Danish Football News: 'Dolberg derde grootste talent'

SJvanveen, 24-01-2016 om 13:01, 8840 views, Danish Football News |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Kasper Dolberg is door het medium Danish Football News bestempeld als het derde grootste talent van Denemarken. De spits, die onlangs mee mocht op trainingskamp met het eerste van Ajax, is de enige 'echte' spits op de lijst van vijf namen. 

'Kasper Dolberg nam de stap van Silkeborg naar een club die geen verdere introductie nodig heeft, zeker niet voor de Denen', wordt er geschreven. 'Hij (Dolberg red.) heeft al wat grote stappen genomen richting een potentieel debuut.'

'Dolberg is niet de typische aanvaller met egoïsme. Hij is stil en geduldig en hij zal vechten voor zijn plaats bij Ajax. Hij speelt slim en is snel, wat apart is gezien zijn lengte van 1.90 meter. Of hij de volgende Deen is die een hit wordt in Amsterdam is de vraag, maar het is bijna een zekerheid', sluit de blog af. Markus Bay, ook een Deens talent in de jeugd van Ajax, staat negende op de lijst. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ambtenaar
Maar wie is nummer 1 dan ?
1 0
graffityajax
Christensen van Borussia Mönchengladbach gehuurd van Chelsea
0 0
flasher93
je had ook gewoon in de tekst kunnen klikken zodat je naar de site ging waar de nummers 1-5 op staan haha
0 0
RobertAjax97
Hoe krijgt PSV het voor elkaar om de nummer 2 binnen te hengelen? hadden wij die ook niet kunnen fixen?
1 -2
JariBergkamp
Die Laursen is niet veel bijzonders. Dat is een mix tussen Fischer en Andersen en dan heb ik het niet over de goede eigenschappen van beide spelers. Een dun ventje die een redelijke techniek heeft maar vooral vaak naar binnen komt om vervolgens een actie te verprutsen. Hij heeft dit jaar 25 hele minuten gespeeld in de JL
1 0
wolterx
Is lang geblesseerd geweest toch, speelde in de voorbereiding aardig mee schijnt.
0 0
Ajax#1900
Ja, was hier al een keer op stage geloof ik, maar moest meer dan een miljoen kosten terwijl wij al genoeg aanvallers in die leeftijdscategorie hebben.
0 0
DeBaarsjes
weer een Deen
0 -7
Santiago
Een talent van Denemarken is meestal een deen he haha.
8 0
DeBaarsjes
wereld bestaat niet alleen uit denemarken, met een goede scouting kan je elders ook de beste talenten ophalen maarjah... onze scouting kijkt dan ook niet verder
0 -5
flasher93
Nee klopt, zucht, Muric, Meleg, Cerny, Leyder, Antonucci..
1 0
Voetbal1900
Ik ken hem niet. Alleen echte supertalenten worden op hun 17e of nog eerder in het eerste gepresenteerd. Ik ben bang dat het net zo een flop wordt als Fischer, Andersen, Boilsen en Eriksen. Allemaal van die Deense net-niet producten.
0 -12
Lane 8
Jij verdient een ban wegens gebrek aan voetbalverstand.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Hahahaha lees ik dit goed? Eriksen een flop?
8 0
Jornnn
Dus PSV heeft het grotere talent?! Nooit!
1 -5
LuckyLuksch
Ja een verdediger... Ben blij dat wij de beste spits hebben..
0 0
wolterx
Je weet dat PSV de #2 een winger heeft, wij de #3 een spits en BMG de #1 een verdediger, toch?
0 -2
J00DT0TMIJND00D
Die Laursen is idd echt niet zo goed, stond 2 jaar geleden wel te boek als enorm talent maar voor de rest valt het wel mee.
1 -1
flasher93
Ajax vond hem ook niet goed genoeg.
0 0
Ajax0317
Brengt Dolberg op dit moment meer dan Milik?
3 0
Melvin01
Ik zie in de top 10 de volgende naam staan:Oskar Buur – Age 17 (defender) AGF Aarhus. Ik ken de jongen niet maar hij is 17 jaar en een verdediger... Aangezien we een grote groep talenten voor het middenveld en aanvallers er aan komen , Zijn talentvolle verdedigers ook een must! Komen wel wat spelers aan maar geen overbodige luxe denk ik. St.Juste zou ook wel passen bij Ajax aangezien vdHoorn vertrekt.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Dolberg is voetballend nu al vele malen beter dan Milik, en zelfs fysiek is hij al verder heb ik het idee want Milik is fysiek echt zwak.
2 0
Yoyoyoyo
Zoals ik Milik ook gisteren weer gezien heb, tsja.
Milik is statisch, goed in afronden, maar gezien kaatsen, passing, bal aannames en meevoetballend zal Milik nooit meer dan een 6je worden.

Op zijn best met goede begeleiding en een goed elftal misschien een 7. Maar een echt goede spits zal ie nooit worden. Een redelijke reserve, maar Ajax zou hem nooit als basisspeler moeten gaan gebruiken.
2 -1
Jajijdaar
Ik zou echt denken van wel. Wat een geweldige speler is die Dolberg. Sterk aan de bal, zo snel dat hij in 1x 3 man voorbij rent. Sterk in de combinaties. Denk dat Ajax hier eindelijk de echte Ajax spits heeft gehaald.

8 -1