'Heftige concurrentie Ajax inzake Traoré'

MrAjaxxxx, 23-01-2016 om 10:35, 8449 views, BILD Zeitung |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Als Ajax daadwerkelijk nog belangstelling heeft in Chelsea-aanvaller Bertrand Traoré, lijkt het nu wel een heel lastige zaak te worden. Volgens het Duitse medium BILD wil Borussia Dortmund de voorhoedespeler uit Burkina Faso overnemen van de Londenaren.

Net zoals Ajax wil ook de Duitse grootmacht de twintigjarige Traoré huren tot het einde van het seizoen. Ogenschijnlijk moet de international de leeggevallen plek van Adnan Januzaj vullen. De Belg van Manchester United werd aan het begin van dit seizoen op huurbasis naar Dortmund gehaald, maar imponeerde niet en werd teruggestuurd.

Ajax wil daarentegen een serieuze concurrent naar Amsterdam halen voor Arek Milik. Afgelopen zomer kwamen Arsenal en Ajax een huurdeal overeen over Yaya Sanogo, maar de Fransman maakt totaal geen indruk en is meer geblesseerd dan fit. Wat er met Traoré gaat gebeuren, zal moeten blijken. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Volgens mij kan Van Gaal de speler ook goed gebruiken!!!! Weer verloren en deze keer van zijn leerling Koeman.
0 0
Ajacied1989
Ik was voorstander om hem te halen ipv Sanogo deze zomer. Sinds de zomer, toen we internationaal nog actief waren, heb ik wel een paar keer geroepen dat Overmars hem moest halen totdat ik de hoogte van zijn salaris te horen kreeg. Dat is gewoon belachelijk.
Daarnaast vind ik sowieso niet dat we deze winter een spits moeten halen. We spelen alleen nog nationaal en er lijken geen spitsen te gaan vertrekken. Het zou idioot zijn om Milik op de bank te zetten. Stel dat Traoré komt:
Dan gaat Milik naar de bank. Sanogo voorgoed naar de tribune. In de jeugd lopen met Hendriks, Dolberg en Sierhuis gewoon 3 echte spitsen rond. Dan zijn El Azzouzi en Zivkovic nog eens verhuurd. En in mijn ogen is El Ghazi ook nog eens een zeer vergelijkbare spits met Traoré, onze eigen Traoré zeg maar.
Met andere woorden: Wtf moeten we met zo veel spitsen? Selecteer door of haal geen spits. Dit slaat nergens op. Ook met Milik moeten we kampioen kunnen worden. Zelfs met Hendriks in de spits zou dit Ajax kampioen moeten kunnen worden. Geef Milik vertrouwen en verpats hem na het komende EK als je niet tevreden over hem bent, maar hem nu op de bank zetten zou kapitaalsvernietiging zijn. Zeker als je dan Traoré haalt voor een absurd salaris.
6 0
JPC40
Ook ik deel je mening, op punt na, eerst zal het spelverdeling moeten verbeteren, zo lang geen fatsoenlijk ballen aan komen, te weinig loepzuivere pass zal ook Traore nauwelijks doelpunten maken, en het idiote concept op het idee dat een Ajax spits een duizendpoot moet zijn, dat moet overboord.
Zo lang Ajax daar stijf aan vast houd kun je wacht dat je een ons weegt.
0 -1
Aeson
Couldn't agree more
1 0
Tecmessa
Volledig mee eens, verstandig gesproken. T zal m in je geboortejaar zitten, was een goed jaar '89 ;-)
1 0
Ajacied1989
Goed jaar inderdaad. Al kwam ik op de valreep, met de val van de Berlijnse muur zeg maar. Haha.
1 0
RRL
En daar ben in het dan weer mee eens ;-)
Nee maar zonder gekkigheid, natuurlijk is dat helemaal waar. En dat is iets wat je ook in November kan bedenken. Vervolgens het roepen van al die dingen terwijl er niks gaat gebeuren, en ook niet hoeft te gebeuren, debiel. Milik heeft het al lastig qua voetbal stijl voorin, gaan we hem mentaal ook even lopen fucken. En je houd de supporters een wassen neus voor...
1 0
Sterretje73
Januzai gewoon teruggestuurd *zucht* Het kan zo simpel zijn he maar nee...wij laten een dure speler die niet voldoet gewoon doormodderen tot het einde van het seizoen en halen vanuit dat perspectief geen verbetering. Kan er zo vreselijk sjagrijnig van worden.
0 0
Fernandes
Beter zivkovic terug halen als 2de spits en die jonge laten spelen tegen de degradatie kandidaten want het scoren is hij niet verleerd hij heeft vertrouwen nodig
1 -1
JesusZoonVanGod
Waarom nou weer voor deze dure opties gaan? Investeer die miljoenen gewoon in het scoutingsapparaat! Dat geld heb je binnen enkele jaren weer terug verdiend!
1 -1
Ajax27
Miljoenen...1 miljoen. Als je daardoor kampioen wordt en kans hebt om aan de CL mee te doen, ja, dan is 1 miljoen een hele hele goeie investering.
2 -1
Rommy
We zijn weer eens in de maling genomen ! bij echte belangstelling had Overmars allang de vliegtuig naar Londen gepakt ! En niet gaan zonnebaden in Zuid Afrika !!!
2 -7
MitchelAFCA
Hij moet eerst verkopen en dan mag hij pas kopen.
4 -2
Ajax27
waarom de minnetjes? Is gewoon waar.. hij moet van de RVC eerst iemand van de loonlijst schrappen voordat ie mag investeren.
1 0
toro28
. KSI??? Ben even niet mee TikkieTerugJaap???
0 0
TikkieTerugJaap
Bekende Youtuber.
0 0
TikkieTerugJaap
Hahaha KSI gaat vanavond naar Ajax. Is ook al een x tegen Feyenoord geweest.
2 0
de-Ajacied
De RVC zal altijd tegen zijn. Er moet winst gemaakt worden.
2 -1
TikkieTerugJaap
We weten het nu wel, Traore komt niet. Zou me sowieso verbazen als we nog iemand halen. Ook met verkopen wil het maar niet lukken. Laten we Zivko maar gewoon terug halen en Sanogo lekker naar Londen sturen.
10 -2
Ajax4life16
liever Dolberg als 2e spits, laat 3 x zo veel zien als Zivko
0 -1
BaaszoeRoermond
Tja het late handelen van Ajax....
2 -3
Kupke
Hoezo dat? Niet laat gehandeld hoor. Als Chelsea nee zegt dan kan Ajax ee ook vrij weinig aan doen he
3 -1
BaaszoeRoermond
Als Ajax hem echt had gewild, was hij er al lang en hadden ze veel eerder gehandeld.
1 -2
Kupke
Onzin, chelsea wilde hem niet laten gaan
1 0