Veltman: 'Heb wat klachten aan de hamstring'

BvdPloeg, 25-01-2016 om 09:06, 3660 views, Noord-Hollands Dagblad |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Joël Veltman is naar eigen zeggen niet helemaal pijnvrij uit de competitiewedstrijd tegen Vitesse gekomen. Toen de verdediger zondag te gast was bij het Tata Steel Chess Tournament verklapte hij dat hij wat last heeft van de hamstring.

'Ik moest vanmorgen na de wedstrijd van gisteren nog uitlopen en daarna had ik een behandeling aan mijn hamstring omdat ik daar wat klachten heb', vertelt Veltman aan het Noord-Hollands Dagblad, dat eigenlijk wilde weten waarom de verdediger te laat was bij het schaaktoernooi. 'Ik was op tijd weggegaan, maar ik moest bij de Velsertunnnel wachten omdat ze daar met de weg bezig waren.'

Uiteindelijk kon hij toch nog kijken naar het schaken, voor Veltman een geheime hobby. 'Vroeger schaakte ik wel eens tegen mijn opa en nu doe ik het nog wel eens met een vriend van me. Het is een prachtig spel, al ben ik er niet echt goed in. Meestal verlies ik. Bij Ajax spelen we het niet, maar er wordt wel gekaart.'

 

Verdediger Joël Veltman van AFC Ajax blijkt ook andere interesses te hebben. De Ajacied was aanwezig bij de Tata Steel Chess om daar te kijken bij wereldkampioen schaken Magnus Carlsen (foto via NOS)

Geplaatst door Ajax Showtime op zondag 24 januari 2016
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Speelde een hele goede partij zaterdag ,zit al maanden in de lift.Ook Mike van der Hoorn speelde gewoon goed en maakte duidelijk waarom de Boer hem niet wil laten lopen deze winter.
0 0
polygonzonbi
Niet best. Hoop dat hij dinsdag fit is. Hij speelde tegen Vitesse fantastisch.
0 0
Joseph
Prachtige hobby, hoop dat Magnus hem wat aanvallende strategieën bij heeft gebracht, kan hij die aan Frank doorspelen..

Wel balen van Veltman, gelukkig staat er morgen geen topper op het programma, van Rhijn moet wel kunnen. Moet Frank wel aanvallen, dat is het sterkste punt van van Rhijn en kom je niet in de problemen.
2 0
JohnDylan
Neem geen risico's met Veltman en Tete en laat Vd Hoorn en Van Rhijn maar de wedstrijd tegen Heracles spelen. Het seizoen is nog lang en als ze nu door blijven spelen sukkelen ze straks misschien nog weken/maanden met (kleine) blessures.
0 0