Jong Ajax wint oefenduel bij debuut De Jong

SJvanveen, 08-01-2016 om 16:25, 5394 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft een flinke oefenzege geboekt op Jong NEC. In de besloten wedstrijd op Sportpark de Toekomst kwamen de Ajacieden onder leiding van Jaap Stam en Andries Ulderink tot een 5-1 zege. 

De wedstrijd tegen Jong NEC betekende het officieuze debuut van Frenkie de Jong in Jong Ajax. De middenvelder begon in de basis en zag Robert Muric halverwege de eerste helft de 1-0 maken na goed drukzetten. 

In de tweede helft breidde de Ajacieden de score uit. Sam Hendriks scoorde de 2-0, waarna Milan Vissie en Jordy Bruijn de ruime cijfers op het scorebord zette. De talenten van NEC deden iets terug, waarna Hendriks met zijn tweede wedstrijd voor het slotakkoord zorgde: 5-1. 

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen; Owusu (46' Gudelj), Van Bruggen (46' Sanniez), Mirani, Dankerlui (81' Owusu); El Mahdioui (46' Bruijn), De Jong (46' Vissie), Bakker (46' Clement); Muric, El Azzouzi (46' Hendriks), Acolatse (70' El Azzouzi)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kersenvlaai
"Waarna Hendriks met zijn tweede wedstrijd voor het slotakkoord zorgde: 5-1."
1 0
polygonzonbi
Muric speelde lekker zeg. Misschien bij absentie van El Ghazi hem op de RV zetten.
2 0
3*stars*3
Mooi om te horen en hopelijk trekt hij deze lijn door en kan hij ook af en toe minuten pakken in het 1e dit seizoen.
Cerny kan ook prima vanaf links toch?
Iedereen zijn smaak maar puur kwa techniek vind ik Muric toch wat meer hebben dan Cerny.
4 -1
JohnDylan
Ik vind Cerny beter in het combinatievoetbal maar Muric heeft dan weer een betere dribbel. Beide spelers geef ik gezien hun voetballende kwaliteiten een goede kans om te slagen bij Ajax. Alleen krijgt Muric nog geen kans van De Boer omdat hij "moeilijk met hem kan communiceren".

Ik zou het mooi vinden als Zivkovic terug wordt gehaald van Willem II en Muric in zijn plaats voor anderhalf seizoen naar Tilburg wordt gestuurd. Zivkovic heeft er weinig aan om als rechtsbuiten te spelen en Willem II heeft weinig aan Zivkovic als rechtsbuiten.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Cerny?
0 0
flasher93
Met alle respect, maar voor een El Azzouzi zijn dit wel de momenten om te scoren en aan te tonen dat hij in de basis hoort.. In z'n wedstrijd moet je er gewoon 2-3 scoren. Maar goed, Meleg ziet zich ook altijd zien in de oefenwedstrijden en die is nu weg. Het beleid bij Jong Ajax is maar raar, maar als speler moet je er zelf ook voor zorgen dat ze niet om je heen kunnen imo
0 -1
DeAjacied07
Hopelijk krijgt hij snel een club in de Eredivisie ! Als hij zich daar laat zien, heeft ie nog steeds een grote kans op het 1e. Al clubs zich gemeld, iemand?
0 0
020bornraised
Die Muric speelt elke week zo goed, geweldige speler
1 0
RobertAjax97
Nu de vraag: hoe speelde Frenkie?
1 -1