Greving: 'Donny heeft een dodelijke trap'

BvdPloeg, 17-07-2015 om 15:07, 8215 views, TPO Magazine |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Donny van de Beek moet snel vrije trappen gaan nemen bij Ajax want daar heeft de club alleen maar profijt van. Dat stelt Harm Greving in gesprek met journalist Mark van den Heuvel. 

Greving is misschien niet een heel bekende naam, maar hij is een zeer gewaardeerde trainer van onder meer Ajax-talent. Buiten 'werktijden' is hij veel met jonge spelers bezig, zoals bijvoorbeeld Gino Dekker, Ezra Walian en dus ook Van de Beek. 

'Hij kan corners nu tweebenig neerleggen. De belangrijkste omwenteling in zijn carrière tot nu toe is het moment geweest waarop Donny stuk kon gaan. Als zijn lichaam het signaal kreeg dat hij moe was, stopte hij… Nu kan hij twee keer dood gaan. Pas toen hij die grens voor het eerst doorbrak, viel het kwartje', vertelt Greving.

Maar de trainer is vooral bezig met de traptechniek van Van de Beek, die volgens hem van hoog niveau is. 'Donny en ik hebben nu samen een vrije trap ontwikkeld, die hij hopelijk snel kan laten zien. Geloof me, Donny heeft een dodelijke trap. Wat hij met z’n wreef kan, kunnen weinig anderen.'

Lees het volledige artikel in Blendle

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
paulurs
Voor mijn gevoel een Klaassen 2.0, of misschien 1.1. Met alle respect voor Klaassen, waar ik veel vertrouwen in heb!

Het middenveld met Nouri, Bazoer en vd Beek.. Eigenlijk kan ik niet wachten, ik hoop dat ze af en toe in de 'top' wedstrijden van jong Ajax die kans krijgen. Toch mooi als je daar nu al een beetje naar toe kan werken!
1 0
a.v.ajacied
het stuk op de site is echt leuk om te lezen !
0 0