D1 en B1 met fraaie goals aan kop

JipVR, 10-03-2015 om 19:44, 5352 views, AjaxTV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In het Toekomst Journaal van deze week wordt aandacht besteed aan de D1 en B1 van Ajax. Beide ploegen waren te sterk voor respectievelijk Vitesse D1 en Volendam B1. De jeugdelftallen van Ajax lieten met fraaie doelpunten zien dat zijn terechte koplopers zijn. AjaxTV was erbij om de duels in beeld te brengen.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=cVoNDwcnaw0[/video]

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Champy95
Echt leuke lichting die D1, met veel fijne voetballertjes zeker nu ook Campagne en Unuvar erbij zijn gekomen.
Over een paar als ze in de A1 zitten, vormen ze een mooie combinatie met de jongens die 1 jaar ouder zijn (daar zitten enkele goede verdedigers).

0 0
JoodTotMijnDood
Prohulst0s heeft ook een filmpje gemaakt van Unuvar, leuke speler! 11 jaar is extreem jong om te bepalen hoe ver een speler het gaat schoppen maar kan je Unuvar een beetje vergelijken met een type Nouri?
0 0
Champy95
Ik vind Unuvar een andere type dan Nouri.
Heeft volgens mij ook meer inhoud en zit steviger in elkaar. Denk dat hij meer de rol van Van De Beek gaat opnemen dan Nouri.
Zou me ook niet verwonderen als Unuvar nog in de spits komt, als die wat groter is.
Bedoel daarmee niet dat hij op Van De Beek lijkt, maar dat hij ook de nodige arbeid kan leveren.

Of hij technisch zo goed is als Nouri op die leeftijd kan ik niet zeggen. Ik volg Nouri pas vanaf de C1.
0 0
JoodTotMijnDood
Wat een prachtige naam zeg Juan Familia Castillo (iets Colombiaans zo lijkt het), gelukkig kan hij ook heel goed voetballen want daar gaat het uit eindelijk om.
0 0
MokumsTrots-
Sierhuis naar mijn mening toch een enorm talent! Aangezien Walian nogsteeds niet zijn oude niveau haalt hoop ik dat Sierhuis volgend jaar door zal stromen naar de A1, speelt nu al regelmatig mee met de A2.
0 0
trodat4030
Ik vind dat juist niet. Sierhuis vind ik niet heel veel beter dan Karlsson. Niet snel, geen geweldige techniek, niet supersterk in de lucht, geen individuele actie, kaatst redelijk, houd niet zomaar ff een bal vast met 2 CV's in z'n rug... Speelt volgens mij vooral in de A2 omdat Malen in de B1 speelt en hij fysiek vrij ver is, niet zozeer omdat hij zo goed is. Walian, El Azzouzi, El Idrissi enzo vind ik echt een klasse beter, zo niet 2 klasses.. Zelfs Bulut vind ik beter.. Speelt bij de A2 ook veelal vanaf de vleugels of zelfs vanaf het middenveld(!), waar hij imo totaal niet tot z'n recht komt.
0 0
JohnDylan
Walian speelt sinds de winterstop juist weer erg goed. Hij maakt momenteel veel doelpunten en geeft nog meer assists. Volgend seizoen kan hij in de A1 een leuke aanval met Dekker en Dolberg vormen.
0 0
trodat4030
Heb je Dolberg al eens zien spelen? Ik heb me rot gezocht naar beelden, maar heb niets kunnen vinden.. Heb toevallig 1 training g gezien bij zijn stage, maar ben er niet veel wijzer van geworden, was namelijk een uitlooptraining. Of is dit puur een mening gebaseerd op de mening van John Steen Olsen (kan ik begrijpen, heeft er wel een oog voor 😉).
0 0
JohnDylan
Nee ik ga hier inderdaad vooral uit op de mening van Steen Olsen. Al hoorde ik van een paar Denen ook dat hij daar wordt aangeschreven als groot talent. Ze hebben hem alleen zelf nooit zien spelen dus ook dat is tweede (of zelfs derde) hand informatie.
0 0
Champy95
https://instagram.com/kasperdolberg/

Een rechtsbenige Bale :)
0 0
trodat4030
Erg optimistisch hoor, 1 rush en 1 vrije trap, meer is er niet te zien.. Hopelijk nodigen ze hem uit voor de Copa, misschien kunnen we dan wat wijzer worden.. Nu is het vooral nog gissen..
0 0
Champy95
Is ook opportunistisch, vandaar de smiley.

Ik denk overigens niet dat hij een heel groot talent is. Ik las in een van de artikels dat hij nog wat ruw en ongepolijst is.
Maar goed, tegenwoordig kan je het al ver schoppen als je beetje sterk bent en een doelgericht schot hebt.
En er zaten ook niet zoveel spraakmakende clubs achter hem.
0 0
JoodTotMijnDood
Schijnt een hele goede te zijn volgens Steen Olson, weet niet of je hier aan wat hebt maar hier wat info van hem: http://www.ajax1.nl/deense-journalist-lyrisch-kasper-dolberg/ http://square-pics.com/kasperdolberg https://www.youtube.com/watch?v=aCsovFDN-ig https://www.youtube.com/watch?v=BuK86PHTOCU

Dolberg is trouwens die blonde gozer voorin mocht je de Youtube filmpjes gaan bekijken.
0 0
trodat4030
Helaas, ook op die filmpjes is (te) weinig van hem te zien.. We zullen het moeten afwachten denk ik. Misschien nodigt Ajax hem wel uit voor de Copa deze zomer..

Toch bedankt voor je moeite 👍
0 0
Onpartijdig
Haha die Ünüvar! Even balletje onder de voet laten rollen, dat is toch geweldig om te zien?

Mooie pass ook van Familia Castillo, zou leuk zijn als die mee zou mogen met de Future Cup.
0 0
RH1900
Zelfs ooit een compilatie voorbij over zien komen. Wat een lust voor het oog, sta af en toe er echt van te kijken hoeveel balgevoel sommige jonkies hebben.
0 0
joodje!
Het is natuurlijk complete onzin om een spelertje van 11 te beoordelen, maar volgens mij is Ünüvar een exceptioneel talent.
0 0
knd14
Nouri 2.0 maar dan eentje met een linkerbeen
0 0
Champy95
Unuvar is rechtsbenig.
0 0
knd14
Dan heeft hij ook een uitstekende rechter
0 0
Champy95
Doet volgens mij ook weinig met zijn linker, in ieder geval niet meer dan wat Nouri met zijn linkerbeen doet.
0 0
trodat4030
Nouri doet meer met buitenkant rechts dan met links..
0 0
Champy95
Voor de beslissende pass gebruikt ie inderdaad vaak buitenkant rechts, maar voor een schot gaat ie zonder te denken wel vaak voor links. Alleen zit er niet veel kracht in zijn linker voor een dreigend schot.
0 0
JoodTotMijnDood
Leuk om Jenno te zien spelen, zoontje van een goede kennis van me. Jochie kan behoorlijk goed voetballen, hoop dat ie het ver gaat schoppen.
0 0