Ajax hoopt nog altijd op komst Traoré

BartVeenstra, 13-01-2016 om 07:20, 12096 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax hoopt nog altijd op de (tijdelijke) komst van spits Bertrand Traoré van Chelsea. Volgens het Algemeen Dagblad beslist de Londense club later in deze transfermaand of de spits verhuurd kan worden of niet.

Gezien de enorme concurrentie in de aanval bij de ploeg van manager Guus Hiddink is het niet onmogelijk dat Traoré verhuurd mag worden. Directeur spelerszaken Marc Overmars laat aan de ochtendkrant weten hij de 20-jarige spits nog altijd als een optie ziet om de selectie van de Amsterdammers te komen versterken. 

De spits uit Burkina Faso, die vorig seizoen door Chelsea werd verhuurd aan Vitesse en daar een behoorlijke indruk maakte, wordt al langere tijd genoemd in Amsterdam. Volgens De Telegraaf zou Hiddink echter tegenover Ajax verklaard hebben dat een transfer onbespreekbaar zou zijn. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Marc schiet eens op man
0 0
Bensco
ondertussen bij yaya sanago:

http://www.onze11.nl/38966/wtf-nieuws/video-spectaculaire-beelden-ajax-spits-sanogo/
1 0
Keizer020
Vidic is transfervrij, iets voor ons?
0 0
vossie65
Ajax HOOPT nog steeds op Traore. Maar let op eind van het liedje ( transferperiode ) wil Mark hem uiteindelijk toch graag hebben, maar dan blijkt dat er opeens meer ploegen zijn die hem graag willen huren/kopen, en gaat hij op het allerlaatste moment toch naar een andere Club.
Zo is het al zo vaak gegaan, en zo zal het ook nu wel weer gaan. Nee Mark, je moet niet HOPEN, je moet nu al aktie ondernemen!!!!!, de competitie begint a.s. zondag al weer, dus hij had er eigenlijk al moeten zijn onze nieuwe spits.

En natuurlijk is Milik ook een goede spits, maar wat als hij geblesseerd raakt of in een vormcrisis beland, dan moet er weer geschoven gaan worden in het elftal, en dat komt meestal niet ten goede van het spel van Ajax. En meestal duurt dat weer een aantal weken voordat Frank dan in zijn ogen weer de juiste beslissing heeft genomen, en iedereen weer op de goede plaats staat en ingespeeld is. Met mogelijk kostbaar puntverlies als gevolg.
1 0
Arim_
Gewoon maar Dolberg en Sierhuis de kans geven.
0 0
Lekiam
Ik lees net dat Dost zijn voet gebroken heeft. Het zal dus wel worden dat we Dost voor een halfjaar huren.
1 -1
3sterren
Thumbs up, ik zie de humor van je post wel in...
Samen met YaYa lekker in gebrekkig Engels babbelen op een bankje in de ziekenboeg, over een glorieuze terugkeer naar de PL van de één en een terugkeer naar de BL voor de ander.
1 0
A Cohen
Heeft Ajax zich al officieel gemeld voor deze Traoré bij Chelsea?
Netto kan wel zeggen dat hij hem als een optie ziet om de selectie te versterken maar waar blijkt dat uit?
Het is weer dat bekende schimmige vraag en atwoord spelletje zoals het al jaren gaat.
En...aan het eind van de rit, wordt er dan gezegd, het is niet gelukt, we moeten het doen met deze jongens en met deze selectie, er komt niemand meer bij.

Wil je nu wel of wil je nu niet Traoré erbij halen.
Ja=actie ri. Chelsea.
Nee=zeg dat je geen interesse hebt.

Dat doortastende gedrag, wat ik helaas wel bij die schemerlampen bespeur, ontbreekt al jaren in Amsterdam.

Denken dat Traoré als bliksemafleider moet fungeren voor een andere speler die men graag wil gaan halen, daar geloof ik niet meer in.
Die zoethoudertjes kennen we zo langzamerhand wel.

