Vd Vaart: 'Wordt komende dagen duidelijk'

SamVR, 01-06-2015 om 22:15, 13978 views, ARD |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Rafael van der Vaart hielp HSV maandagavond nipt aan lijfsbehoud tegen Karlsruher SC (1-2 winst) en stond na afloop emotioneel de Duitse televisie te woord. In een kort interview gaf hij aan snel uitsluitsel over zijn toekomst te verwachten.

'Dat wordt de komende dagen duidelijk', sprak hij. 'Ik ben nu gewoon blij dat we in de Bundesliga zijn gebleven. Dit was echt ongelooflijk. We wisten dat het spannend zou worden, maar zó spannend had ik het niet verwacht. We begonnen goed, speelden goed. Om zo mijn laatste wedstrijd te eindigen, erin te blijven. Dat is een heerlijk gevoel.'

'Het is een bijzonder slecht seizoen geweest, dan is dit een heerlijk gevoel. Dit is mooi voor de club en voor de hele stad', aldus Van der Vaart, die in de concrete belangstelling staat van Ajax, maar de boot vooralsnog afhield. De 32-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract bij HSV.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JPC40
En waar blijft de aankoop van Ajax hoe lang gaat dat nog duren.
1 0
ChristianoRonal
Transfermarkt is nog niet eens open.
0 -1
Frank e
Essien will undergo medicals at Panathinaikos tomorrow before signing the 2-year contract worth €1.2m per year. @MichaelEssien


Lag Marc Overmars dan toch te slapen?
2 0
Ajax Roermond
beetje zelfde type als nemanja, maar idd nou moet mark niet meer aan komen zetten dat ze hier niet willen voetballen. 1,2 miljoen kunnen wij ook betalen pj
2 0
Talent
Die vrouw van hem mag juist thuisblijven...een echte golddigger..

Hij had bij zijn vriendin tijdens zijn ajax tijdperk moeten blijven...een leuke, spontane meid die normaal was....dat was veel beter voor hem geweest.

Nu is hij ook een dikke, geldzoeknde patser geworden.

Hij wil wel terug naar Nederland. Maar dat vrouwtje van hem niet..
0 -1
erikvr
Ze kunnen beter zn vrouw halen, valt er tenminste nog iets leuks te zien in de Arena
3 0
A Cohen
Een open brief aan dhr. M. Overmars en F. de Boer.

Beste Marc en Frank,

Natuurlijk begrijp ik dat Ajax op zoek is naar een natuurlijke leider in het veld en daar buiten.
v.d. Vaart is een Ajacied die deze rol voor 50% zou kunnen vervullen.
v.d. Vaart laat het al 2 jaar in Duitsland niet meer zien.
Buiten het veld zou hij dus een leider kunnen zijn, maar die rol zou jij Frank ook op je kunnen nemen en ik denk dat je dat al doet.
Ga nou eens op zoek naar een ervaren voetballer die wel iets toe gaat voegen aan Ajax-1.
v.d. Vaart is blessure gevoelig, is geen spits en kan een middenveld positie op het niveau van Ajax-1 NIET MEER BELOPEN.
Waarom maken jullie daar vaak de verkeerde keuze ?
Waarom zijn jullie zo eigenwijs ?

Ga op zoek naar een ervaren centrale verdediger, liefst 2, die hebben we hard en hard nodig.
Volgens mij hebben we ook nog een scorende spits nodig.

Geen energie steken in Raphael v.d. Vaart, die heeft z'n tijd gehad en is echt op z'n retour.

A. Cohen
8 -1
vd.Vaart
Het is Rafael en geen Raphael.

0 0
RAFTHEPRIDEOFMOKUMXXX
Zonde van je tijd. Het is geen Raphael maar Rafael.

Noem hem anders RAF, Raffie of Rafje aub.
1 0
Talent
Helemaal mee eens !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 0
wladimir
Helemaal mee eens.
1 0
Poldervoetbal
De verdediging staat als een huis volgens onze trainer, dus komt niemand bij.
Beste oplossing zou zijn : FdB naar Engeland,daar kan hij vd.Vaart halen en genoeg betalen.
En ondertussen kan Ajax dan een nieuwe trainer opstellen die WEL op onze manier wil en durft te spelen . Zie anders alweer een vreselijk klote jaar aankomen,met nog meer ergernis en nog legere Arena. De Koek Is Op.
1 -1
Poldervoetbal
Nee Nee Nee, we hebben goede spelers nodig, geen nostalgie op leeftijd. Madam tussaud is de andere kant op.
2 0
Neus023
Waarom kraakt iedereen hem af als hij voor het geld kiest?? Toch normaal??? Wat doe jij als je ergens het dubbele kan verdienen dan je huidige baan?? doe je het ook... zo'n onzin om hem daarop af te branden ! Als ik hem was zou ik ook lekker cashen!
2 0
Talent
Klopt helemaal.....maar laat hij dan eerlijk wezen.
0 0
Mokum31
Hehe eindelijk
0 0
A Cohen
Ja natuurlijk laat 'm lekker cashen. Ik brandt 'm af omdat hij 1/2 jaar geleden zei NEE Ajax komt nog te vroeg o.i.d. Raffi wilde niet naar Ajax.
Nu hij ziet dat de belangstelling niet zo heel groot is, HIJ NIET KAN CASHEN, nu opeens zou hij wel naar Ajax willen.

