[Update] Ook NEC wil Andersen huren

Lisanne, 24-08-2015 om 07:30, 10539 views, Fox Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Willem II pakte zondag op bezoek bij AZ een punt, in Alkmaar werd het 0-0. Jurgen Streppel is tevreden met die uitslag, maar mist nog wat kwaliteit voorin. De trainer hoopt daarom op een snelle overgang van Lucas Andersen naar Tilburg.

Hoewel diverse media vrijdag al meldden dat het verhuur van de jonge Deen een feit was, is dat volgens de coach van Willem II nog niet het geval. 'Wij zijn er wel uit met Ajax. Nu moet alleen Lucas nog overtuigd worden', zo laat hij weten aan FOX Sports. 'Hij is een goede speler, en zou zeker een toevoeging zijn. Maar het is graag of niet.'

Streppel sprak al even persoonlijk met de Ajacied. 'Meestal als ik ze bel dan zijn ze daarna wel overtuigd. Maar bij Lucas duurt dat blijkbaar wat langer. Ik hoop in ieder geval dat we snel een telefoontje van hem krijgen. Maar we hebben nog meer ijzers in het vuur. We zien komende week wel wat er nog bij komt.'

Update 24-8-15
Naast Willem II is ook NEC geïnteresseerd in Lucas Andersen, zo meldt De Telegraaf maandag. De Deen zou spoedig moeten kiezen tussen de twee eredivisieclubs.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Ik hoop zo ontzettend dat Andersen die laatste stap kan maken. Ik ben er van overtuigd dat dit een speler kan worden waar iedereen voor naar het stadion komt!

Als je ook die vorige wedstrijd van hem bij jong Ajax ziet.. In de 16 staat hij en aan de andere kant ziet hij iemand vrij staan in de 16, en geeft een perfecte lob, in de 16 met die druk er vol op. Dat is pure klasse, ik hoop echt op hem!
0 0
wolterx
eindelijk is het rond, Frenkie 4 jaar naar Ajax, Lucas jaartje naar onze vrienden in Tilburg.
0 0
Ajax Roermond
bron?
0 0
TikkieTerugJaap
Mike Verweij natuurlijk.
1 0
Ajax Roermond
bron?
0 0
TikkieTerugJaap
Gewoon naar Willem II gaan Lucas.
1 0
@Maar7en
Als ik Andersen zie spelen heb ik nooit getwijfeld aan zijn mentaliteit. Hij is vaak creatief en naar voren gericht. Daarnaast kan hij een mannetje voorbijkomen. Enige min puntje is zijn fysiek m.i. Zonde als Ajax hem laat gaan. Hij zal sterker worden van meer wedstrijden (speelminuten). Hopelijk dient zich nog een subtopper aan als AZ, Fc Twente of Groningen dan is de keus welicht makkelijker voor hem.
3 -1
wolterx
off: wie weet meer over het gerucht dat Alsanati op stage komt bij Ajax (15-jarige die onder contract staat ergens in de bodem van de Zweedste tafels)
0 0
JCr14
Hij moet het licht gaan zien net als Dijks.
0 0
Basvann
Ik schat de kans op een basisplaats hoger in bij NEC
0 0
rss-dion
Andersen gaat ajax 1 nooit halen. Of hij moet zich 2 jaar volstoppen met creatine. En een beetje inzet gaan tonen.
0 -2
Ajaccus
Heel veel spelen en aan zijn fysiek werken. Willem II. lijkt qua speelminuten en spelopvatting ideaal. Hij zit er echt niet ver vanaf dus doen zo'n stagejaar zou ik zeggen.
0 0
OdjePils
Naar NEC, die voetballen niet! Hebben we gister mogen aanschouwen!
1 0
TikkieTerugJaap
@MikeVerweij: Niet alleen @WillemII in markt voor Lucas Andersen van #Ajax maar ook @NEC_Nijmegen
1 0
Oliveira
Ik zou Andersen verhuren aan een Deense topclub. Hij heeft niks te zoeken bij een club die te wisselvallig speelt, en in Denemarken spreekt hij de taal en de Deense top clubs zijn een heel stuk beter dan Willen II.
0 -4
Ajax27
En dan? In nog een slechtere competitie spelen, 'm niet wekelijks met een aantal man kunnen beoordelen, maar iedere week netjes op de video wachten? Zo'n jongen raakt dan helemaal uit beeld.
1 0
vincent_DV
Ik snap wel dat Andersen erg twijfelt, hij speelde bij een topclub uit Denemarken in de basis, daarna heeft hij aardig wat gespeeld voor Ajax, en om dan de stap te maken naar een laagvlieger in de eredivisie is natuurlijk wel een hele stap achteruit! Ik denk namelijk zelf ook dat hij makkelijk mee zou kunnen bij clubs als Heerenveen en Groningen, en misschien zelfs een club als club Brugge. Dus waarom zou je dan staan te springen om voor Willem 2 te spelen? En dat niet eens op je eigen positie. Ik ben zelf ook een voorstander van het verhuren van spelers aan een Belgische club.
0 0
NouriVandeBeek
Willem 2 is gewoon de beste oplossing voor Andersen. Bij Ajax zit die op een dood spoor dus ik snap niet zo goed wat Andersen wil.
0 0
Joseph
Ik denk dat hij niet als vleugelspeler wilt spelen, wat ik wel kan begrijpen, hij is meer een aanvallende middenvelder. Maar ik denk dat ze bij Willem II snel genoeg zien dat hij daar een nog betere optie is..
0 0
JPC40
ik denk dat hij niet weg wil, en vertrek naar Willem II voor hem erg zwaar ligt.
je hebt gespeeld bij een club als Ajax en vervolgens wordt je afgedankt, want zo moet je het gaan zien.
2 -1
Rayno95
Ja, maar hij wilt ook niet voor jong in de JL League spelen toch, is hij eigenlijk te goed voor.

