Lamprou: 'Ik haat Ajax niet'

Mr. Ajax, 21-02-2015 om 09:34, 8502 views, Brabants Dagblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Aanstaande zondag staat Kostas Lamprou met Willem II oog-in-oog met zijn oud-club Ajax. De Amsterdammers haalden de Griekse doelman ooit naar Nederland, maar in de hoofdstad werd hij weggestuurd omdat hij te klein zou zijn. Naar enkele personen koestert Lamprou dan ook nog altijd wrok.

'Maar ik heb geen haat richting Ajax, hooguit tegen mensen die toen beslissingen namen', vertelt de 1,78 meter lange sluitpost, die dit seizoen door Feyenoord aan de Tilburgse club wordt verhuurd. 'Het is wel een wat kleinere club dan Ajax en Feyenoord, maar wel met een heel mooi stadion en geweldige supporters', aldus Lamprou.

Na de leenovereenkomst met Willem II zal de 23-jarige keeper terugkeren bij Feyenoord. Hier moet hij dan saillant genoeg met onder meer nóg twee andere doelmannen met een Ajax-verleden concurreren om een plek onder de lat: Kenneth Vermeer en Warner Hahn. Laatstgenoemde wordt momenteel door de Rotterdamse topclub verhuurd aan PEC Zwolle. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ibrahendriks
Wat Ajax nu in huis heeft, is qua talent niet minder.
0 0
JohnDylan
Bij Lamprou en ook Bijl (tegenwoordig tweede/derde keeper van NEC) is het ongelofelijk jammer dat ze onder de 1,80 zijn. Anders hadden ze volgens mij tot hele goede keepers kunnen uitgroeien.
0 0
SNTR
23 jaar? Dacht dat hii 30+ was haha
0 0
mvdk
Tja, als je niet goed genoeg bent, ben je niet goed genoeg...

Gelukkig hebben ze dan nog Feyenoord;-).
0 0
nikolas
Ongelooflijk dat Ajax zo'n keeper heeft laten gaan. Rustig, stabiel, kan goed meevoetballen en 1.78 is toch heelemaal niet zo slecht? Hij is zelfs meer dan Serero, Sneijder en Messi(!). Doet mij een beetje an Neuer denken. Veel beter dan Cillessen natuurlijk, hopelijk zien wij hem ooit terug...
0 0
Rayno95
Sarcasme?, haha XD
Hij mag niet eens naar Jasper's veters kijken ;)
0 0
nikolas
https://www.youtube.com/watch?v=zGr7cYSvfjw
https://www.youtube.com/watch?v=xmSpZ2NQ7BQ
hoezo sarcasme?
0 0
Rayno95
Hahaha :)
0 0
Welja
Als hij omhoog kijkt kan hij ze zien.
0 0
Bazenvan95
Haha is toch mooi dat hun eigen keepers niet goed genoeg zijn, waardoor ze afgedankte ajax keepers nemen in totaal 3 wel te verstaan.. :D
0 0
TinussOptioneel
Er is niks \'afgedankts\' aan aan Vermeer. Prima top keeper, en goed voor hem maar beroerd voor ons dat hij naar 010 is gegaan. Hahn en Lamprou idem dito, prima doelmannen, in mijn ogen niks minder dan bijv VD Hart.
0 0
ST
Lamprou zou je eerder in Eindhoven verwachten dan in Tilburg.
0 0
Chachiboy
Ok.
0 0