Transfers of niet,Ten Cate slaapt rustig

highlow, 16-07-2007 om 05:51, 798 views, highlow.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Henk ten Cate zag zich afgelopen week opeens geplaatst voor alweer het bouwen aan een nieuw elftal. Vorig jaar zou gezaaid worden en dit seizoen geoogst. Maar na Zdenek Grygera, Tom De Mul en Kenneth Perez verdween opeens Ryan Babel en wil Wesley Sneijder ook nog steeds weg. Ten Cate maakt zich niet druk, 'want dan zou ik tot 31 augustus niet rustig kunnen slapen. Ik slaap juist heel rustig.'

Het plotselinge vertrek van Ryan Babel uit de ArenA had niemand verwacht. Ook Henk ten Cate niet, hoewel hij “nog wel een leuk gesprek heeft gehad” met zijn oogappel. Er werd binnen de ArenA veel meer rekening gehouden met een verhuizing van Wesley Sneijder naar Valencia. Maar de Spaanse club wist met de Amsterdammers niet tot een financieel gelijk wist te komen. Dit weekend doken de geruchten echter weer op en werd ditmaal een prijskaartje van 20 miljoen euro aan Sneijder gehangen.

'Is mij niets van bekend', zegt Henk ten Cate zaterdag. 'Als er mij niets van bekend is, is het ook niet zo.' Wil hij zich soms juist buiten de transfers en het geruchtencircuit houden om zich zo alleen maar te hoeven focussen op trainingen en wedstrijden? 'Wel nee joh, ik ben geen struisvogel!' Dat opent de vraag naar de positie waarop Kennedy speelde voor rust tegen VVSB, namelijk… die van Wesley Sneijder. 'We hebben Kennedy al voor het einde van de competitie gecontracteerd. We wisten dat Tom niet verder wilde gaan, dus daar hebben we...(Lees verder op highlow.nl)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SBReinke7
weltrusten henk ;-)
0 0
niels1992
er komen denk nog wel 5 aankopen hoor.
Ten Cate heeft ze al lang in zijn hoofd.
0 0
Majax
Als Sneijder vertrekt hebben we nog veel spelers nodig: goede links -en rechtsbuiten (dubbel bezet), een creatieve middenvelder en een 2e spits achter Huntelaar. Willen het versterkingen zijn, dan zal er flink in de buidel getast moeten worden. Kom dan niet met subtoppers als een Nilsson, Suarez en Touma. Daarvoor komen de supporters niet naar de Arena. We willen kampioen worden, maar het MvG en het bestuur denken voorlopig alleen aan het geld. Natuurlijk, er kunnen nog spelers komen, maar die zijn echt niet beter dan de vertrokken spelers. Zitten we straks in een volle Arena naar oud-spelers van Heerenveen, Twente en Groningen te kijken.
0 0
Joey89
Wat de transfers betreft: Suarez en Prieto nog aantrekken en dan is de selectie voor mijn part rond.
0 0