Veltman: 'Van der Hoorn goed ingevallen'

BvdPloeg, 13-02-2015 om 14:15, 3943 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman weet of hij zondag in de basis start of niet, maar wil dat tegenover FOX Sports nog niet delen. De verdediger moet beamen dat het zonder hem niet lekker liep bij Ajax, maar Mike van der Hoorn afvallen, dat weigert Veltman te doen. 

'Mike is goed ingevallen, vind ik. Het ging voetballend niet goed, maar dat wil niet zeggen dat het mij meteen weer goed gaat', begint Veltman. 'Ik hoop wel mijn steentje bij te dragen en dat het vanaf nu weer beter gaat. Als het dan weer goed gaat, dan komen de punten vanzelf. Ik heb vanaf de tribune wel met enige verbazing gekeken dat ik dacht: "Waar is het voetbal gebleven?"'

De titel is ver weg, maar nog niet uitgesloten volgens Veltman. 'Volgens mij gelooft iedereen er nog wel in, we hebben weleens vaker een achterstand goed gemaakt. We moeten alleen eerst voetballend beter worden, tot dan kunnen we niet over de titel praten. Ik wil niet zeggen dat het spannend wordt, maar als wij onze punten blijven pakken, dan kan het mooi worden.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chachiboy
Jezus, ik hoop niet dat Veltman zichzelf tijdens zijn blessure heeft wijsgemaakt dat het voetballend allemaal minder liep door zijn afwezigheid. Sterker nog, hoe je het went of keert en wat je ook van Mike vindt, of je hem nu "Ajax-waardig" vindt of niet, onze Mike heeft het drie klassen beter gedaan dan Joel voor zijn blessure, want Joel was ronduit dramatisch dit seizoen. Laten we dat alsjeblieft niet vergeten.

Maarja, Joel is ook zo'n lieverdje van Frank he. Dan maar hopen dat hij naast Mike in het centrum komt te staan en niet ten koste van Mike. Dat zou ik persoonlijk belachelijk vinden.
0 0
ST
Ik zou ze weleens met elkaar willen zien spelen.
0 0
Van Reenen
Het is niet uitgesloten dat Pisvee vanavond verliest, maar met de mazzel die zij de afgelopen maand hebben gevreten, geloof ik daar niet in. Dan sta je minimaal voor 2 dagen op 15 punten achterstand, maar ik hoop op 9.
0 0
RoodWit
Veltman en van der Hoorn zijn natuurlijk twee verschillende soort verdedigers.

Veltman meer voetballend, van der Hoorn sterker verdedigend.