Het meest verontrustende is, dat sommigen onder ons hem ook nog als spits zien.
Kijk, natuurlijk heeft hij een grote basis techniek. Maar Raffi heeft toch geen snelheid meer. Moet hij dan wachten op intikkertjes of denk je dat ze Raffi in NL-competitie alle tijd geven om aan te leggen.
Qua loopvermogen is het sterk achteruit gegaan, kan een positie op het middenveld niet meer aan c.q. belopen op het gewenste niveau van Ajax-1.
Waar moet hij dan spelen in dit Ajax-1.

Daarnaast staat hij niet echt te trappelen om ongeduld om weer voor Ajax te mogen spelen.
Alleen maar als er niets anders komt wat beter betaald.

Opzouten met Raffi, niet meer aan beginnen is over the hill.
1 0
Bergkamp78
De Guidetti/kuyt van Ajax ... Zodra hij ergens meer salaris kan vangen hopt hij daarheen. Tis graag of niet RAF en voor jou 3 anderen die wél graag willen!
1 -3
Dion82
Vorig seizoen zaten WE ook al in de wachtkamer van raf...
Hij is ordinair aan het wachten op een club met veel poen, komt die er niet, dan zijn WIJ een plan B.
Voor mij is dat genoeg reden om te concluderen dat hij niet over de juiste mentaliteit beschikt.
Wees trots om teruggevraagd te worden (meerdere malen!) Wees trots om ons shirt te mogen dragen. Maar zet ons NIET in een wachtkamer!
1 -2
AFCA4L
Pffff soap VdV deel 90
1 -3
swing
Wat??! Is er sprake van dat VDV terugkomt naar AJAX?!?! Dat meen je niet!!!
0 -3
Niels.
Deze jongen hebben wij niet nodig, en zo te zien heeft hij ons ook niet nodig.
Van der Vaart moet gewoon lekker naar het midden-oosten daar waar ze wel op hem wachten.
Ik zie liever voor het eind van deze maand een ervaren CV erbij komen ik denk hierbij aan een type Daniel Agger van Brondby, of Luisao van Benfica.
Luisao is misschien wel wat OUDER (34) maar speelt nog steeds iedere week bijna zijn wedstrijden en de karakter van deze speler is echt fantastisch, echte winnaarsmentaliteit en voor misschien wel de hele verdediging een echte meester.
Hetzelfde geld denk ik ook wel voor Agger.
Op het middenveld zit je in principe goed dus daar zou ik verder niet aan sleutelen.
Lijkt mij logisch dat Klaassen en Gudelj sowieso wel in de basis zullen starten en Sinkgraven en Bazoer het gaan uit vechten om het laatste plekje, daar waar ik ook denk dat Bazoer deze zal winnen.
Sinkgraven zou je dan eventueel kunnen gebruiken als 4de middenvelder ( wissel ) of je zou hem linksbuiten kunnen poseren daar komt hij misschien toch ook wel goed tot zijn recht.
In de aanval zou ik afscheid nemen van Sigthorsson, daar hebben we meer ellende dan plezier aan beleefd en zou ik gaan voor een ervaren kracht.
Ervaren in de zin van de EREDIVISIE en nationaal gezien, in het begin zat ik hierbij te denken aan Finbogasson die bij Sociedad waarschijnlijk voor een koopje ( 3 a 5 miljoen ) op te halen is.
Enkel geeft zijn voorgeschiedenis bij Heerenveen GEEN enkel garantie op succes bij Ajax, en ook nationaal gezien is hij bij Sociedad hopeloos gefaald.
Kom ik bij 2 andere namen uit, misschien wel 2 de zelfde soort spelers de vraag is alleen of ze haalbaar blijken voor Ajax, Oscar Cardozo een echte goaltjesdief en nationaal gezien sta je wel ergens met een Cardozo in de spits ipv Sigthorsson. 2de persoon een oude bekende en toch ook WEER een plaag voor ons geweest , Jonathan Soriano van Red Bull Salzburg, erg sterke speler met ervaring en een neusje voor de goals.
