Kalezic: 'Ajax heeft niks gecreëerd'

Mr. Ajax, 31-01-2016 om 16:23, 3267 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Roda JC-speler Maecky Ngombo was zondag erg belangrijk voor zijn ploeg. In de slotfase kopte hij de 2-2 binnen uit een corner tegen Ajax. 'Het was een shit goal, want ik raakte de bal niet goed', zegt Ngombo na de wedstrijd tegen FOX Sports.

'Het is wel een goed gevoel voor alle supporters. Het voelt als een bonus om te scoren tegen Ajax', vervolgt de 21-jarige Belg. Aankomende week komt Feyenoord langs voor een bekerclash. 'Dit is een goede boost. Ze zullen hier shakend heenkomen.' 

Ook trainer Darije Kalezic is blij. 'Ajax heeft weinig tot niks gecreëerd, naar mijn gevoel. We stonden goed, lieten goed voetbal zien. De tweede helft hebben we gewacht op de kans en die kwam', vertelt Kalezic.

(Foto: FOX Sports)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
foensai
Goed om te zien dat er een man in de spits staat bij twente die kan scoren en ook nog eens een man kan uitspelen. dat zelfde is ook voor die strastvoetballer op hun middenveld. iets wat wij missen toch?
0 -3
Olle
Ajax heeft ook geen voetballers die iets kunnen creëren....louter kleuters die zo nu en dan een goede dag hebben!
1 -1
grapje
Ajax heeft niks tot weinig gecreëerd, naar mijn gevoel aldus de coach van Roda. Ik vind dat je het beter zo kunt stellen Ajax creëert al 6 wedstrijden niks, sterker nog over het algemeen genomen creëren ze al 3 jaar niks als je die paar spaarzame zeges buiten beschouwing laat.
1 -1
Voetbal1900
"Ajax heeft niks gecreeerd". Helaas is dat niet de verdienste van Roda. Ajax heeft specialisten trainers. Alleen de trainer voor de aanvallers is al een hele, hele lange tijd ziek.
1 -1
AFCA-BVB
Heeft Ajax die überhaubt vgm hebben ze alleen een trainer voor hoe vermoord je een wedstrijd
0 0
Aasgier
Iedereen die ajax ziet voetballen vermeld dat er niets word gecreëerd, gelukkig vind meester frank dat er wel goed gevoetbald word op basis van balbezit enzo...
2 0
Onpartijdig
Ja, dat zeiden de trainers van Heracles, Vitesse en Ado ook...

Aan wie zou het toch liggen?
2 -1
Chesterson93
Ik kan mij nog herinneren dat PEC Zwolle-verdediger Dirk Marcellis vorig jaar voor de camera zei dat het duidelijk was hoe Ajax speelde en je moest wachten tot de storm ging liggen en dan speel je makkelijk met hen mee en dat zij er niet bang voor waren. Dat is toch verschrikkelijk gedacht en toch zat daar de waarheid in. Op dat moment was het al pijnlijk om te constateren dat tegenstanders niet meer naar ons kijken zoals zij dat bij PSV doen.
1 -1
DemBaBa
De trainers van Roda, Heracles, Vitesse en Ado natuurlijk. Maar niet dat zij veel gecreeerd hebben..
0 0