[Update] 'Tegenstrijdigheden rondom Kadlec'

Mr. Ajax, 05-07-2015 om 23:25, 17200 views, Wiesbadener Kurier |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Mocht Ajax nog altijd de intentie hebben om Vaclav Kadlec over te nemen van Eintracht Frankfurt, dan kunnen de Amsterdammers beter doorschakelen naar een volgend alternatief. 

'Kadlec blijft', zo zijn de duidelijke woorden van Eintracht-trainer Armin Veh in de Wiesbadener Kurier. In de tweede seizoenshelft van het afgelopen jaargang speelde de Tsjech op huurbasis bij Sparta Praag. Hier maakte hij, evenals op het EK U21, indruk op scouts van onder meer Ajax en PSV.

De 23-jarige Kadlec lijkt dus eindelijk het vertrouwen gewonnen te hebben van Veh. Het contract van de international van Tsjechië loopt nog door tot medio 2017.

Update 5 juli 2015 23.25 uur
Binnen Eintracht Frankfurt lijken de nodige onduidelijkheden de bestaan rondom Vaclav Kadlec. Liet trainer Armin Veh nog weten de Tsjech absoluut te willen behouden, Sander Zeldenrijk, hoofdredacteur van Ajax Life, laat via Twitter weten in gesprek met de Eintracht-voorzitter iets anders te hebben gehoord. De aanvaller zou voor 2,5 miljoen euro gewoon te koop zijn.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jaimy26
Doe eens gek en leg 2,5 miljoen neer. Wie had vorig jaar nou van Milik gehoord? Zat in een zelfde soort situatie bij een Bundesliga club. Deze jongen is in de spits en rechtsbuiten inzetbaar. Dus zowel een eventuele concurrent voor Milik en El Ghazi. En als hij het niet top doet zou je hem altijd weer voor 3 miljoen door kunnen verkopen. Financiële risico lijkt miniem en je hebt meteen je goede stand in die zich ook in de basis kan knokken. Gezien de aanvaller die Ajax nodig heeft lijkt deze Kadlec de ideale kandidaat. En een beetje technische en snelle jongen kan zich makkelijk aanpassen in de Eredivisie.
0 0
Suarez16_
Helemaal mee eens. Meestal hebben spitsen geen aanpassings probelemen in de eredivisie kijk maar naar wie na suarez topscorer is geworden allemaal middelmaat. Overmars moet gwn is risico nemen stel hij doet het goed verkoop je hem door voor 10 miljoen stel hij doet het slecht verkoop je hem door voor rond de 2 miljoen. Ik wil liever dat ze gewoon is het geld voor een speler neer leggen dan wachten tot alles is weggekocht en op de laatste dag 3 middelmatige spelers halen. Wie weet word dit wel de nieuwe suarez of huntelaar gewoon 2.5 miljoen betalen inplaats van zeggen dat ze 100 miljoen op de bank hebben.
0 0
ST
Misschien heeft de hoeveelheid interesse ze doen bedenken.
0 0
Ajaxpyama
of erger, Gabrich, ursaiz, Henny Meyer,
0 0
The Future
Kadlec gewoon niet halen. Net als Bojan was het 5 jaar geleden een talent, maar in het grote mannenvoetbal komt dat er de laatste jaren slechts zelden uit. Ik begrijp totaal niet wat Ajax in Kadlec ziet... Dan zie ik liever een jonge, talentvolle Sisto komen voor 6 miljoen en eventueel, of juist, een gelouterde spits, zoals met Pantelic ook gelukt is. Al is het maar een spits als Bulykin die ze ooi makkelijk in het mandje legde, maar sowieso geen speler die al 5 jaar grotendeels teert op zijn reputatie als groot talent... Als dat talent er nog uit ging komen, was dat de afgelopen 5 jaar wel vaker te zien geweest...
1 -1
bremovic
berbatov!!!! en haal kanon ook maar op bij ado
0 -5
ajaxmening
Een kanon bij Ado ?
0 0
suske
Kanon is al weg bij Ado sinds vorige week getransfereerd naar het buitenland.
0 0
The Future
Kanon is al naar een Franse club vertrokken. Berbatov zou geweldig zijn, echt perfect, te mooi voor woorden...Gaat alleen denk niet gebeuren.
0 0
TikkieTerugJaap
Kadlec hebben we niet nodig. Een ervaren spits van 30+ die het niet erg vind af en toe te banken aub.
0 -1
foensai
Kijk ik ben het met je eens dat er een extra spits moet komen, zelfs 1 met veel ervaring alla klose, berbatov, Cardozo etc. maar dat zijn geen spelers die voor de bank willen komen. Dat zijn spelers die op hun leeftijd alles willen spelen. En als wij in dit soort categorie spelers gaan zoeken (wat logisch is) komen dit soort spelers alleen als we daadwerkelijk de CL in gaan. En zullen die dus niet eerder binnen komen als dat zeker is... helaas. Spelers die dat wel eerder zouden willen (hopelijk) zijn oud spelers zoals Huntelaar/Suarez maar die zie ik voorlopig nog niet terugkeren. Dus komen we automatisch uit in het kaliber (talenten) Kadlec/Sisto dat is de realiteit op dit moment.
0 0
Arek Milik
Hmm, dan wordt het dus catogorie Bulykin, Anastasiou, Charisteas?!...
0 0
The Future