Ik hoop dat Ajax deze maand ons ( de supporters ) blij maken met een mooi vooruitzicht voor VOLGEND seizoen, en anders zullen we het wel weer moeten doen met namen als Viergever en Duarte.. Namen die we allemaal volgens mij wel gehad hebben.
5 -3
MosesD
Met alle respect, maar als jij aankomt met Finbogasson dan zie je het spelletje niet goed. Dat is totaal geen aanspeelpunt, maar een speler die in de ruimte voor zich goed uit de voeten kan. Zelfde eigenlijk als Zivkovic, die ook totaal verkeerd gescout is.
Cardozo kan wel als aanspeelpunt fungeren. Bovendien maakt is het een goede in de 16. Wat echter echt een Ajax spits zou zijn, dat is Berbatov. Fantastische technische speler, zo compleet zie je ze bijna niet en één brok ervaring.
Ajax moet komend seizoen met een ruit op het middenveld spelen. Je hebt dus een sterke centrumverdediger nodig. Luisao is een goeie, Botteghin lijkt me wat meer haalbaar en ook uitstekend. Verdedigend en opbouwend beter dan Veltman en een beer van een kerel.
Ik zie overigens Overmars wel op de proppen komen met Rajkovic.
5 0
Andre As
Cardozo en Berbatov gaan echt niet in de eredivisie voetballen. Richt je op spelers die wel te betalen zijn en willen. Dat is dus b-garnituur, talent of mislukte Nederlanders in het buitenland. De rest wil echt niet.
0 0
Niels.
Ik denk precies hetzelfde maat, ik vind Finbogasson ook niet van het kaliber Ajax, maar als we eerlijk en reeel kijken de afgelopen jaren, dan hebben we met Huntelaar en Suarez een schot in de roos gehad, en vervolgens 5 jaar , maar dan ook echt 5 jaar geen goede spits gehad.
Dat is niet eens schandalig te noemen, dat is gewoon pure armoede en wanbeleid.
Want waarom kan een team als Heerenveen wel ieder jaar een topscorer afleveren?
Dit komt puur omdat wij het spelletje zien op de manier hoe wij het graag willen zien, feit is wel dat we de aflopen 5 jaar dat spelletje hebben geleefd en er ook kampioenschappen mee hebben behaald, maar europees gezien staan we nog steeds op 0,0.
Wat moeten we hier dan aan veranderen? Moeten we ons spelletje blijven spelen zoals we dat willen spelen of moeten we afwijken van onze fysie en kijken hoe het wel beter gaat.
Ik denk dat we dan het best het 2de kunnen doen en moeten gaan variaren in onze mogelijkheden in de spits.
Een spits maakt je elftal, alle medespelers worden gebouwd en geposseerd om de spits heen.
Tot na het vertrek van Suarez hebben we er geen 1 meer gehad, dat is pure wanbeleid, want ze zijn er wel.
2 0
wladimir
Mounir El Hamdiaoui, Dmitri Bulykin, Siem de Jong, Kolbein Sightorsson en Arkadiusz Milik hebben naast Suarez ook in de spits gespeeld de afgelopen 5 jaar.

Ik heb wel vertrouwen in Milik en Zivcovic op lange termijn. Zivcovic een jaartje verhuren en Sightorsson een jaartje verlengen en de spitspositie is zonder veel geld uit te geven ingevuld voor volgend seizoen.
0 0
strafschop
Waarom een team als H'veen wel ieder jaar een topscorer heeft? Alle ballen op Finnbogason, zo maakte hij vorig seizoen 29 Eredivisie doelpunten waarvan 10 strafschoppen. Finnbogason die in het Ijslandse elftal altijd 2e keus is achter Sigþórsson.

Waarom Ajax niet? Ken je de statistieken? Een Ajax spits met 20 doelpunten in combinatie met een kampioenschap is een zeldzaamheid.

Vanaf 1985 (31 seizoenen) is Ajax 12x kampioen geworden en had het 13x een speler in de selektie met 20 doelpunten in de competitie.

Slechts 3x en kampioen en 20 doelpunten, nl. 85 v.Basten 22 , 94 Litmanen 26 en 98 Arveladze 25.

Kampioensjaren, 1990 Winter 10, 95 Kluivert 18, 96 Kluivert 15, 02 vd Vaart 14 en 04 Ibrahimovic met 13.

