De Sa: 'Ik zal gewoon juichen'

KoenWeijland, 13-08-2015 om 21:54, 4125 views, Omroep Brabant |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Lesly de Sa gaat niet sentimenteel lopen doen als hij de winnende maakt voor Willem II zaterdag. De huurling gaat dan met de Tricolores op bezoek bij zijn eigenlijke werkgever: Ajax.

Tegenover Omroep Brabant zegt De Sa uit te kijken naar het duel en gelooft dat er wat te halen valt voor Willem II. 'Als wij ons eigen spel spelen, moet er wel wat mogelijk zijn in de ArenA. Al zal het natuurlijk niet makkelijk worden', erkent de aanvaller, die vooral op een ontspannen manier wil voetballen. 'Er zit een speciaal tintje voor mij aan deze wedstrijd, maar ik probeer zo vrij mogelijk te spelen.'

Nemanja Gudelj juichte afgelopen weekend uiterst ingetogen toen hij namens Ajax scoorde tegen zijn oude club AZ, maar als De Sa aanstaande zaterdagavond scoort, zal hij zich niet inhouden. 'Dan zal ik gewoon juichen. Als je scoort, mag je blij zijn. Maar ik zal niet uitdagend juichen, hoor', zo laat hij weten. Ajax en Willem II kruisen zaterdag om 19.45 uur de degens. Bij de bezoekers spelen ook Ajax-huurlingen Richairo Zivkovic en Ruben Ligeon, terwijl ook Dico Koppers en Kostas Lamprou een verleden in Amsterdam hebben.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A Cohen
Jij mag juichen, doen wij ook omdat wij nu een echte rechtsbuiten hebben.
0 -1
OntlastendeMiddenvelder
Tuurlijk moet hij juichen! Als je scoort ben je blij. Ook tegen Ajax. Dat hypocriete gelul.
3 0
Ar-AFCA
Inderdaad vind ik ook!
1 0
MarcoWatcher
Hij heeft volkomen gelijk!
4 0
Amsterdammetje1234
Ik lees net dat Jablonec-Ajax niet door gaat :-(
zie het in de Forza app
0 -1
..::Rootje::..
Pietje , Panenka lekker positief weer jongens. -_-
0 0
pietje
Ik geloof best dat De Sa z'n goaltjes mee gaat pakken dit seizoen, zondag had hij al een prima schot op de lat. Maar het getuigt wel van enige grootspraak dat hij nu al begint over wel of niet juichen in de ArenA. Natuurlijk heb ik het interview niet gezien en wellicht is z'n uitspraak ook nog eens uit z'n verband getrokken, maar dan nog. Hij moet zaterdag gewoon z'n voeten laten spreken, en als hij dan reden heeft om te juichen dan zien we het vanzelf wel.
0 0
pietje
Gudelj was vorig jaar nog aanvoerder bij AZ, dat is toch net even iets anders.

De kans dat de Sa zaterdag daadwerkelijk mag juichen lijkt me vrij klein, maar als het zo ver komt dan mag hij lekker zelf weten wat hij doet. Overigens lijkt me de kans dat Gudelj zaterdag laat zien dat hij ook kan juichen groter...
2 0
TikkieTerugJaap
Voor de mensen die zich vervelen, check Youtube kanaal F2Freestylers. Laatste 2 filmpjes zijn met Blind.
7 0
flasher93
Leuke tip.
0 0
Ruff Rhythim
Waarvoor gaat ie juichen dan?
1 0
mvdk
Waarschijnlijk voor de 4-1.
1 0
Ruff Rhythim
O dat mag...
1 0