Geruchten: Bazoer gewild, Cerny op lijstje HSV

BvdPloeg, 01-12-2015 om 11:20, 8427 views, Wolfsburger Allgemeine, Duitsland |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajacieden waren, zijn en blijven gewild in heel Europa. Dat zal niet snel veranderen nu er veel talent doorstroomt vanuit de jeugd in het eerste elftal. Reden genoeg voor veel buitenlandse kranten en websites om geruchten de wereld in te slingeren. Ajax Showtime verzamelt die van vandaag:

Riechedly Bazoer - VFL Wolfsburg
Zo wordt Riechedly Bazoer gelinkt aan het Duitse VFL Wolfsburg. De jonge middenvelder herstelt momenteel van een hamstringblessure, maar in de eerste maanden van het seizoen ontwikkelde hij zich tot sterkhouder op het middenveld.

Met een contract tot de zomer van 2020 en de intentie om nog enkele jaren in Amsterdam te spelen, lijkt Wolfsburg zijn naam te kunnen schrappen. Duitse media (waaronder Wolfsburg Allgemeine Zeitung) melden dan ook terecht dat, mocht Wolfsburg tot actie overgaan in de winter, er een bedrag met dubbele cijfers betaald zal moeten worden.

De broer en zaakwaarnemer van Bazoer reageert tegenover FOX Sports direct op de geruchten. 'Wolfsburg is een prachtige club, maar niemand heeft zich bij mij gemeld. Riechedly heeft eerder dit jaar zijn contract verlengd bij Ajax en daarmee is een duidelijk signaal afgegeven. Riechedly is nu 19 jaar en voor zijn ontwikkeling is het goed dat hij nog twee, drie jaar in Amsterdam blijft. Weinig clubs kunnen ons van dat idee afbrengen. Wolfsburg is momenteel niet aan de orde.'

Vaclav Cerny - Hamburger SV
Waar een goede wedstrijd tegen Celtic al niet goed voor is. De jonge Vaclav Cerny debuteerde dit seizoen al nationaal en internationaal en speelde bovendien al mee met Tsjechië U21. Hij ontwikkelt zich goed bij Jong Ajax en valt logischerwijs ook op bij Europese clubs. Belangrijkste gegadigde zou HSV zijn. 

De Duitsers zaten volgens de doorgaans goed ingevoerde Sky-journalist Gianluca Di Marzio op de tribune, samen met scouts van Juventus, Chelsea, Arsenal, Manchester United en Manchester City. In de Duitse media wordt Cerny al meteen 'de nieuwe Arjen Robben' genoemd. Net als Bazoer heeft ook Cerny bij Ajax een contract tot de zomer van 2020. De populaire website Transfermarkt.de schat zijn vertrekkans dan ook op achttien procent.

Deze verzameling geruchten verschijnt niet dagelijks, maar is afhankelijk van wat de buitenlandse media schrijven.

 

Het was een mooie week voor Ajax-talenten Vaclav Cerny en Donny van de Beek. Alsof het allemaal niet mooier kon, sieren zij ook nog is de nieuwe cover van de VI deze week. Lekker boys ? #ajax #talenten #vandebeek #cerny #afca #detoekomst

Een foto die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PietBon
Als het waar is dan vind ik het schaamteloos van HSV en Wolfsburg. Wie denken ze wel niet wie ze zijn. Maar neem van mij aan dat het uit de duim gezogen is.
0 0
Marcao
"Bazoer moet een bedrag met dubbele cijfers kosten"... Dus wel € 100 in plaats van € 10? Dit is echt journalistiek op niveau schoonkrant.
0 -1
polygonzonbi
40 miljoen en je mag koffie drinken met Overmars en daarna onderhandelen.
0 0
ajax4ever01
Ga zelf maar spelers opleiden of ga maar kijken bij PSV ofzo
0 0
JohnDylan
Bazoer heeft een contract tot 2020 en is nog geen grootverdiener dus hopelijk kan Ajax zijn contract met nog minstens één seizoen verlengen. Als Bazoer zijn contract nog een keer verlengt zou ik hem tot medio 2020 aan zijn contract houden. Hij is dan 23 wanneer hij vertrekt en voor toptalenten als Bazoer lijkt me dat een prima leeftijd voor de volgende stap.