Ja, een ervaren spits van 30+ die wil banken bij Ajax... Dan zullen er weinig overblijven die ook nog wat toevoegen wanneer ze wel spelen.. De grote namen als Berbatov, Cardozo etc. komen dan sowieso al niet...
0 0
Michael25
Is Frankfurt daar op trainingskamp, of om met Overmars te praten/onderhandelen is dan de vraag.
0 0
__giobui__
Is al teveel gekocht wanbeleid sinkgraven god god lachwekkend milik is wel een wereldaankoop wij aller ajax moeten focussen op de toekomst investeren in jeugd
0 -10
Nummer 9
Ajax lijkt wel geen voetbalclub meer maar een financiële instelling...
1 -5
Rockpotje
Van Wolfswinkel schijnt 5 miljoen te moeten kosten, lijkt me een prima deal, maar hij zal wel niet in Nederland willen voetballen voor een miljoen per jaar.
1 -4
flasher93
gaat naar Sporting toch. Waarom zou hij terug gaan naar de Eredivisie als hij gewoon bij clubs kan spelen die meer betalen en ook Europees spelen of iig spelen in een betere competitie (en waar het weer ook beter is)
0 0
R.F.
Heeft eerder aangegeven te willen.
0 0
BojanAjax
Glen Johnson, transfervrij, kan met Dijks concurreren
0 -4
Aruba
Zeg dan nix
0 0
BojanAjax
Als jij dat wil, maar leer dan eerst wel spellen
0 0
Jajijdaar
Je weet dat hij een rechtback is?
8 0
BojanAjax
Kan links en rechtsback
0 0
BojanAjax
Hij is tweevoetig
0 0
AjaxD1986
Dat maakt Frank en Marc niets uit want 'hij kan overal uit de voeten' zelfs in de goal.
3 -1
Chesterson93
Met \"target\" doel ik op je beoogde spits in dit geval, of een andere positie. En ofcourse, plan B t/m Z.
0 0
Chesterson93
Sneu dat een spits van 21 jaar, met statistieken als 29 goals in 37 wedstrijden in de Kroatische Liga + EL-wedstrijden, voor 1(!) miljoen euro wordt overgenomen van Manchester United door Dinamo Zagreb. Als iemand houdt van goedkoop, is het Marc wel, maar goed wordt er dus niet gekeken. En om een spits van een goed kaliber achter Milik te zetten is ook een vak apart. Serieus? Osvaldo, Berbatov of Guerrero supervaak laten banken? Denk het niet. En Milik geen 90 minuten laten spelen na vorig seizoen(en zijn prestaties bij Polen) lijkt mij ook een lastig gegeven. Ajax manoeuvreert zich in een lastig pakket, terwijl je zulke zaken echt over een langere periode(concretiseer je \"Targett\" in juli), zodat je sneller kan overschakelen naar een plan Ab, C, D(t/m Z) voordat alles weer downhill gaat.
4 0
Kishnaaa7
Ken je feiten als je de zoveelste wil zijn die Overmars afbrandt, bij de huur van afgelopen seizoen zat een optie tot koop. Dus Zagreb had altijd de eerste optie op die speler en heeft deze ook gelicht...
0 0
Chesterson93
Dat is het punt niet, want Milik is ook gehuurd (geweest) met optie tot koop, had NIET zulke statistieken en is gekocht voor 2,8 miljoen. Maar toch wordt er gezocht naar een spits die moet concurreren met Milik, de nodige ervaring moet hebben, moet passen in het Ajax-spel en nog eens een kapstop/aanspeelpunt en de bereidheid om vaker dan hem lief is op de bank plaats te nemen bij vertrouwen van Milik. En dan moet er nog gewacht worden op de verkoop van Boilesen om die binnen te halen. Aardig veel gevraagd, vind je niet?
2 0
NouriVandeBeek
Ben heel benieuwd wanneer de nieuwe spits komt. Dat er eerst nog verkocht moet worden voor een nieuwe spits kan ik niet geloven. Voor een buitenspeler wel. Als Ajax aan de voorronde CL met 1 volwaardige spits gaat beginnen kan Ajax zichzelf niet serieus nemen. Het zou ideaal zijn als die deze week komt. Het is al een aanfluiting dat er tegen Dinamo geen fatsoenlijke spits was
2 0
ST
Next!
1 -1
Jaimy26
Dus eerst moesten we wachten op de verkoop van Sigthorsson en nu moet eerst Boilesen van de hand worden gedaan voordat ze een spits kunnen kopen? Je hebt godverdomme 120 miljoen op de bank staan stel krentenkakkers! Ongelofelijk die prioritering, de voorronde CL staat voor de deur maar we willen nog even wachten tot we een gemankeerde linksback kunnen verpatsen? Wat een transferbeleid weer. Geheid dat we weer aan het einde van de transferwindow de deksel op onze neus krijgen...
5 -4
Talent
Nee hoor. Ajax speelt dit slim. Tuurlijk zeggen ze dat er iemand verkocht moet worden. Anders betaal je toch de hoofdprijs. Achter de schermen zijn ze echt wel bezig hoor.
0 -4
geronimo
Was het maar waar, geloof hier niets van.
0 0
De_Realist
Even vergeten dat het algemeen bekend is dat Ajax €100 miljoen op de bank heeft staan? Alsof andere clubs dat nieuwsfeitje zullen vergeten wanneer Frank de Boer doet alsof er eerst verkocht moet worden.
0 0
31xAjax
Yeah right, achter de schermen zijn ze nog steeds bezig met de beloofde versterkingen van de vorige zomer.....

