Fischer: 'Heb een goede vorm'

JipVR, 10-11-2015 om 17:17, 2490 views, Tipsbladet.dk |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Viktor Fischer staat met het Deense nationale elftal voor twee belangrijke duels. Twee play off-wedstrijden zullen bepalen of de Deense ploeg door zal gaan naar het hoofdtoernooi van het EK en de Ajacied hoopt dat hij belangrijk kan zijn voor de ploeg, ondanks dat hij net hersteld is van een blessure.

Fischer, die het een halve wedstrijd tegen Feyenoord weer mocht proberen, ziet een stijgende lijn. 'Ik verkeer in goede vorm en zie een stabiele groei. Ik denk dat mijn spel weer begint te lijken op vroeger. Ik voel me elke week meer mezelf worden', aldus Fischer tegenover Tipsbladet.dk.

De aanvaller verwacht niet dat hij in de basis zal beginnen met Denemarken, maar hij zal er alles aan doen om speeltijd te krijgen van de bondscoach. 'Er zijn genoeg spelers met pit, maar het gaat erom hoe we als team presteren. We moeten spelen als een collectief, met af en toe goede individuele actief. Daarvoor hebben we een aantal goede spelers op de flanken.'

Fischer speelde tot dusver zeven wedstrijden voor de nationale ploeg, waarin hij een keer trefzeker was via een penalty.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De_Realist
Fischer's goede vorm duurt nooit langer dan 1 wedstrijd om de zoveel maanden. Sterker nog, alleen zijn debuut en de eerste 3-4 wedstrijden daarna speelde hij goed, vervolgens speelde hij meer matig dan goed.

1 0
Duif63
Ik heb 'm tegen Fener en 2x tegen Feyen niet bepaald zien schitteren.
1 0
PeterVKV
Eigenlijk zou Fischer - Milik - El Ghazi een hele mooie voorhoede kunnen zijn. Drie internationals toch. Tot nu toe is het alleen zo dat meestal 2 van de 3 slecht spelen. Dat wisselen ze wel netjes af overigens. Maar ik denk dat, als ze alle 3 in topvorm komen, Ajax makkelijk kampioen wordt. Anders gaat het heel moeilijk worden. Het heeft natuurlijk ook te maken met een meer gedurfd spelconcept, met creatieve ondersteuning vanuit het middenveld en regelmatig opkomende backs.
0 0
masterrr
er zit (nog) geen chemie in die voorhoede, zelfs bij Neymar-Suarez-Messi duurde het even, terwijl die elkaar toch op voetbalintelligentie al uitstekend zouden moeten aanvullen.

Fischer en Ghazi zijn beiden enorm met zichzelf bezig. Dat is niet eens slecht, want dat levert doelgerichtheid op, maar het gaat er uiteindelijk om dat er synergie komt. Vraag me wel eens af he..... in hoeverre zijn deze jongens écht bezig met elkaar? Zie zo weinig van automatismen en looplijnen... of dat iemand weet wanneer de ander gaat lopen, dat soort dingen. Volgens mij draait het allemaal om ego's.
0 0
wladimir
Beste keeper, verdediging en middenveld van de eredivisie. El Ghazi, Milik en Fischer hebben alleen veel gescoord tegen slechte teams. Mijn gevoel zegt dat Ajax uit van Celtic en thuis van Molde gaat winnen. Thuis tegen Cambuur, uit tegen PEC en thuis tegen Heerenveen worden negen punten. Daarna is ook onze voorhoede los.
1 0
JohnDylan
Tja, af en toe zie je momenten van de Fischer van in zijn eerste seizoen terug maar verder speelt hij matig. Ik ben het wel met hem eens dat er een stijgende lijn in zijn vorm zit en hopelijk kan hij na de winterstop weer in de buurt komen van zijn topniveau. Jonge buitenspelers zijn (met uitzondering van talenten van het kaliber Messi) altijd spelers die het moeten hebben van momenten. Daardoor lijkt het al snel dat een jonge buitenspeler onzichtbaar is als hij een paar keer iets slechts doet wanneer hij aan de bal is. Daarom zijn jonge buitenspelers ook zo afhankelijk van een goede vorm en ik heb er wel vertrouwen in dat Fischer wel weer echt in vorm komt.
0 0
Ruff Rhythim
Typerend voor hoe spelers over zichzelf denken hoor
3 0
TikkieTerugJaap
Zo die is gauw tevreden, ben ik niet van hem gewend. Beetje jammer weer.
2 0
3*stars*3
Kut spelen en goals maken camoufleren veel want ik zie geen goede vorm bij hem en EG...
4 0
flasher93
Heb je het nou over El-Ghazi?
0 0
3*stars*3
Yup.
2 0
flasher93
Achja, je ziet hoever Depay daarmee is gekomen
0 0
3*stars*3
Ergens komen is makkelijker dan blijven.
Depay is bij United gekomen maar nu moet hij bewijzen dat hij zijn bedrag waard is en dat hij het gaat maken daar.
Niet alleen bij United maar ook oranje want 10 kwalificatiewedstrijden en 0 goals en 0 assist...
0 0
flasher93
Ik ben nooit echt fan van hem geweest. Al heeft hij weinig concurrentie in Oranje..
0 0
Ajax27
Ach man.. grootste talent wat we in Nederland hebben rondlopen. Hoe zou jij reageren als je 21 zou zijn.. miljoenen per jaar met voetballen verdient, waarschijnlijk nog miljoenen erbij met allerlei sponsorcontracten en er iedere dag vanuit allerlei hoeken camera's op je staan te schijnen en daarbij iedere scheet van je uitvergroten.

Binnen nu en 2 jaar zit die gast weer helemaal op de rit en praten we over een 4-5 jaar hetzelfde als we nu de afgelopen jaren over Robben spreken. En dan is ie nog pas 25-26.
0 0
3*stars*3
Zou mooi zijn als hij alles op de rit krijgt maar er zijn genoeg voorbeelden van 21-jarigen, die jong miljonair worden en zich normaal gedragen EN presteren op het veld.

Zo'n Martial is daar bijv een voorbeeld van.
Hij is jonger dan Depay, koste meer en (volgens mij) verdiend meer...
0 0
Ajax27
True, heb je zeker gelijk in.
Of ie meer verdient weet ik niet, hij heeft iig meer gekost. Maar alsnog is niet als zo'n megaster binnen gehaald als Depay. Martial is ook pas 1 jaartje aan de slag terwijl Depay er al heel wat jaren staat.

Bij iedere speler is het gewoon anders... Depay weet hoe slecht ie het heeft gehad en geniet nou iets té uitbundig van z'n sterrenleven. Ik mag hopen voor 'm dat Louis na dit jaar mag blijven. Als er iemand hem binnen een jaar weer op de rit kan krijgen is hij het wel.
0 0
Chesterson93
Martial is op zijn 17e gekocht voor 7 miljoen door Monaco, terwijl PSG en Arsenal ook een bod gedaan hadden. Dan ben je al even bezig, lijkt mij. Maar dat Martial er al zou staan, liet hij in de CL-duels tegen Valencia zien in het begin van het seizoen. Voor Memphis hoop ik dat hij alsnog zijn kans krijgt en het kan laten zien. Snoert hij de critici ook (weer) eens de mond.
0 0
flasher93
deze man iswel met meer randzaken bezig dan een robben. loopt er ook minder gemotiveerd bij
0 0
Ar-AFCA
Goede vorm? Hoe kan dat toch dat niemand dat ziet behalve Fischer en de Boer.....
1 -1