Als Ajax toptalenten als Bazoer tot hun ze 23 zijn bij de club kan houden en andere spelers pas vertrekken wanneer ze 25 zijn kan Ajax ook Europees weer leuke dingen laten zien. Ik zou basisspelers dan ook pas verkopen wanneer hun contract met nog maar één seizoen doorloopt. Natuurlijk leveren ze dan minder op maar het zal Ajax sportief goed doen.
0 0
HeinJan
In theorie een goed verhaal, maar als Bazoer 'pas' op zijn 23e vertrekt betekent het dat hij zich niet heeft ontwikkeld zoals verwacht. Dat is, helaas, de realiteit.
Zodra middenmoters of beter uit de grote competities aankloppen is Bazoer weg. Misschien dat hij een middenmoter uit de grote competities nog afwimpelt, maar zodra de Europese top voor de deur staat is hij gewoon weg. Dat houd je niet tegen.

Spurs betaalde al 15mln voor Eriksen met een één-jarig contract. Die had nog niet eens één heel geweldig seizoen in de eredivisie gespeeld. Voor Bazoer leggen dat soort clubs over 2 jaar lachend 30mln neer, mits hij zich zo door blijft ontwikkelen.
0 -1
3sterren
http://nos.nl/artikel/546147-transfer-eriksen-naar-spurs-rond.html
0 0
HeinJan
Wat wil je hiermee zeggen?
0 0
JanTa
Bazoer blijft bij Ajax: 'Nieuw contract was een signaal'


De Wolfsburger Allgemeine Zeitung pakte dinsdag uit met het nieuws dat VfL Wolfsburg belangstelling zou hebben voor Riechedly Bazoer, maar vooralsnog is dat niet meer dan een vaag gerucht. Irchandly Bazoer, de zaakwaarnemer en broer van de middenvelder van Ajax, heeft in ieder geval nog niets gehoord uit Duitsland, zo laat hij weten in een reactie aan FOX Sports.
Op het moment speelt er dus niets. “Wolfsburg is een prachtige club, maar niemand heeft zich bij mij gemeld. Riechedly heeft eerder dit jaar zijn contract verlengd bij Ajax en daarmee is een duidelijk signaal afgegeven”, zegt Irchandly Bazoer. “Riechedly is nu negentien jaar en voor zijn ontwikkeling is het goed dat hij nog twee, drie jaar in Amsterdam blijft. Weinig clubs kunnen ons van dat idee afbrengen. Wolfsburg is momenteel niet aan de orde.”

Riechedly Bazoer brak dit kalenderjaar door in het eerste elftal van Ajax en speelde tot dusver 28 competitiewedstrijden voor de Amsterdammers in de Eredivisie. De laatste wedstrijden moest hij aan zich voorbij laten gaan, vanwege een knieblessure. Het contract van Bazoer in de Amsterdam ArenA loopt nog tot de zomer van 2020 door.
0 0
johnd
50 miljoen per speler graag, hoog inzetten.
1 0
ajax4ever01
Laat hem liever dan naar Schalke gaan in ruil met Huntelaar naar ons dan hebben we tenminste een fatsoenlijk scorende spits maar ik blijf erbij dat hij gewoon bij Ajax moet blijven
1 0
ambtenaar
Zie het wel gebeuren dat Bazoer voor een record bedrag vertrekt over 2 jaar...een miljoen of 40 ?
0 0
wladimir
Na WK 2018 gaat de uitverkoop plaatsvinden. Records gaan gebroken worden.
0 0
TikkieTerugJaap
HSV... Hahahahaha
0 0
JariBergkamp
Hahah HSV hahahahaha, denken die lui serieus een kans te maken op een toptalent?
0 0
ajax4ever01
Bazoer is geen dom ventje, die wil liever naar een echte topclub als Barcelona dan naar Wolfsburg.
0 0
daniajax1
Bij Wolfsburg kunnen ze door Volkswagen gigantische salarissen neerleggen, maar clubs als Wolfsburg en HSV moet je als speler van Ajax toch helemaal niet heen willen. Dat niveau moet Ajax zelf ook zien te halen met deze talentvolle groep en een paar ervaren jongens. Bazoer en Cerny hebben lange contracten en zijn grote talenten. Die zijn over 2/3 jaar nog veel meer waard en hebben dan nog steeds een contract eventueel tussentijds verlengen. Deze groep talenten moet je bij elkaar zien te houden, daardoor CL spelen en doorgroeien. Dubbele cijfers haha, wat hadden ze dan verwacht. In de huidige markt moet je gewoon gigantisch hoog inzetten. We willen ze niet kwijt, dus eigenlijk Niet te koop, en anders 50 miljoen vragen. Bij een Pogba roepen ze 140 miljoen. Martial 80 miljoen. Sneijder en Huntelaar gingen voor 27 miljoen weg, sindsdien is de markt wel ontploft. Uiteindelijk moet je wel rond de 30 miljoen vangen voor dit soort spelers, mits ze zich goed doorontwikkelen.

