AC Milan blijft El Ghazi volgen na blauwtje

SamVR, 08-02-2016 om 21:30, 4704 views, Gianluca DiMarzio |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

AC Milan blijft Anwar El Ghazi de komende maanden intensief volgen. Dat melden diverse Italiaanse media maandagavond. Afgelopen transferperiode liep de Milanese club een blauwtje bij de Ajacied, maar voorzitter Adriano Galliani heeft de hoop nog niet opgegeven.

El Ghazi werd in januari benaderd door AC Milan, maar de twintigjarige vleugelspits zag een overstap nog niet zitten. 'Als je logisch nadenkt, is het nu niet verstandig voor mij. Natuurlijk ga je wel de opties bekijken, maar je weet zelf wanneer je lekker in je vel zit en klaar bent met de eredivisie, of nog even tijd nodig hebt', zei El Ghazi destijds.

De aanvaller beschikt bij Ajax over een contract tot medio 2019. Dit seizoen speelde hij vooralsnog achttien competitiewedstrijden voor Ajax. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en een assist.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Lekker naar AC Milan. Goeie club in opbouw en héél veel geld te besteden. Voor 10 miljoen mag 'ie weg . Tenminste 1 spitsprobleem opgelost. Nu hopen dat Milik een prima EK gaat spelen naast Lewandowski kan die ook meteen weg voor een mooie prijs. Iedereen blij.
0 0
kaashaas
of je gaat nu heel snel op zoek naar een betere(jeugd kan ook maar pas die dan in) of doe een goede aanbieding. dit soort spelers moet je proberen langer te binden want volgend jaar zijn ze weer een stap verder. Ik heb een vermowden dat dit niet gaat gebeuren...
0 -1
aarong
Als deze knul al is uitgeleerd in de eredivisie kun je 80% vd aselectie verkopen
0 -1
Pierre Heno
Dat is een goed idee want wie wil je nu graag zien in Ajax 1: Cillessen ( ik ben geen fan van de persoon maar hij keept steady and safe) , Tete, Veltman, Riedewald, Dijks, Vder Hoorn ( zier er steeds beter uit; nu 20/3 tegen PSV LdeJong uit de wedstrijd spelen), met reserve 4 Gever, Middenveld: Bazoer, Klaassen, aankopen (Nouri reserve), Aanval: Younes aankopen (en Cerny reserve). De rest mag naar Willem II. Zivkovic? kijken of hij het weet op te pakken uit tegen Groningen.
0 0
BlueDuke
Vooral aan dat laatste moet hij werken. 1 assist als buiten speler. Daarom niet echt zo een gekke keuze als spits
3 -1
Pierre Heno
Tegen 010 nakkos geraakt! Tegen 010 niet rennen/vechten/ beuken/helemaal kapot van het veld afstappen? Dan ben je ècht niet geschikt voor Ajax 1. Je kunt misschien niet in de wedstrijd zitten ( alhoewel tegen 010....) maar wat El Ghazi afgelopen zondag liet zien was helemaal niets! En ik had ècht gehoopt dat hij zou gaan vlammen....maar het peukje bleek al bij de 0-1 volledig gedoofd. Maar Frank laat 'm gewoon weer de hele wedstrijd staan . Hij is de coach/.
0 0
lennard1989
Oneens hij heeft zoveel vootzetten gegeven aan die matige pool die er niks mee kon anders waren het er minimaal een handje vol
0 -10
gi0vanni
Als je dit echt meent ben je een matige analist. Want ondanks dat Milik geen complete spis is kan hij juist wel prima afmaken.
1 0
Chesterson93
...
0 0