'De band met Donny en Vaclav mag niet weg'

BvdPloeg, 22-10-2015 om 13:18, 4992 views, Ajax Life |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Abdelhak Nouri is dolblij dat naast hem ook Donny van de Beek en Vaclav Cerny hun contract bij Ajax verlengden tot de zomer van 2020. De middenvelder vertelt in gesprek met Ajax Life over de vriendschap van het drietal. 

'Ik hoorde dat Donny en Vaclav hetzelfde gingen doen. Ik heb ze wel gezegd dat ze hun hele leven niets anders meer mogen doen als ik, haha. De band die ik nu met ze heb, mag niet weg', grapt Nouri, die over zijn eigen krabbel duidelijk is: 'Nee, ik heb er niet over hoeven nadenken. Ik zit al zolang bij deze club. Al tien, elf jaar.'

Het vertrouwen van Ajax kon meteen worden terugbetaald op het veld door Nouri en Van de Beek. Met Ajax A1 werd Schalke 04 woensdag met 2-0 verslagen en dus is de ploeg een ronde verder in de Youth League voorronde. 'We moeten extra inhoud trainen. Uit was Schalke 04 conditioneel sterker dan wij. Het is wel vaker een probleem bij ons, dat we vermoeid raken en de ruimtes zo groter worden. We hadden ook de boel kunnen dichtgooien en zo minder energie hoeven te gebruiken, maar het is dus juist goed in dit soort wedstrijden extra meters te maken.' (foto: Sjoerd Valkering)

Wedstrijdactie Fener-Ajax: Gratis verzending bij iedere aankoop in de Ajaxshop!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A'dam Oud-West
Onze eigen Messi, Xavi en Iniesta
0 0
trodat4030
Misschien zou Ajax dan eens wat moeten doen aan het moment van voorbereiden in de jeugd. In de voorbereiding werd de A1 (zonder deze 3 overigens) weggespeeld door Vitesse met 0-5 (en terecht ook nog) en dat werd mede veroorzaakt omdat Ajax A1 pas 10 dagen in voorbereiding was en Vitesse al 5 weken langer.
2 0
JoodTotMijnDood
Ik hoop en verwacht straks dat El Idrissi sterk terug komt en misschien Antonucci doorschuift naar de A1, want zonder Donny en Appie zit er wel heel weinig creativiteit in het team imo.
0 0
3*stars*3
Maar hoe zit het met die Antonucci?
Ik hoor niets van hem en hij doet momenteel ook niet mee met de Belgen op WK-17.
0 0
JoodTotMijnDood
Was eerst geblesseerd dus kon daarom niet zijn minuten pakken in de B1 maar had ook interlandverplichtingen, zit trouwens vaak op de bank bij België U17.
0 0