Zie nu trouwen dat een Sneijder op zijn 23ste pas wegging bij Ajax, na heel wat jaren bij Ajax 1. Daar moeten we weer naartoe. Ideaal zou zijn dat je het salarisplafond iets kan verhogen, door extra inkomsten te genereren uit bijvoorbeeld koop van het stadion.

Daarnaast hoop ik snel bericht te horen over een contractverlenging van Tete.
2 0
Joseph
Het wordt absoluut tijd dat Overmars dit soort bedragen ook gaat roepen, als je het niet roept, ga je het ook niet krijgen. Ajax moet indicaties gaan geven, anders blijven we op Action prijzen hangen, met "top of the bill' producten.

Uiteindelijk kreeg AS Monaco gewoon 50 miljoen voor deze speler. Deze speler is echt niet zo veel beter dan een Bazoer, Riedewald, Cerny of Tete..

Uiteindelijk bereik je dat er niet zomaar aan onze talenten getrokken wordt, en dat is precies wat we willen. Ajax en dus Marc, moeten er alles aan doen om te voorkomen dat spelers voor hun 23e weg gaan.
1 0
AFCA0492
ik denk dat wolfsburg binnekort door VW helemaal niet meer veel kan uitgeven. of heb je onder een steen gelegen de laatste weken
0 -2
flasher93
Wolfsburg is wel een mooie club, maar laat hem nog maar lekker 2-3 jaar hier. Verleng nog een keer en haal de hoofdprijs binnen. Tegen die tijd horen er weer 2-3 andere minimaal klaar te staan. Verder lijkt hij qua spel ook veel op de overleden Junior Malanda denk ik. Die was ook echt een veelbelovende speler. Het blijft jammer dat we nooit zullen weten hoe zijn carrière zou zijn geweest. Had hem ook verwacht bij een topclub. Een speler die lijkt op Pogba/Touré/Tielemans/Bazoer
0 0
statham
bij geruchten zullen het ook niet blijven natuurlijk. ajax heeft nu een aantal talenten die de potentie hebben om de absolute wereldtop te halen. het is nu gewoon aan die jongens zelf of ze de verleiding van het grote geld kunnen weerstaan en in ieder geval net zoals eriksen tot hun 22e bij ajax spelen. laten wij hopen van wel...
0 0
Cruyffie
Jongens, we gaan gewoon wederom de CL pakken in seizoen 17/18.

Cillessen,
Tete, Bazoer, Riedewald, Savastano,
Eiting/Klaassen, Donny, Nouri,
Cerny, (no.9), Andersen.

Spits is nog een vacature. Maar die jongens blijven echt wel ff ;)

YEAH!
0 -1
ajax4ever01
Ik hoop het wel maar je weet hoe het in het huidige voetbal gaat.. geld maakt het kapot
0 0
PeterVKV
Dolberg
2 0
JariBergkamp
En toen werd je wakker, met de huidige directie zijn de helft van deze spelers al verkocht tegen die tijd en hebben we 200 miljoen op de bank!
Ohja Andersen moet op het middenveld
0 0
drazic
Goede namen, alleen zou ik ook een andere doelman neerzetten. Cillessen heeft ook een leeftijd dat het buitenland steeds aantrekkelijker is, bedoel hij is geen 20 meer. Zou hier zelf de Lange neerzetten. Verder wel goed, en als je dan ook andere spelers voor de bank kan behouden heb je een heel sterk team. Bijvoorbeeld op de bank; Bergsma, Dekker, Blöte, Nunnely, Dolberg, Bakboord en tegen die tijd zullen er ongetwijfeld nieuwe talenten zijn.
Voor de spits zou ik inderdaad iemand van 28-31 halen
0 0
Ajax4life16
Over 2 jaar al? Zou geweldig zijn maar dat is echt een 0,01 % kans.

