'Traoré houdt voorlopig alle opties open'

BartVeenstra, 21-01-2016 om 21:00, 7129 views, Talksport |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax heeft nog altijd een kleine kans om Bertrand Traoré op huurbasis naar Amsterdam te halen. De aanvaller van Chelsea, die in de belangstelling zou staan van Olympique Marseille, zou de Franse club om bedenktijd hebben gevraagd. Dit meldt het Britse TalkSport donderdagavond.

Volgens het Engelse medium zou Olympique Marseille op zoek zijn naar een aanvallende middenvelder en ziet in Traoré als één van de opties. Daarnaast is ook Florian Thauvin, die uitkomt voor Newcastle United, een optie. Desondanks ligt de voorkeur van de Zuid-Fransen bij de oud-speler van Vitesse.

Het is nog maar de vraag of Traoré zelf naar Frankrijk wil verkassen, zo valt te lezen. De aanvaller houdt op dit moment alle opties open. Ook Everton en andere clubs uit de Premier League zouden naar verluidt interesse hebben in de Burkinees, waardoor hij zijn (tijdelijke) toekomst voor het uitkiezen heeft.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
noahdepoah
Het zou een regelrechte schande zijn als deze speler gehuurd wordt. Kan iemand 1 speler die gehuurd is opnoemen die een versterking was voor Ajax?

Geef gewoon de jeugd de kans. Zivkovic terughalen ook een optie.
1 -3
ajax4ever01
Ach daadkrachtig handelen hebben ze bij Ajax nog nooit van gehoord he
4 -2
vanstra
Stop toch eens met dit soort nieuws over Traoré. Hij gaat toch niet komen. Er gaat totaal geen spits komen. Hiermee voedt je alleen maar onnodige geruchten. En als er wel een spits komt dan lees ik het hier graag.
2 0
Bobo het Konijn
Zou me verbazen als hij komt. Hiddink heeft het al aangegeven, en hij is de laatste die Ajax wil helpen. Guus is een echte PSV man met een diepe afkeer van Ajax.
3 -1
Mundus
Hiddink heeft een prima relatie met Sjaak Swart en heeft bovendien een woning in Amsterdam. Swart schijnt hem ook gebeld te hebben. Let op mijn woorden: Traore komt naar Ajax.
0 0
flyingsoccer
Diepe afkeer van Ajax vreemd men heeft geprobeerd deze Hiddink te strikken voor een functie bij Ajax. Mij verbaast helemaal niets meer met deze organisatie.
0 0
Van Reenen
Daarom snap ik ook niet dat hij een pand in Amsterdam heeft gekocht een paar jaar geleden. Hier een beetje de held uithangen? Verkassen naar Doetinchem of Eindhoven.
2 -1
Maxwell_5
Overmars zit nog in Zuid-Afrika, dus neem je tijd.
1 -1
gwn_rj
vergeet t nou maar. er komt echt niks bij! Ik heb mijn hoop gevestigd op El Ghazi in de spits...
4 -1
ajax4ever01
Dat moet je niet willen
0 0
Nummer 9
Had allang rond moeten zijn..zou er niet teveel energie meer in steken..
1 0
Yaeron
En we wachten weer veels te lang. Bedankt!
0 -2
flasher93
Tja als een club als Everton interesse heeft, is de keuze snel gemaakt denk ik. Zou het wel weten, elke week tegen de Graafschap, NEC ect. Of tegen Liverpool, Man Utd, Chelsea, Man City ect.
3 -2
masterrr
Denk zelf dat hij daar ook niet aan de bak komt. Everton heeft echt een sterk team, zien zo'n speler als prima opvulling
1 0
Kupke
Ja, daar zit hij ook gwn op de bank hoor hahah
1 0
TikkieTerugJaap
Komt helemaal niemand, haal dan maar Zivko terug. Alles beter dan Sanogo.
6 0
ajax4ever01
idd ja geef dan Zivko een kans
1 0
Vak M
Goed idee!
1 0
Santiago
Niet wachten op die jongen. Komt niet.
1 0
insectenverdelg
verwacht t ook niet.
1 0