Cillessen: 'Geweldig voor Donny en Vaclav'

BVeenstra, 27-11-2015 om 11:00, 4222 views, UEFA |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax won donderdagavond eindelijk weer eens een uitwedstrijd in Europees verband door Celtic op eigen veld met 1-2 te verslaan. Doelman Jasper Cillessen was na afloop met name tevreden over de inbreng van de jongelingen Donny van de Beek en doelpuntenmaker Vaclav Cerny, zo vertelt hij op de officiële website van de UEFA.

'Het opleiden van goede jonge spelers is wat Ajax altijd bezighoudt en ik denk dat we een aantal getalenteerde spelers in dit team hebben', vertelt Cilessen. 'Het was geweldig voor Donny (Van de Beek, red.) om zijn debuut in het eerste te maken in een Europese wedstrijd en voor Vaclav was het mooi om in te vallen en zijn eerste doelpunt voor de club te maken. Zij zullen zich deze avond voor de rest van hun leven herinneren', denkt Cillessen.

Cillessen zelf was een aantal keren belangrijk door het verrichten van een aantal knappe reddingen. Vlak voor het winnende doelpunt wist de doelman een inzet van Leigh Griffiths op wonderbaarlijke wijze tegen te houden. 'Het bleek een hele belangrijke redding, want anders was het 2-1 voor Celtic geworden. Het bleef 1-1 en daardoor hielden we kans op de 1-2. Sterker nog, ik denk dat we ook een derde treffer konden maken', gaat Cillessen verder, die nog een klein beetje hoop heeft op het bereiken van de volgende ronde. 'We moeten onze laatste wedstrijd van Molde zien te winnen en dan hopen dat Celtic ons een plezier kan doen tegen Fenerbahce. Dit was in ieder geval een goede avond voor ons en geeft ons vertrouwen voor de laatste wedstrijd', besluit de Ajax-goalie. 

 

GOOOAAAALL CERNYYYY! #celaja

Een video die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
CHRISSSSZ
Contract voor het leven geven deze jongen, wát een keeper.
6 0
ibrahendriks
Prachtige foto, hierboven.
2 0
JohnDylan
Ik hoop dat Ajax het contract van Cillessen zo snel mogelijk probeert te verlengen tot medio 2020. Desnoods kunnen ze hem een van de grootverdieners maken en een verkoopclausule van zo'n 25 miljoen euro in zijn contract laten opnemen.

Als Ajax de komende twee transferperiodes geen aankopen doet maar de contracten van Cillessen, Veltman, Dijks, Younes, Fischer, Andersen, Becker, Tete en Muric allen tot medio 2020 weet te verlengen ben ik van mening dat Overmars hele goede zaken heeft gedaan.
6 0
Mokum_32
Je maakt een grapje toch ? Man becker... Komt veel te kort voor Ajax. Een eenvoudige renner bij pec kan die lekker razen. Muric begint ook een moeilijk verhaal te worden. Veltman staat er bij gebrek aan beter. Youness is een leuke dribbelaar benieuwd hoe die zich gaat ontwikkelen. Fischer moet eerst maar een leuke wedstrijd spelen want die bakt er al 2 seizoenen helemaal niets meer van. Jongens als de ligt, cerny eiting enz dat is Ajax materiaal. Kijk uit naar de periode dat die jongens allemaal zijn doorgebroken. En dan bosz als hoofdtrainer geen f*cking stam a.u.b
0 -3
JohnDylan
Becker is de ideale man om er na 60 minuten in te brengen zoals Rommedahl ooit werd gebruikt bij Ajax. Bij PEC heeft hij meer kansen gecreëerd dan welke speler van Ajax dan ook. Fischer heeft het momenteel moeilijk maar dat is logisch na zo'n lange blessure. Ik zou hem erbij houden om met Younes te blijven concurreren. Cerny is veel beter op rechts en zou ik daarom met El Ghazi laten concurreren.
3 0
RusselWestbrook
Cillessen is al grootverdiener. Hoogste salaris van iedereen, al kan dat inmiddels anders zijn (geen idee wat Klaassen verdient )
0 0
masterrr
Daar kun je zeker mee bouwen! Wat mij betreft mogen dan de sterkhouders meer gaan verdienen bij een titel.
0 0
JohnDylan
Inderdaad, deze spelers samen met de spelers die al tot 2019 (Gudelj, Klaassen, Milik, Sinkgraven en Riedewald) of 2020 (Nouri, Vd Beek en Cerny) vastliggen kunnen de komende jaren tot een zeer sterk team uitgroeien. Overmars moet zich eerst richten op de spelers wiens contract in 2017 of 2018 afloopt en daarna ook de contracten die in 2019 aflopen proberen te verlengen.
0 0