Stam: 'Er is nooit over gesproken'

SJvanveen, 02-01-2016 om 14:50, 4894 views, Voetbal Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jaap Stam wil op eigen benen staan als trainer maar tot nog toe zit de oud-verdediger nog bij Jong Ajax. Stam werd gelinkt aan een overstap naar Engeland en wordt ook genoemd als mogelijke opvolger van Frank de Boer. Er is echter nooit over gesproken, vertelt Stam in gesprek met Voetbal Inside

'Alles is een optie. Alles wat er komt neem je in beraad en denk je serieus over na. De clubs zijn niet voor het uitkiezen, omdat er zoveel trainers zijn. Ik sta niet stil bij Ajax. Er is nooit over gesproken. Af en toe hoor je wat in de pers en roepen mensen wat. Ik heb er niets van vernomen en kan er dus niets over zeggen', spreekt Stam. 

Ondertussen heeft Stam wel zijn trainersdiploma maar zijn toekomst is nog ongewis. 'Uiteindelijk wil ik ergens hoofdtrainer worden. Waar en wanneer dat gebeurt, is moeilijk aan te geven. Het mooiste is om na dit seizoen ergens aan de slag te gaan. Maar dat heb je niet in de hand. Het is afwachten wat een club wil en wat er gaat gebeuren met de trainers in de voetbalwereld. Dat kan ik allemaal niet zelf bepalen.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCABart
Een beetje raar is het toch wel als mensen in de 'we' vorm over zichzelf aan het praten zijn.
0 0
JPC40
Jaap moet eerst bij zijn eigen team goed presteren, en prijzen pakken, daarna terug naar assistent trainer van een grotere club om via die weg hoofdtrainer te worden, ervaring opbouwen is veel belangrijker dan meteen die grote stap, dat Frank meteen goed ging wil nog niet zeggen dat Jaap die succes ook meteen zal bereiken.
0 0
je
Dat Jaapje naar pisvee ging stonden ze verstelt dat hij zo slecht kon mee voetballen en daar is toen hard opgetraint hij is beperkt was te stom om op eigen kracht Zijn diploma te halen .
En Dan heb je zo veel babbels wat is dat toch met voetballers die een volle bankrekening hebben they lose track of reality.
2 0
TvdH
amen, jaap is en blijft een simpele boer
0 0
Jan Doedel
Echt boerenslim kun je hem echter niet noemen :)
0 0
Joseph
Los van al zijn prestaties als trainer, moet je het al niet doen bij het eerste omdat hij veel te graag naar de PL wilt.. Opvolger voor mij blijft Jonk!
0 0
ST
Trustful en Stam mogen het volgend seizoen doen van mij.
0 -2
TikkieTerugJaap
Nog steeds dronken van oud en nieuw joh?
1 0
vdvaart23
Gebrek aan zelfkennis ontbreekt. Iemand moet hem vertellen dat hij simpelweg te dom is om hoofdtrainer te zijn bij een gerenommeerd team in een goede competitie. Je hoeft niet intelligent te zijn als hoofdtrainer maar Jaap is toch echt te dom helaas. Prima assistent, dan hoeft hij minder na te denken.
2 0
Lazell
@ mensen hieronder:

Stam heeft ambities, is dat zo gek? We willen hem niet als hoofdtrainer, hij wil niet trainer blijven van JA. Na dit seizoen netjes uit elkaar. Ik blijf respect hebben voor Stam en ben hem dankbaar dat hij als PSV-er terugkeerde naar Ajax.
2 0
IamLegend
haha, jaap moet zich eerst nog bewijzen. anders krijgt die net zo,n trainers carriere als van basten...
0 0
OpNaarNummer4
Rot nou maar een eind op als je dat zo graag wilt. Als je zo over je normale werkgever praat word je er binnen een dag eruit getrapt. Het erge is ook dat dit al de 1000ste keer is dat hij het zegt.
1 0
Len nart
Hij geeft gewoon antwoord op de vraag, het is niet zijn schuld dat de media iedere keer hetzelfde vraagt.

Het zou veel vreemder zijn als hij 1000 keer wat anders zegt
0 0
Nummer 9
Dan zouden ze t eigenlijk niet elke keer moeten plaatsen bij AS he... Op een gegeven moment weten we het wel wat Japies voorkeuren zijn...
0 0
OpNaarNummer4
Je doet toch zelf mee aan zo'n interview? Als hij er niet over wil hebben praat hij er niet over. Ulderink heeft toch ook niet zoveel interviews? Waarom gaat het nergens anders over in zijn interviews?
0 0
TikkieTerugJaap
Dit is dus de 85e keer dat ie zegt naar Engeland te willen. Ik word dood en doodmoe van die vent, echt ongelooflijk wat een zeikerd. Lever je contract in en sodemieter op.
4 0
trodat4030
Moeten ze ook maar niet over beginnen ook, zelfs niet eens aan dénken!
1 0
je
Moet mijn Ajax een Wispelturig persoon als hoofdtrainer aanstellen?
1 0