Bild: 'HSV op tribune voor drie Ajacieden'

sv, 11-12-2015 om 11:10, 6968 views, Bild.de |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Volgens het Duitse Bild zaten er bij Ajax-Molde FK vertegenwoordigers van Hamburger SV op de tribune om drie Ajacieden te bekijken: Mitchell Dijks, Viktor Fischer en Vaclav Cerny. Ook zouden ze twee voetballers van Molde FK hebben bekeken, genaamd Vegard Forren en Mohamed Elyounoussi.

Opvallend dat Cerny wat genoemd, want de rappe Tjechische aanvaller zat niet bij de selectie. Van Hamburger SV zouden Trainer Bruno Labbadia en technisch directeur Peter Knäbel aanwezig zijn geweest in het stadion. Met name Cerny en Fischer zouden hoog op het lijstje staan van de Duitsers.

 

Het doelpunt van Vaclav Cerny tegen Celtic in de Europa League is bij Ajax verkozen tot doelpunt van de maand november. Gefeliciteerd Vaclav ?! Hopelijk mogen er nog vele goals volgen. #ajax #celaja #cerny #detoekomst #talent

Een foto die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JPC40
H-S-V hahahahha daar wil je als voetballer ook niet dood gevonden worden.
0 0
Liefhebber
Dijks en Fischer verkopen. Echter met het netwerk van Overmars zal je er nog op achteruit gaan ook. Triest!
0 0
RSM
Zal me niets meer verbazen als ze weg gaan
0 0
NouriVandeBeek
Als er een goed bod komt moet je ze gewoon verkopen. Je hebt alleen een probleem dat Overmars niet capabel genoeg is om vervangers te halen.
1 0
Nummer 9
Dijks en Fischer gelijk lozen..
1 -5
suske
Het fijt dat Cerny ook genoemd word is al reden genoeg om dit bericht in het rijk derfabelen te kwalificeren.
1 -1
daniajax1
Al zou het geen fabel zijn, neem aan dan ze totaal geen kans maken. Wie wil er nou van Ajax naar HSV? Een aantal wisselspelers misschien, maar basiskrachten of talenten? Laat me niet lachen.
2 0
BaaszoeRoermond
Hahahahahah hsv hahahahhha... hoog in de bol
3 0
JohnDylan
Fischer mag van mij voor een bod van rond de 10 miljoen zeker vertrekken. Na dit seizoen zal Andersen terugkeren bij Ajax en kan die de concurrentie met Younes aangaan. Fischer is voor een buitenspeler niet behendig genoeg aan de bal en mist daarbij de snelheid die een goede buitenspeler nodig heeft.
1 -1
daniajax1
Andersen is in mijn ogen een aanvallende/linker middenvelder en geen buitenspeler. Zelfde positie als Sinkgraven eigenlijk. De linksmidden als je met een 6 speelt of de 10 in het elftal.

Ben zelf een voorstander om met een 6 te spelen.

6: Gudelj, Bazoer, Serero?
Links: Sinkgraven, Andersen, Serero?
Rechts: Klaassen, Bazoer, Vd Beek

Serero is denk ik de enige die in aanmerking komt voor een transfer. Misschien Klaassen ook. Volgens mij staat hij er in het buitenland redelijk goed op.
0 0
JohnDylan
Bij Willem II doet Andersen het als linksbuiten erg goed en hij heeft zich die positie echt eigen gemaakt. Je ziet nu bijvoorbeeld dat hij wanneer een middenvelder de bal heeft het veld breed en diep maakt inplaats van in de bal te komen. Dat maakt hem in mijn ogen meer een buitenspeler dan Younes en Fischer die wanneer een middenvelder aan de bal is steeds naar de bal toe komen en daardoor het veld verkleinen. Andersen deed dat ook maar bij Willem II is dat hem door Streppel duidelijk afgeleerd.
0 -1
ajax4ever01
Als Ajax Cerny nu zou laten gaan dan ga ik direct stoppen met Ajax kijken.. telkens weer onze club van onder af aan opnieuw te moeten zien bouwen aan een team ben ik nu wel klaar mee
3 -3
MS22
Boilesen, Viergever, Duarte, Sanogo, Van Rhijn mogen ze van mij al hebben in de winter. Ajax moet gewoon een spits halen en evt een goede Linksback.

In de zomer: Boer, Fischer, Serero, Schone, Van der Hoorn, Heitinga mogen ze in in de zomer ook nog hebben!

HSV in 2016: :p
Fischer, Sanogo, Schöne
Duarte, Heitinga, Serero
Boilesen, Viergever, Van der Hoorn, Van Rhijn
Boer

0 0
wladimir
Prima elftal. Die halen vast Europees voetbal in de Bundesliga.

Boilesen, Duarte en Fischer verkopen lijkt me een uitstekend idee. Cerny naar de A selectie. Wanneer Tete in de winterstop bijtekent zou ik van Rhijn in de zomer pas verkopen. Tekent Tete niet bij dan is het financieel voordeliger om Tete aankomende zomer te verkopen. Zo ook Cillessen.
0 0
Marcao
Waarom komt ze Frank "Robot" de Boer niet ophalen? Dan kan Ajax weer met lef en gogme gaan spelen. En niet als een zwik gehersenspoelde zombies.
0 -1
AJAX1996
Boilesen, vdhoorn, van rhijn, duarte, sanogo mogen ze allemaal hebben
0 0
AFCA4L
HSV daar wil je toch niet Ajax voor verlaten
1 0
ajax4ever01
In de huidige voetbalwereld weet je het nooit alles draait.om geld ge
0 0
Ajax#1900
Mwa, veel hoger salaris, veel betere competitie, geen kunstgras, mooie, sfeervolle stadions... Hier kun je een paar keer voor lul staan in el of cl, verder hebben we niets te bieden als je geen jong talent bent. Hsv staat trouwens 6e, is geen degradatieploeg.
0 0
Lekiam
Stuur ze Boilessen en Duarte. Zien ze toch niet.
2 0
zuidzuid
25 miljoen voor de eerste 2. Duitse strik erom en Tsuss. Czerny gaat voor t dubbele over 2 jaar. Mits een andere trainer die gaat voor diepgang
0 0
Bazoerghazi
Zijn ze vast snel naar huis gegaan
0 0
rooie fred
zeker echt een top club?? !!!lekker bij ajax blijven!!
0 0
Marcw1972
Haha die scouts van HSV zijn zich vast dood geschrokken. Nee, daar horen wel na gisteravond niks meer van.
0 0
3sterren
Met een zak munten toe...
Chocolade munten wel te verstaan.
0 -1
ck69
van rhijn is gratis af te halen
2 -1