Stam: 'Bezig met auto's, horloges en chickies'

BVeenstra, 16-10-2015 om 10:40, 7123 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Sheraldo Becker, dit seizoen door Ajax verhuurd aan PEC Zwolle, kent een goede seizoensstart. Met drie doelpunten en vier assists is hij nu één van de spelers met de betere statistieken in de Eredivisie. Tegenover Voetbal International laat de aanvaller weten veel geleerd te hebben van zijn trainers bij Jong Ajax, zijn voormalig jeugdidool Jaap Stam en Andries Ulderink.

'Een strenge, maar goeie trainer. Ik was soms niet helemaal scherp en dan kreeg ik het van hem te horen', vertelt Becker over Stam. 'Jody Lukoki en ik werden vaak flink aangepakt', aldus Becker over de spijkerharde oud-verdediger, die het ook als trainer er af en toe stevig aan toe laat gaan.

'Ik weet nog dat we een keer een beetje stonden te dollen tijdens een afwerkoefening. Maar één van de vijftig ballen ging erin. Wij elkaar uitlachen. Werd Stam boos. Hij zei: jullie denken dat jullie heel wat voorstellen. Jullie zijn alleen maar bezig met snelle auto’s, dure horloges en chickies! Dat was niet zo, maar ik begreep wel wat hij bedoelde. Twee uur trainen is twee uur scherp zijn', is Becker zich in de loop der jaren gaan beseffen. 

 

Ook als assistent trainer van Jong Ajax laat Jaap Stam niet met zich sollen. Dat maakte hij Sheraldo Becker en Jody Lukoki tijdens de training ook vaak duidelijk. Haha wat een baas! #jaapie #stam #ajax #jongajax #amsterdam #baas

Een foto die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
aietos
Stam die het woord Chickies gebruikt?
2 0
FlyingDutchMan
Als ik me niet vergis is dat precies waar Jaap Stam op die leeftijd mee bezig was, dat gaf hij vorige week bij Derksen aan.
1 0
T to the M
Man, als ik dit lees zou ik echt dolgraag willen dat Stam hoofdtrainer wordt..
1 -2
Pauw
Alsof de Boer dat wel zou hebben geaccepteerd...
9 0
flasher93
echt he. ik verbaas me vaker over de opstelling bij jong ajax dan bij ajax 1
2 0