeroepen voor het Deense nationale elftal. Het Scandinavische land, dat zich net als Nederland niet wist te plaatsen voor het EK, speelt binnenkort de oefeninterlands tegen IJsland en Schotland. Een andere Deense Ajacied, Viktor Fischer, is niet opgeroepen. Dit meldt de Deense voetbalbond.

Na een teleurstellende eerste seizoenshelft komt Schöne de laatste weken weer veel aan spelen toe in het elftal van Frank de Boer. Zo stond hij afgelopen zondag in de competitiewedstrijd tegen Willem II (0-4) nog in de basis. Fischer is na de winterstop zijn basisplaats bij Ajax definitief kwijtgeraakt aan de Duitser Amin Younes. Verder zijn ook oud-Ajacieden Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) en Michael Krohn-Dehli (Sevilla) geselecteerd voor Denemarken.

Lucas Andersen, dit seizoen door Ajax verhuurd aan Willem II, is overigens opgeroepen voor Denemarken onder 21.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kingoffdatoilet
Fischer gaat of knallen volgend seizoen of hij gaat weg.
0 0
Aeter
Die krijgt echt niet nog een seizoen de kans om aan te ploeteren, dat moet je ook niet willen. Verhuren zou goed zijn maar dat zal niet meer gebeuren, dus gewoon hopen dat je er nog wat voor krijgt.
0 0
kritisch..
Zijn contract loopt nog tot 2017 dus zal waarschijnlijk wel verkocht worden deze zomer. Sinds zijn blessure nooit meer de Fisher geworden van voor zijn blessure. Vond hem toen sterk spelen met veel dreiging. Nu geen schim meer en straalt ook niet uit dat hij er plezier in heeft.
0 0
flyingsoccer
Volledig mee eens.
0 0
Superjood410
Fischer kan bij het G-elftal nog niet mee. En daar werken ze harder dan hij tijdens de wedstrijd
0 -8
SjaakieSwart
Als er iemand hard werkt is het Fischer wel lul.
5 0
Superjood410
Doe normaal man, hij is zo wild in het veld in z'n acties dat het lijkt alsof die wat doet. Maar nooit dreiging. En Willem II Ajax niet gezien? Bah wat een luiheid als meneertje mag invallen. Hij staat er volledig terecht naast en ik hoop van ganzen harte dat die komende zomer een andere club vind
0 -3
Hans Kraay Jr.
Fischer wil te graag presteren en laten zien dat hij nog net zo goed kan ballen als voor zijn blessure. Helaas is zijn spel hierdoor geforceerd en mist het de finesse die t voor zijn blessure had. Helaas is hij hierdoor een schim van de voetballer die hij ooit was. Zit hem volgens mij vooral in zijn koppie, als ie dat er uit kan krijgen dan komt t wel goed, weet echter alleen niet hoelang dat gaat duren en of Ajax daar nou op moet gaan wachten. Jammer maar denk dat t een roemloze exit wordt voor Fischer.
0 0