Misschien in het seizoen 20/21 met dit team
0 0
jaripettersson
En dan met ervaren Ajacied in hart en nieren Jantje Vertongen erbij!
0 0
flasher93
Dromen mag, maar lijkt me heel sterk.

1. Bazoer is juist op het middenveld gaan spelen omdat hij niet achterin wilt.
2. We hebben Dolberg, maar het is nog maar afwachten hoe Eiting, Nouri, Donny, Cerny, Dolberg en Savastano zich blijven ontwikkelen. We hebben wel meer jonge spelers gezien die uiteindelijk blessures krijgen of heimwee of wat dan ook.
3. Cillessen, hoe lang blijft hij nog bij ons. Bij een bod van Man Utd was hij gewoon weggegaan hoor. Die heeft ook zijn ambities. Hij wordt totaal niet getest in Nederland.
4. Andersen doet het leuk nu, maar laat hem eerst een vol seizoen goed spelen en daarna basisspeler bij Ajax worden.
5. Sinkgraven, Veltman, El-Ghazi, Muric, Fischer, Zivkovic, Dijks, De Ligt, Lartey, Onana lopen er ook nog rond.
2 0
Multi
In de spits Suarez dan maar? Die wilde nog terug komen.
0 0
Bensco
het blijven geruchten. En zelfs al was er sprake van concrete interesse dan nog had ik gewacht op iets beters dan Wolfsburg en HSV. Cerny heeft wel wat meer in zich dan een duitse laagvlieger en bazoer al helemaal.
3 0
JanTa
Ach wat je zegt het zijn maar geruchten en dan nog, Ajax heeft de centen niet nodig of...., er moet een mega bod voor Bazoer komen dat niet meer af te slaan is. Cerny naar HSV zou idd een lachertje zijn.
1 0
Bobo het Konijn
Geen belangstelling voor Tete? Het zijn geruchten maar dat er belangstelling voor deze spelers is is niet gek, ik hoop dat Ajax zijn best (geld) gaat doen om het team net even langer bij elkaar te houden. Al is het maar volgende seizoen.
1 0
stammer
Gewoon keihard 40 miljoen vragen voor Bazoer, grootste talent van Nederland
1 0
afca patrick
Cerny heeft nog niet eens een basisplaats of hij wordt al aan andere clubs gelinkt?!

Volgens mij heeft Cerny twee jaar geleden heel bewust voor Ajax gekozen in plaats van een Europese topclub (niet dat HSV dat is..). Lijkt mij dat hij eerst wil uitgroeien tot dragende speler van Ajax en dan pas zal vertrekken.

2 0
JanTa
Het loopt weer tegen de winterstop en de geruchten vliegen weer de pan uit.
0 0
3*stars*3
-_-
0 0
chrisjuhhh
zo wie zo zal het het een slechte keus zijn van al deze talenten om vroeg te vertrekken bij ajax .
ik maak me meer druk over het bestuur die deze jongens weg wil hebben ten koste van nog meer geld , wat ik niet hoop en fout zal hebben , maar het verleden heeft me meer verteld .
jongens als tete , bazoer , vd beek , cerny , nouri en zelfs younes gaan van enorme waarde worden voor dit ajax en kunnen naar betere clubs als juve MC of MU chelsea , wat denk je van clubs als barca real bayern ?
0 0
Joseph
Dubbele cijfers? Als ze hem komend jaar willen halen denk ik dubbele nullen..

Het wordt zo ontzettend tijd dat Overmars indicaties gaat afgeven wat onze speler moeten kosten, dan blijven dit soort geruchten ook weg. Dit soort dingen gaan toch in hun hoofd zitten.

Laatst ook al, Klaassen voor 8 miljoen. Die laat zich gelukkig niet gek maken, hoop Bazoer ook niet..
0 0
Mokum_32
Hahah vergeet het deze jongens gaan naar de absolute top, lekker nog paar jaar hier ontwikkelen & prijzen winnen met mooi voetbal
0 0
heinp
Nietszeggende geruchten ,laat dit soort kul maat achterwege wat mij betreft.
1 0
mvdk
Bijzaken en geruchten...
0 0
BvdPloeg
Exact de reden dat we het vanaf nu in 1 artikel stoppen en niet in 10 verschillende. Als je dan dat ene bericht per dag overslaat, is iedereen happy ;)
3 0