[Update II] Ajax C1 naar halve finale

BvdPloeg, 30-05-2015 om 17:41, 13960 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax C1 heeft vrijdagavond goede zaken gedaan op de eerste dag van het Marveldtoernooi in Groenlo. De Amsterdamse winnaars van de supercup, beker en landstitel wonnen hun eerste twee groepswedstrijden met 1-0.

Om 18.30 uur trapte Ajax af voor het eerste duel met FC Twente. Deonell Jamie was uiteindelijk de gevierde man met een benutte strafschop, nadat eerder Daishawn Redan al een strafschop had gemist. Later op de avond werd ook Dinamo Moskou verslagen dankzij een rake kopstoot van Sven Botman.

Ajax speelt bij het inmiddels prestigieuze Marveldtoernooi in een poule met Twente, Dinamo Moskou, SV Grol, FC Barcelona en Arsenal. Zaterdag wachten ontmoetingen met de laatste drie clubs, zondag volgt de finaledag. In de andere poule zitten Feyenoord, PSV, Manchester United, Atlético Paranaense, Paris Saint Germain en Right to Dream Ghana.

Update 12.34 uur
Ajax C1 heeft ook de poulewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Barcelona gewonnen. Het werd 2-3 voor de Amsterdammers. Daishawn Redan zorgde in blessuretijd voor de winnende treffer. De C1 kwam tot tweemaal toe op achterstand, maar vocht zich telkens terug. De 1-1 kwam op naam van Redan, terwijl Jurrien Maduro verantwoordelijk was voor de 2-2.

Scoreverloop
0-1 Barcelona
1-1 Redan
1-2 Barcelona
2-2 Maduro
2-3 Redan

Update II - 17.38 uur
De C1 van Ajax heeft met 0-1 verloren van Arsenal. De Londense leeftijdgenoten wisten de Amsterdamse talenten met het kleinst mogelijke verschil te kloppen. Ajax wist wel te winnen van de plaatselijke club SV Grol. De C1 versloeg de amateurclub uit Groenlo met 2-0 door doelpunten van Jürgen Ekkelenkamp en Daishawn Redan. In de halve finale van het toernooi zal Ajax het opnemen tegen de Ghanezen van Right to Dream.

Scoreverloop tegen SV Grol
1-0 Ekkelenkamp
2-0 Redan

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mees0107
Na penals verloren, hoe kan het ook anders haha
0 0
wolterx
Zowel halve finale als de troostfinale om het nog erger te maken, als Ajacied zou je bijna gaan hopen op een terugkeer van de GG.
0 0
Mees0107
Achja, het is maar een oefentoernooitje.
Maar ik vraag me af of Ajax hier wel goed op traint, misschien proberen zulke situaties proberen na te bootsen. Hoe om te gaan met druk etc.
0 0
ST
Geef Redan een contract! Koop desnoods een huis voor z\'n ouders.
0 -4
Mees0107
Heel slim ben jij niet he. Die jongen is 14...
1 0
Van Reenen
Geweldige prestatie.
Ik moet even kwijt dat ik naar BBC Ons kijk en daar in de Cupfinal in 10 minuten al meer heb genoten dan van tikkie breed, tikkie terug Ajax in een heel seizoen. Onbegrijpelijk dat Ajax een systeem speelt dat ik in deze FA Finale niet terug zie.
2 -2
Mees0107
2-0 gewonnen van SV Grol.
Morgen halve finale tegen Right to Dream Ghana.
Andere halve finale tussen Arsenal en Atlético Paranaense.
1 0
eros
T marveldtoernooi,... Kan ook toegevoegd worden aan t uitzend pakket van Ajax TV!

Met de dag komen er nieuwe programma's bij! :-)
0 0
IboAFCA
0-1 verloren van Arsenal
0 0
mokumneez
Ajax c1 pakt alle prijzen die er te winnen valt.
0 0
Rob1706
Wil diegene die dit artikel heeft geplaatst het scoreverloop s.v.p. even aanpassen? Ajax is 2 keer op achterstand gekomen en wint eindelijk wel. Indien wedstrijd als Barcelona tegen Ajax is gespeeld had er moeten staan:
1-0 Barcelona
1-1 Redan
2-1 Barcelona
2-2 Maduro
2-3 Redan

Of lees ik het verkeerd?
1 0
Wayout
Zag ik ook meteen maar jij schrijft ook 2-3 Redan. 3-2 Redan ! Man,man, man!
0 -1
LuisSuarez2010
man man man, hij schrijft toch: indien wedstrijd als Barca-Ajax is gespeeld dan... typisch gevalletje Muphry\'s Law. Beter lezen en als dat te lastig is, ga dan anderen niet verbeteren.
1 0
Flerenc
Scherp hoor!
0 0
020Ajacied020
Iemand compleet stand en ook van poule van kakkies
0 0
wolterx
Complete stand weet ik niet. Weet wel dat Ajax met 3-0-0 bovenaan staat in eigen poule. Arsenal staat met 2-1-0 2 punten achter Ajax, bij winst is Ajax zeker van kruisfinales. In de andere groep. Feyenoord 2-1-0 meen ik ( gelijk tegen Man U ) en staat daarmee samen met Atletico Paranaens eerste.
0 0
wolterx
ow, foutje. Arsenal heeft verloren van Dinamo ipv gelijk. Arsenal en Dinamo hebben zodoende 2-0-1 en lopen 3 punten achter Ajax.
0 0
JoodTotMijnDood
Klein fenomeentje die Redan!
0 0
ChristianoRonal
Ja dat gevoel krijg ik ook, maar dat is zulke flauwekul bij deze kinderen, kan nog alle kanten op helaas.
0 0
IboAFCA
Die dekselse Redan!
0 0
OpNaarNummer4
Redan is echt een goaltjes machine! En is die maduro familie van Hedwiges?
0 0
trodat4030
Geen idee of het familie is. Hij heeft wel een tweelingbroer, zij zijn samen overgestapt van Feyenoord D1 afgelopen zomer. Jurriën (CV) en Quinten (middenvelder).
0 0
trodat4030
Goed begin boys!

Zie op twitter dat ook van Barca is gewonnen met 3-2. Leuke ploeg deze C1.
1 0