Riedewald: 'Meenemen naar Ajax'

Mr. Ajax, 10-10-2015 om 08:11, 3218 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jaïro Riedewald bereidt zich momenteel met Oranje voor op het cruciale EK-kwalificatieduel met Kazachstan. De jonge verdediger van Ajax leert veel bij het Nederlands elftal.

'Voor mijn ontwikkeling is het hoe dan ook fantastisch dat ik erbij zit. Ik neem dingen mee terug naar Ajax. Ik praat veel met mijn medespelers en leer van ze. Bijvoorbeeld hoe dingen er in het buitenland aan toe gaan. Mijn debuut wil ik hier in Kazachstan een mooi vervolg geven', vertelt de linkspoot.

Riedewald zal waarschijnlijk op linksback spelen; niet zijn favoriete positie. 'En dat weet men ook. Maar de trainers bij Ajax en het Nederlands elftal vinden dat ik daar ook goed uit de voeten kan', zegt de mandekker, die uitkijkt naar de allesbeslissende kwalificatiewedstrijden. 'We hebben er alle vertrouwen in dat we hier kunnen winnen.'

Hij baalt nog steeds van zijn Oranje-debuut, waarbij het duel met Turkije verloren ging. 'Natuurlijk was ik blij dat ik mocht spelen en achteraf kon ik redelijk tevreden zijn, maar het resultaat was slecht. Daar ondervinden we nu de gevolgen van. Ik had vanzelfsprekend het liefst mijn eerste interland gewonnen, want het gaat niet om Jaïro Riedewald, maar om Oranje. Ik ben een teamspeler.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fanforeffer
ik vind dat een rare handelswijze. niet de linksback van Ajax ,pvc ,Fijeneurd wordt geselecteerd, maar een linker centrale verdediger. en die wordt linksback gezet ? FdB heeft ook zo'n raar beslissing :we kopen een creatieve linkermiddenvelder en zetten hem rechtsbuiten ? dan hadden we toch beter een rechtsbuiten kunnen kopen !!
0 0
zuidzuid
Neem Sneijder maar mee naar ajax...
2 0
chubaloe
en huntie
0 0