De Mul’s vertrek houdt talent bij Ajax

highlow, 13-07-2007 om 14:59, 584 views, highlow.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Door het vertrek van Tom De Mul naar Sevilla, heeft de talentvolle rechtsbuiten Javier Martina te horen gekregen dat zijn geplande verhuur is teruggedraaid. Voorlopig blijft hij bij Jong Ajax en meldt hij zich maandag bij Adrie Koster en Aron Winter voor zijn eerste seizoenstraining.

Javier Martina zal Ajax voorlopig niet verlaten. De talentvolle rechtsbuiten zou om ervaring op te doen verhuurd worden aan een Eredivisieclub. Door het afgelopen maandag definitief geworden vertrek van Tom De Mul naar Sevilla, mag de op Curaçao geboren vleugelspits Jong Ajax niet langer verlaten. Martina hoopt...(lees verder op highlow.nl)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
joep7
ik ken hem niet
0 0
JADAJAX
Javier wordt ook een goede voetballer..
Hij heeft een paar mooie bewegingen in huis..

Let maar op.
0 0
Thomas83
Hij zit al een tijd bij Jong Ajax.
0 0
rodriquez7
zit die al in de selectie of nog in de a1?
0 0
thuglife
sorry maar heb een vraag voor mede ajax supporters over glasgow rangers - ajax . zijn er supporters die er naar toe gaan en in het rangers vak zitten want ik wil er naar toe en woon in engeland alleen heb geen zin om in me uppie in het rangers vak tezitte omdat ajax geen kaarten meer heeft mijn excuus voor het offtopic bericht
0 0
Thomas83
Zo zou ik het voorlopig ook doen zolang er geen rechtsbuiten is gekocht, maar ik zou er zeker nog eentje bij halen. Op links hoeft dat niet per se met Mitea, Leonardo en Manucharyan, maar op rechts absoluut wel.
0 0
Nanga
die yakkahara is echt dik
echt een ajax spitta
0 0
ThijsXXX
Ibrahim Yakkahara
0 0
Morris
Is die Tom de Mul toch nog ergens goed voor haah
0 0