Fischer niet naar EK, Milik scoort

JipVR, 17-11-2015 om 22:34, 3319 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Fischer heeft zich met Denemarken niet geplaatst voor het EK in Frankrijk. De aanvaller van Ajax kreeg geen speelminuten en zag zodoende zijn ploeg met 2-2 gelijkspelen tegen Zweden, dat twee maal wist te scoren door niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic. Het gelijkspel bleek genoeg voor Zweden, dat zich ten koste van de Denen plaatst voor het hoofdtoernooi.

Arek Milik speelde een oefenduel met Polen. De spits van Ajax was trefzeker in de 3-1 overwinning op Tsjechië en speelde de volledige negentig minuten mee. De Ajacied maakte de openingstreffer, waarna Tomasz Jodlowiec en Kamil Grosicki de score voor Polen uitbouwden. Ladislav Krejci maakte de enige treffer voor Tsjechië.

Thulani Serero kwam in actie voor Zuid-Afrika. De middenvelder stond niet in de basis, maar mocht na 59 minuten wel in het veld komen voor Terence Makola. Bafana Bafana won de oefenwedstrijd tegen Angola uiteindelijk met 1-0. Manucho Dinis was de enige doelpuntenmaker van de wedstrijd, maar scoorde wel in het verkeerde doel.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Milik krijgt Tsjechië wel op de knieën...

Ik zeg: naturaliseren die jongen !!!
0 0
flasher93
Mike Verweij ‏@MikeVerweij 2 min.2 minuten geleden
Morgen in De #Telegraaf opvallende uitspraken van Wim #Jonk #Ajax

Las op Ajaxlife of Ajax1 dat Jonk De Boer niet als schuldige afvalt, maar dat hij zich altijd gewoon netjes op het eerste concentreerde. Als Jonk dat zegt, neem ik dat wel als waarheid aan op het moment. Hou maar ook gelijk op met het haten op Frank over Jonk dan.
0 -2
wladimir
Als Nicolai Boilesen gewoon had bijgetekend had hij vanavond gespeeld en was Denemarken natuurlijk nooit uitgeschakeld.
0 0
flasher93
Je eerste zin is wel een feit. Je tweede zin is Sarcasme. Al met al zien Olsen en Frank nog veel in deze jongen. Het is te hopen voor Denemarken/Olsen en Boilesen dat hij een leuke club vind op een mooi niveau waar hij elke week speelt en fit blijft. Gun het hem wel, ondanks zijn stomme beslissing om een mooi contract af te slaan.
0 0
wladimir
Viktor Fischer kan maar beter niet dezelfde fout maken als Boilesen.
0 0
wladimir
Je kunt beter een pizza bakker als zaakwaarnemer hebben dan je vader.
1 -1
flasher93
Ja. Maar goed. Dezelfde vader heeft hem wel naar Ajax gebracht. Het is toch zo zonde van zijn blessures. De connecties van zijn vader, zijn niet heel uitgebreid denk ik.
0 0
wladimir
Hij kan nog steeds bijtekenen. Prima speler voor Ajax. Riedewald, Boilesen en Dijks voor de linkerkant. Veltman, Tete en van Rhijn voor de rechterkant.
0 -2
flasher93
Dat doet Ajax niet en hij heet al geweigerd. Na z'n kut seizoen niet beseffen dat je gewoon moet bijtekenen en hard moet werken om weer je niveau te halen. Hij loopt al lang rond in het eerste, maar zijn aandeel is niet groot geweest in het succes. Miste veel door blessures.

0 0
wladimir
Hij is wel de enige die er bij alle 4 titels bij was. Hij zal in de winterstop wel vertrekken voor een habbekrats.
0 0
flasher93
Klaassen ook
0 0
wladimir
Davy Klaassen is op 27-11-2011 gedebuteerd. Toen hadden we dat eerste schaaltje al opgehaald en als ik me niet vergis uit de bus laten flikkeren.

Vermeer, van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Boilesen, de Zeeuw, Sulejmani, Anita, de Jong, Eriksen, Ebecilio.

Invallers Ooijer, Blind en Enoh. Stekelenburg zat op de tribune en was de enige die het vorige kampioenschap onder Koeman (ervenis van Adriaanse) had meegemaakt.
0 0
flasher93
Geloof je zo hoor. Dacht dat Klaassen rond dezelfde tijd debuteerde.
0 0
NouriVandeBeek
Dat eerste doelpunt van Ibrahimovic vond ik zo geniaal. 9/10 mensen raken zo bal totaal verkeerd maar hij schiet hem zo beheerst binnen. Die vrije trap was ook pure kwaliteit.

Fenomenale speler is het toch!
0 0
Hugoboss92
En knap hoe hij uit de rug van Kjaer wegloopt en op zijn dooie gemak (zo komt het op mij over) de bal erin tikt. Echt klasse.
0 0
3*stars*3
Jammer voor onze Deense vrienden maar ze hebben pech dat een superspeler als Ibra niet in Denemarken is geboren maar in buurland Zweden.
Zoals de commentator zo mooi zei; 'Zweden land van Ikea, Volvo en Zlatan'.
0 0
flasher93
Eriksen is dat misschien over een paar jaar. Hun grote ster
0 0
3*stars*3
Ik ben een grote Eriksen fan hoor maar Ibra hoort imo bij de giganten;Cr7 en Messi (niet kwa goals maar buitenaardse klasse).

Boskamp zei na Zweden-Denemarken dat Eriksen vaker boos moet worden en niet dat hij gemeen moet gaan spelen maar wel dat hij moet laten weten dat hij de baas op het veld is en meer mondig worden.
Maar ik blijf erbij, dat Eriksen de perfecte opvolger van Iniesta KAN worden.
0 0
wladimir
Zlatan is een batman, Eriksen meer een Robin. Net als Denemarken heeft Ajax een batman nodig. Ik zeg Zlatan terughalen als trainer / coach.
0 0