Afgedankt is een erg groot woord, Dijks bijvoorbeeld werd afgedankt, dit is juist een kans voor hem om nu wel goed genoeg te worden.
0 0
JPC40
ja voor ons ogen is dat een groot woord maar ik denk voor hem niet, maar dat denk ik.
anders was hij al naar Willem II gegaan.
0 0
gebruikersnaam
Zodra er van Andersen karakter wordt gevraagd haakt hij af. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.
6 -1
Rayno95
Idd, echt zonde want voetballen kan hij echt wel, als hij nou het karakter van o.a Fischer/Klaassen zou hebben, was het een monster geweest.
0 0
Hillie99
Nou ja en kg of 10 erbij...
1 0
Maxwell_5
Precies dit dus. Mag van mij dan ook lekker worden verkocht.
0 0
amstardammer020
Willem II weet wel goed wat uitmelken is, volgens mij is t nog steeds niet bekend wat Dijks nou heeft gekost en intussen willen ze voor een scheet en drie knikkers dit seizoen met half ajax meedoen in de eredivisie. Eerlijk gezegd wil wel eens weten wat ajax terug krijgt in euros, behalve t feit dat een paar spelers daar uren mogen maken.
0 -1
TikkieTerugJaap
Hoop echt dat Lucas gewoon ja zegt en Frenkie naar ons komt. Volgende week maandag sluit de markt al, heel benieuwd of we nog van Boilesen en Duarte af komen.
0 0
amstardammer020
Duarte gun ik wel een transfer, Boilese mag lekker verbannen worden van ajax's grondgebied, indien niet getransfereerd voor het sluiten van de markt, kan hij lekker zn 'conditie op peil houden' bij een deense clubje.
1 0
talent020
Snap Andersen niet echt, bij Willem 2 krijgt hij onder een goede trainer de kans om zichzelf te verbeteren en dan laat je die tot op heden lopen.
3 0
JPC40
maar stel dat je in zijn schoenen zou staan, zou jij dit leuk vinden je wordt in feiten afgedankt.
0 -1
The Future
Wat is dit nou? Afgedankt? Het komt er niet goed genoeg uit bij Ajax. Dat is uiteindelijk vooral zijn probleem, Ajax gaat ook verder zonder Andersen. Hij krijgt nu een mooie kans om op Eredivisie niveau mee te doen onder een trainer die heb beter kan maken.. Vervolgens kan Ajax beslissen of het verder wil met Andersen of hem afdanken, maar voorlopig is hij niet afgedankt... En hoe hij zich erbij voelt? Het is een grote mannenwereld, als iets "niet leuk is", moet je dat maar een plek geven en verder gaan.. Als hij mentaal hier al in blijft hangen, is dat gewoon een teken van zwakte en is hij waarschijnlijk sowieso niet geschikt voor Ajax....
3 -1
Chesterson93
Zoals Zivkovic, zeg maar.
0 0
Bjarkos
Gewoon houden. Gudelj- Klaassen - Bazoer is om te janken.
1 -8
Ajax4life16
door velen gezien als beste middenveld van de Eredivisie... echt om te janken ja..
0 -1
Bjarkos
Slechtste Ajax-middenveld ooit.
1 -4
Nummer 9
Lucas heeft geen zin om een jaartje in zichzelf te inversteren in Tilburg denk ik..
5 0
gwn_rj
oftewel als linksbuiten en niet middenveld.. ach, laat hem maar een seizoen maximaal minuten maken in de eredivisie en kijken we dan wel verder.. jong ajax heeft die niks te zoeken..
5 0