0 0
MS22
Ik heb hem niet echt gevolgd dit seizoen, dus kan natuurlijk geen oordeel over hem geven. Heb wel vandaag gekeken en feit is wel dat hij de meeste succesvolle passes gaf. Kort en lang strooide ze die. HSV zou hem alleen niet als CVM op moeten stellen, aanvallend is hij nog prima voor Ajax naar mijn idee. En ja die Derksen die elke week zegt dat die na 60 minuten met de zuurstof fles t veld af moet overdrijft ook altijd, vandaag maakte die iig 120 minuten. Wat mij betreft mag die komen met zijn ervaring. +100 interlands.
1 -1
Ajax Roermond
Nee blijf weg!! hoop dat driessen gelijk heeft.
2 -1
foensai
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Rafael_van_der_Vaart

Als je zo\'n speler naar je club kunt halen moet je dat altijd doen. Hij kan nog makkelijk met ons mee. Sch
3 -3
foensai
schone mag bij wijze van spreken nog niet eens zijn schoenveters strikken. Dit soort spelers behoort altijd voor je club behouden te blijven . als speler-trainer-jeugdtrainer etc. altijd doen. Je kunt het er niet mee eens zijn, prima. met een van der Vaart op 10 kom ik voor naar het stadion. Van der Vaart wees welkom.
2 -4
vd.Vaart
Raf Raf Raf come back verloren godenzoon! :-)

1 -6
Andre As
je bedoelt volgevreten godenzoon.
0 0
Frank1970
Die komt zeker weten !!
1 -4
afca patrick
Ik heb de wedstrijd niet gezien. Hoe speelde VDV? Op VI staat dat hij 1 van de betere op het veld was. Klopt dit? Wel 120 minuten gemaakt. Gelukkig zit het seizoen erop voor hem want hier moet hij wel even van bijkomen haha.
0 -1
AJAXZZZ
Valentijn Driessen zei bij VI vanavond dat hij niet komt.
1 -1
TikkieTerugJaap
Hoop dat ie dan eindelijk een x gelijk heeft.
3 -2
jollie18
Die heeft nog nooit gelijk gehad. Van der vaart moet zich toch wel gevleid voelen eigenlijk elk seizoen komt Ajax terug bij VDV
0 0
afca patrick
Verweij is van dezelfde krant en die heeft 9 vd 10 keer gelijk. Dus Driessen zal wel goed geinformeerd zijn.
0 -1
IboAFCA
Dat denkt hij alleen maar, staat letterlijk in een artikel hier op AS.
0 0
jollie18
Nogmaals ik denk dat hij toch gaat komen. Vind het allemaal wel heel toevallig.
0 -1
MosesD
Tja, als je qua spits een keuze zou hebben tussen spits Vaart of spits Berbatov, dan wist ik het wel.
1 -1
RAFTHEPRIDEOFMOKUMXXX
Hebben we die keuze dan? Nee dus.
1 -2
The Future
Hopelijk komt hij. Zijn ervaring is van harte welkom en met zijn techniek kan hij in de Eredivisie zeker goed mee. Ik zie zeker kansen voor Rafael. Daarbij kan hij daarna in een rol als trainer bij de club betrokken worden. Hopelijk keert hij terug.
0 -3
afca patrick
Hij komt niet hoor!
2 -1
The Future
Wie is je bron?
2 0
afca patrick
Driessen zat bij VI en wist met zekerheid te zeggen dat hij niet naar Ajax komt.
0 -1
Pauw
Was vroeger zijn grootste fan, maar nu: nein danke.
5 -5
Schalkwijk2
Wees welkom raf
3 -4
NouriVandeBeek
Ben benieuwd of Mike Verweij hier vanavond nog op gaat inhaken. Ik ben geen grote voorstander
2 -1
DanTheMan
Van mij is die welkom
2 -2
godenzonensuper
Blijf aub weg . Ik heb hem zien spelen en het kan echt niet meer hij had de meeste bal contacten maar hij is nog langzamer dan van beukering in zn sloomste periode.
4 -4
vd.Vaart
Je hebt dan niet gekeken zoals wel meerdere..
0 -2
DannTheDon020
Als je goed op ging letten deze wedstrijd speelde hij het heel slim. Op de momenten dat hard lopen niet nodig was hield hij in en als er een sprint moest komen kon die toch best wel hard rennen.
2 0
hoolimike
hahaha
1 -1
ajaxminimax
Vd vaart vergelijken met van beukering is wel erg overdreven
4 -1
Frank1970
Die gaat toch komen denk ik zo !!
0 0
RAFTHEPRIDEOFMOKUMXXX
Welkom RAF!!!!
3 -5