En met die van de winterstop. Dus eigenlijk hebben ze helemaal geen tijd voor de (nog steeds) hoognodige versterkingen voor het komend seizoen....
5 0
JPC40
dat is mooi voor ons als we eventueel dadelijk tegen tjechie,s club moeten gaan spelen.
0 0
Cleo9
Osvaldo is nu transfervrij...
0 -5
ST
En wilt geen eredivisie en verdient 4 X het salarisplafond van Ajax.
3 0
trodat4030
Maar boilesen is nog niet verkocht...
0 0
kampioen2010
Even een samenvatting van het afgelopen jaar + start voorbereiding dit jaar:
In de zomer van 2014 zou Sigthorsson worden verkocht en een nieuwe spits komen, er kwamen er 2, namelijk Milik en Zivkovic (met het plan om hem eerst nog een jaar in Jong Ajax te laten voetballen). Sigthorsson wordt niet verkocht en wordt wanneer hij enigzins fit is ook opgesteld wat niemand begrijpt.
In de winterstop koopt men Sinkgraven (als 'reddende' engel) maar speelt weinig wedstrijden. Daarnaast houdt men een evaluatie over de LCV positie. Moisander moet eigenlijk vertrekken, maar het blijkt dat zijn opvolger Denswil er nog niet klaar voor is en daarom wordt Denswil verkocht en Moisander zijn contract verlengd. Na de winterstop blijkt ook Moisander ineens niet goed genoeg meer en wordt hij vervangen door Viergever. Eindstand: Denswil weg en Moisander weg.
In de zomer krijgen we te horen dat onze 'geweldige' aanvoerder Boilesen een stapje hogerop wil. Hierop wordt adequaat gehandeld en koopt men Dijks terug (valt wat voor te zeggen, maar toch).
Daarnaast men o.a. Zivkovic en moet Sightorsson toch echt worden verkocht. Wat menigeen niet verwacht maar toch gebeurt is da Sigthorsson wordt verkocht. Nu blijft Milik nog als enige spits over. Je zult nu denken ze hebben binnen een enkele dagen een spits gecontracteerd omdat ze weten dat Sigthorsson al meer dan een jaar weg mag en Zivkovic nog niet voldoet voor het 1e. Niets blijkt minder waar en tot nog grotere verbazing wordt er gezegd dat er pas als een nieuwe spits kan komen als Boilesen wordt verkocht. Totaaaal geen logica.
Je koopt een nieuwe linksback, terwijl je oude linksback (Boilesen) er nog steeds is en je koopt geen nieuwe spits terwijl je wel 2 spitsen kwijtraakt. Omgekeerde wereld lijkt me.
7 -4
LANS
Ik wil mijn reactie wijzigen van - naar plus. Niet mogelijk blijkbaar. .
0 0
Sasz25
Het enige wat ik me kan herinneren is dat er pas een buitenspeler gekocht zou worden mits er nog iemand werd verkocht.. Voor zover ik weet geldt dit niet voor de spitspositie.. De boer benoemde dat nog toen werd gevraagd naar Sisto. Ze zijn echt wel bezig! Liever over 2 weken een goede aankoop dan nu omdat het de supporters goed uit komt.. We zullen het zien!
0 0
020bornraised
Volgens mij moest er alleen iemand verkocht worden omdat Sisto veel kostte (~7-8 mil).
0 0
TikkieTerugJaap
Boilesen, en ik denk ook Duarte.
0 0
The Future
Boilesen, Duarte, Andersen verhuren en als er echt nog een spits en rechtsbuiten bij komen is Schone eigenlijk ook overbodig..
0 0
trodat4030
Kleine nuance, het contract van Moisander werd niet verlengd.. Hij werd slechts aan zijn aflopende contract gehouden.