Mijn voorkeur gaat toch naar het laatste, spits uitschakelen en bal inleveren.
0 0
JohnDylan
Veltman vind ik net als Viergever een prima speler om er als back-up bij te hebben. Ik vind hem alleen veel te kort komen voor een vaste basisplaats. Ik zou graag zien dat Ajax aankomende zomer Donk haalt en Boilesen centraal naast hem zet. Die twee zijn snel genoeg om met veel ruimte in hun rug te verdedigen en daardoor de linies compact te houden wanneer Ajax op de helft van de tegenstander de wedstrijd wil domineren. Ik zou Emanuelson halen voor de linksback positie en Van Rhijn zijn basisplaats laten behouden. Met Emanuelson (28) en Donk (28) staan er dan twee spelers achterin met relatief veel ervaring die Van Rhijn en Boilesen van coaching kunnen voorzien.
0 0
Arim_
En dan fluitend kampioen worden zeker?!
Whahahahahahahaha. Bedankt voor het lachen hè.
Emanuelson en coachen, jij hebt echt een droomvoorstelling.
Heeft Urby überhaupt al een wedstrijd gespeeld bij Atalanta na zijn maandenlange tribune bivakkeren bij Roma?
0 0
JohnDylan
Emanuelson was vorig seizoen een basisspeler bij A.C. Milan en deed het daar niet slecht. Ik denk dat je hem de afgelopen jaren niet hebt zien spelen want anders had je wel geweten dat hij coachend veel beter is geworden. Hij heeft bijna 100 wedstrijden meer aan ervaring dan de meest ervaren speler van Ajax (namelijk Moisander).
0 0
Chachiboy
Boilesen in het centrum vind ik met jouw redenatie helemeaal geen gek idee en Urby terughalen zou fantastisch zijn, maar Donk? Schat je die hoger in dan een Mike? Kom op..
0 0
Arim_
Boilesen in het centrum is inderdaad best een redenatie, heeft De Boer ook al eens laten doorschemeren.
Maar Urby? Kom op man. Van Basten heeft hem uit alle armoedigheid maar linksbuiten gezet in de hoop dat er snel een club voor hem kwam en hij geloosd kon worden. Toen die als linksbuiten nog steeds verdedigend een hele boel steken liet vallen heeft ie maar op 10 gezet in dezelfde hoop. Het eerste wat De Boer als trainer zo ongeveer deed was elk aannemelijk bod voor Urby direct accepteren. Die zag al jaren vanaf de tribune dat je met Urby de oorlog en de schaal niet wint.
0 0
tonny
Laat mik lekker staan veltman doet net of hij zoveel meer is.
Op de bank lijkt me het beste voor hem.
Hij maakt elk wedstrijd fouten als een klein kind
0 0
tonny
Laat mik lekker staan veltman doet net of hij zoveel meer is.
Op de bank lijkt me het beste voor hem.
Hij maakt elk wedstrijd fouten als een klein kind
0 0
Pauw
Volgens mij gaat ie spelen. Ben ik wel blij mee, mits hij gefocust is. Prettig ook voor m dat hij nu Tete naast m heeft. Doe mij Riedewald maar ipv Boilesen, maargoed, er is iemand zo achterlijk geweest om Nicolai aanvoerder te maken.
0 0
Rayno95
Lullig voor Mike als hij er nu meteen weer mag staan, terwijl hij wekelijks tot de slechtste behoorde, terwijl hij het gewoon deze paar weken het prima deed.....

Moisander zou ook wel weer gewoon beginnen, ik zie Frank niet zomaar zijn aanvoerder passeren
0 0
statham
lullig voor mike? voor een jongen als mike van der hoorn is het toch al prachtig datie uberhaupt op de bank mag zitten bij een club als ajax
0 0
paulurs
De kans dat Mike naar een Europese topclub gaat is veel groter dan voor Veltman.

In de rest van de wereld wordt je namelijk afgerekend op je verdedigende kwaliteiten, die zijn 2 niveautjes hoger dan die van Veltman.

Veltman kan misschien naar Barca, daar is meevoetballen ook belangrijk, maar dat zie ik niet snel gebeuren..

Ik ben ontzettend bang dat onze beste verdediger naar de bank moet, in dat geval gun ik hem een transfer. Is veel te goed voor de bank!
0 0
ST
Beide mogen blij zijn als naar een club als HSV of Newcastle mogen gaan na Ajax. Die zullen de echte top Nooit halen.
0 0
Pauw
Volgens mij gaat ie spelen. Ben ik wel blij mee, mits hij gefocust is. Prettig ook voor m dat hij nu Tete naast m heeft. Doe mij Riedewald maar ipv Boilesen, maargoed, er is iemand zo achterlijk geweest om Nicolai aanvoerder te maken.
0 0
Sjaakvaak
Wat hebben Van Rhijn/Tete hier nou mee te maken? Van Rhijn was hartstikke lekker bezig terwijl Veltman voor zijn blessure drama was.

Het enige dat ik zo snel kan bedenken is dat Tete verdedigend sterker is en jij daardoor hoopt dat Veltman iets meer ruimte heeft om te voetballen en iets minder hoeft te verdedigen.

Maar Frank zal Tete gewoon dezelfde taken meegeven als Van Rhijn en Van der Hoorn is zoals de anderen hier al zeggen een betere vrediger dan Veltman. Lekker laten staan.
0 0