Er moet gewoon een scorende spits gehaald worden, die ook nog mee kan en wil voetballen.
1 0
graffityajax
We kunnen ook kramaric oppikken van leichster city
1 -1
Aianteia
Waarom is dit een soap? Misschien heb ik iets gemist, maar volgens mij heeft Traore zelf nog niet aangegeven heel graag naar Ajax te willen.
1 0
Intec
Aub niet deze jongen gaat ons niet kampioen maken Traore is ook een spits die loopruimte nodig heeft.
0 -2
afca95
Ik dacht dat Hiddink het nederlandse voetbal naar een hoger niveau wilde tillen? Hij werkt er anders niet aan mee....
3 0
Daneman
Milik als goaltjesdief. Traore erom heen laten cirkelen.
0 0
Aianteia
Ben je helemaal gek geworden? We gaan toch niet van het heilige 4-3-3 aftappen? Nee hoor, veel liever geforceerd hetzelfde systeem spelen, ook al vraagt de situatie om wat anders!
0 -1
DappreStryder
Als een transfer of optie op koop onbespreekbaar is voor Chelsea, laat dan maar zitten. Iemand die voor een halfjaar komt, moet er direct staan of gekocht kunnen worden. Alleen dan heeft het zin om tijd en energie in zo'n jongen te steken. Als hem overnemen uitgesloten is en hij, zoals het geval is, geen wedstrijdritme heeft op ons niveau dan hoeft het van mij niet. Eer zo'n jongen ritme heeft opgedaan, vertrekt hij weer.
3 -1
Jayq
Ik snap niet hoe deze reactie een duimpje omlaag kan krijgen.

In principe ben ik een tegenstander van huren. Of het nu een talent is of een ervaren speler, meestal schiet Ajax er sportief weinig mee op, en financieel al helemaal niet.

Maar huren met optie tot koop is misschien nog wel beter dan direct kopen. Als zo'n jongen toch niet bevalt, of niet kan aarden bij Ajax, kun je er alsnog vanaf zien. Het is ook geen toeval dat de enige huurling die een voldoende scoort, degene is waar een optie tot koop op zat (Milik) .

De rest (Cuenca, Bojan, Zimling, Sanogo) bleken allemaal geen directe versterking te zijn, en dus weggegooid geld. Daarbij kunnen dat soort huurlingen ook alleen de ontwikkeling van talenten in de weg lopen.
0 0
3sterren
Sommige reageerders geven graag ’duimpjes omlaag’, uit pure verveling denk ik... Liever dat één van hen ze geeft dan iemand bij zijn volle verstand.
0 0
TikkieTerugJaap
Kijk en hier hadden we het vannacht dus over. Traore heeft dit seizoen 17 minuten gespeeld, en dat als linksback. Hiddink vind hem fysiek nog niet klaar voor de Eredivisie en heeft qua spitsen meer dan genoeg keus natuurlijk. Zou zeer onlogisch zijn als deze jongen niet verhuurd mag worden. Hopelijk lukt het wel om een optie tot koop te bedwingen. De beste keus in mijn ogen. Voor de rest hoeven er alleen maar spelers te vertrekken deze maand (Boilesen, Duarte, Serero en van Rhijn).
1 0
insectenverdelg
geen voorbereiding amper gespeeld en dan nog voor ongeveer 13 wedstrijden huren? Zonder optie tot koop acht ik de kans dat hij een meerwaarde wordt erg klein. Overigens ook niet fijn voor Milik als je dit doet.
1 -1
TikkieTerugJaap
Traore deed het vanaf het begin goed bij Vitesse, vind het echt een geweldige speler en hij is nog jong. Alleen moet je idd wel een optie tot koop hebben. En wat maakt het nou uit wat Milik ervan vind, als ie geen concurrentie wil moet ie naar de Graafschap gaan.
1 -1
DappreStryder
Milik moet ook om leren gaan met echte concurrentie. Dat hoort erbij. Ook moet Ajax, als Nederlandse topclub, gewoon de posities goed dubbel bezet hebben.
2 0
insectenverdelg
t is een verschil of je een eerlijke concurrent hebt of een speler zonder wedstrijdritme voor 13 wedstrijden die dan weer weg gaat. Begrijp me goed mits een optie tot koop ben ik voor 't aantrekken van Traore. maar een speler die mss 7 a 8 potjes echt fit is. en daar ook nog rond een miljoen aan besteden vind ik te gortig.
0 0
Ajax27
als dat ervoor zorgt dat je weer CL speelt wat je min weer iets van 15 mil oplevert, dan is een risico van 1 miljoen investeren helemaal nie zo erg.
0 0
Tecmessa
Ja en als dat er niet voor zorgt dat je CL speelt, dan kost het je 1 miljoen. Dat is exact het punt, je weet van tevoren nooit hoe een transfer uitpakt. Zeker niet bij een speler die een halfjaar heeft stilgestaan. Ik zeg niemand halen, vertrouwen houden in Milik. Er zijn genoeg b-opties als Milik geblesseerd raakt en je wilt niet een speler halen die Dolberg/Hendriks/Menig/Zivkovic/Azzouzi in de weg gaat lopen.
1 0
insectenverdelg
Dat is leuk redeneren. maar 't is niet zeker dat we met Traore CL spelen en ook niet zeker dat we Onder Tr are geen CL spelen. Zoals jij nu redeneert is er jaren geredeneerd en heeft ons bijna decafgrond ingedrukt.
0 0