Weerzien met Dijks op losse schroeven

KoenWeijland, 16-02-2015 om 19:40, 9588 views, VI |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Willem II bereidt zich voor op het duel met Ajax van aanstaande zondag, maar of Mitchell Dijks tegen zijn oude club in actie kan komen is hoogst twijfelachtig. De linksback moest tegen Vitesse (2-0 verlies) met een knieblessure van het veld. 

Dijks wist nooit definitief door te breken in Amsterdam en na een huurperiode bij sc Heerenveen is hij nu in vaste dienst bij de Tricolores. Voor trainer Jurgen Streppel van de Tilburgers zou de afwezigheid van Dijks een streep door de rekening zijn. 'Het is even afwachten, maar het lijkt me duidelijk dat we hopen dat ze er allemaal bij zijn', verwijst de oefenmeester naar zijn ziekenboeg. Naast Dijks behoren ook Bruno Andrade en Robbie Haemhouts daartoe.

'Wat Haemhouts betreft ziet het er goed uit', vervolgt Streppel in gesprek met Voetbal International. 'Het leek om een verkramping te gaan. Over Andrade en Dijks durf ik nog geen uitsluitsel te geven', besluit hij. Het duel tussen Willem II en Ajax staat zondag om half drie op het programma.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxD1986
Beter als onze backstreet (mooi)boy van glas. Hoewel ik bij gebrek aan beter Viergever ook 10x liever heb. Viergever en Dijks ontlopen elkaar volgens mij niet zoveel (ook qua mentaliteit).
0 0
Robinjo1988
Blablabla, die speelt dus gewoon.
0 0