En ter aanvulling, wie wordt nou de concurrent van Dijks op linksback? Gaat Frank Riedewald daar weer neerzetten terwijl iedereen kan zien dat hij centraal hoort te spelen? Hij doet het op CVM nog beter dan op LB.. Of gaat men na het verkopen van Boilesen een spits kopen/huren en dan wachten tot Cillessen verkocht wordt voordat er een linksback gehaald wordt? En wat moet er dan weer verkocht worden voordat we een keeper mogen verwelkomen? Een middenvelder?
5 0
Tecmessa
Viergever?
1 0
Indy
Tja, bij Willem II kunnen ze wèl onderhandelen .... Zo bedongen ze o.a. de huur van Zivkovic in ruil voor de overgang van Mitchell Dijks. Marc Overmars is géén onderhandelaar, zoveel is duidelijk. En nu zitten wij in de shit.
"We gaan op zoek naar een spits", zo klinkt het zonder enige overtuiging uit de mond van Frank de Boer. Iedereen voelt aan zijn klompen dat het niet gaat lukken.
Bedankt Marc!! Bedankt Willem II !!
5 -7
zivkabrimovic
Is die Nicolai Jørgensen niet iets voor ajax?
Of die andere spits van Stuttgart?
Ginczek.
0 0
BojanAjax
Weet iemand waar op transfermarkt. nl de salarissen staan?
0 0
BojanAjax
Weet iemand waar op transfermarkt. nl de salarissen staan?
0 0
BojanAjax
Is t nou echt zo moeilijk om een redelijke spits te scouten. Ik ga maar ff op internet \"scouten\" :P
1 0
DemBaBa
zoek op football manager, op de een of andere manier zitten zij bijna altijd goed haha
0 -1
3*stars*3
Ze doen maar wat in arena...Hoe kan je Zivko verhuren en nog steeds geen spits erbij hebben, die nu ingespeeld kan raken in Oostenrijk.
Dalijk moeten we die play-offs in met alleen maar Milik omdat andere opties te duur zijn of omdat Boilesen nog niet verkocht is!

Onbegrijpelijk man...
4 -1
Jornnn
Ze hebben toch Hebdriks. Die doet niet onder voor Zivkovic hoor. Misschien iets minder scorend vermogen, maar in veel dingen dan weer iets beter.
1 -3
trodat4030
In wat dan? Hij kan niet eens tegen Hollandia een bal vasthouden! Dat werd vorige week met elke inspeelpass op Hendriks duidelijker.. Is ook niet sneller, heeft minder techniek, alleen in de lucht is hij wat sterker.. Kom op man, Hendriks.... Zelfs Bulut heb je meer aan imo.. Hendriks is een jl spits, meer niet.
1 0
AJAXZZZ
Tja
1 -2
trodat4030
Kijk, dít zijn teksten.. Frank gaat voor de transfer liggen van Jasper (zegt ie) maar ondertussen zoekt hij naar een opvolger.. Dan heb je dus geen geloof in jezelf, dan verwacht je dat Louis gewoon over je heen dendert..
5 -1
dannyh
Gewoon verkooptactieken om de hoofdprijs te kunnen vragen.
0 0
BojanAjax
Maar als ik het goed begrijp komt er geen spits als Boilesen nlijft?
0 0
FlyingDutchMan
Denk alleen een cheapo spits, mocht deze a la Suk zich bij de training melden :P
0 0
BojanAjax
Zou toch weer belachelijk zijn om met 1 echte spits het seizoen te gaan spelen
2 0
flasher93
Zonde, was een prima versterking geweest imo. Bij een mooi bod gaan ze misschien nog eens nadenken, maar meer dan 5 mil moet je ook niet betalen. Nu afwachten of Sisto wilt komen en ben benieuwd wie de volgende spits is op het lijstje. Kimmich is ook niet meer beschikbaar (ook al was het geen echte spits)
0 0