Poulsen weer even op de Toekomst

Lisanne, 06-12-2015 om 17:59, 5599 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Christian Poulsen keerde zondag even kort terug bij zijn oude club Ajax. De voormalig speler van de Amsterdammers bekeek op de Toekomst samen met zijn zoontje de uitlooptraining van het eerst elftal.

De middenvelder is blij dat het Ajax goed vergaat. 'Het is goed om weer even terug te zijn bij Ajax. Mooi ook om te zien dat ze het in de Eredivisie zo goed doen', vertelt Poulsen op de officiële website van de Amsterdamse club.

Poulsen speelde twee seizoenen lang voor Ajax waarin hij tweemaal kampioen werd met de club. Inmiddels heeft de verdediger een punt gezet achter zijn loopbaan als voetballer. Binnenkort begint hij in zijn thuisland Denemarken aan een trainingscursus.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MS22
Wat een held vond ik dit!
0 0
Milan95
Poulsen was een hele nuttige kracht, jammer dat 'ie niet nog een jaar bleef. Iemand als hij of Gabri is imo wat Ajax mist dit seizoen, zeker in de Europese wedstrijden. Dat en een type Pantelic in de spits.
0 0
MS22
Hem hadden we idd vorig jaar goed kunnen gebruiken, toen ontbrak er echt een strijder
0 0
godenzoon92
Sinds die wedstrijd dat ie Van Bommel en Toivonen compleet in zijn broekzak had is hij voor mij een held! Leuk dat ie even komt buurten :)
7 0
insectenverdelg
Na 5 minuten waren ze zo op hun nummer gezet dat ik ze beide niet meer zag in die pot. Poulsen was Eer nuttig in die 2 jaar als hij 'n diepte passes achterwegen liet. vooral in de grotere wedstrijden stond hij er altijd. Had van mij nog een jaar als selectiespeler mogen doorgaan. Nu zou hij overbodig zijn, maar vorig jaar hadden we nog goed kunnen gebruiken..
1 0
ajaxminimax
Poulsen wil jij tegen dat ongedierte uit rotjeknor nog even mee doen? Er loopt namelijk een gestoorde gek als kramer op het veld die even een harde schop nodig heeft.
2 -1
SNTR
En sinds wanneer is poulsen een verdediger?
0 0
SNTR
Voormalig aanvoerder? Hij is letterlijk 1 wedstrijd aanvoerder geweest en dat was tegen ADO. Misschien die laatste wedstrijd tegen NEC ook nog maar volgens mij niet
0 -2
BennJii020
ik was nooit echt fan van Poulsen.. maar hij stond er als het moest!
2 0
talent020
Toivonen heeft nog last van die beuken! Poulsen is achteraf gezien toch wel erg nuttig gebleken. Vooral de jongere spelers hadden de veel baat bij.
6 0
AFCAwooz
Mwah heb me genoeg aan hem lopen ergeren. Voetballend was het niks. In grote wedstrijden was hij nuttig als stofzuiger maar meer ook niet. Op de een of andere manier zijn spelers na een aantal jaar ineens fantastisch terwijl op het moment zelf iedereen zit te zeiken.
1 -1
Tpes
idd. Ik begreep daarom de kritiek op Eriksen nooit.
0 -1
BobHaarms86
Verdediger ja?
0 0