[Update] Ook Dani de Wit bij U17

JipVR, 08-02-2015 om 22:15, 15010 views, OnsOranje |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Zes Ajacieden zijn opgeroepen door KNVB-coach Edwin Petersen voor Oranje onder zestien. Navanjo Bakboord, Matthijs van de Ligt, Noa Lang, Justin Kluivert, Anderson Lopez en Che Nunnely zijn geselecteerd voor het UEFA Development Tournament in Portugal.

Op donderdag 12 februari speelt Oranje tegen Spanje, op zaterdag 14 februari tegen Portugal en maandag 16 februari is Duitsland de tegenstander. 

Volledige selectie Oranje U16:
Bilal Bayazit (Vitesse), Mike van de Meulenhof (PSV/FC Eindhoven); Navajo Bakboord (Ajax), Jelle van Benthem (FC Twente), Matthijs van de Ligt (Ajax), Tyrell Malacia (Feyenoord), Armando Obispo (PSV/FC Eindhoven), Steven Theunissen (PSV/FC Eindhoven), Baggio van Wallenburg (PSV/FC Eindhoven); Ugur Altintas (Sparta Rotterdam), Leandro Fernandes (PSV/FC Eindhoven), Nazario de Fretes (Sparta Rotterdam), Noa Lang (Ajax), Robin Schoonbrood (PSV/FC Eindhoven); Bobby Adekanye (PSV/FC Eindhoven), Tahith Chong (Feyenoord) Justin Kluivert (Ajax), Anderson Lopez (Ajax), Ché Nunnely (Ajax) Tim van de Schepop (FC Twente)


Ook Oranje onder zeventien speelt een UEFA Development Tournament. Voor het toernooi zijn vier Ajacieden opgeroepen: Darren Sidoel, Reda Boultam, Carel Eiting en Donyell Malen. Laatstgenoemde is de enige speler uit de gehele lijst die in 1999 geboren is. Naast de reguliere selectie bestaat er nog een standby lijst, waarop Ajacieden Jeffrey de Lange, Dani de Wit en Mees de Wit staan.

Update 22.12 uur (8 februari 2015)
Dani de Wit is alsnog geselecteerd voor Oranje onder 17, eerder stond hij op de standby lijst. Dit meldt het talent op Facebook. Onder 17 speelt in Portugal wedstrijden tegen Duitsland, Portugal en Engeland.

Door Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Yaeron
Is Raiola de zaakwaarnemer van Malen?
0 0
trodat4030
Ja.
0 0
ajaxminimax
Is dat al zeker? Ik las wel eens dat rioolrat op de toekomst is geweest voor een wedstrijd van de B1. En dat hij daarna met malen en nunnely gepraat zal hebben, maar toen was het nog niet zeker of hij zaakwaarnemer van 1 van die 2 ging worden... het is te hopen van niet. Anders is malen ook gauw naar italie
0 0
trodat4030
Ja dat is zeker. Ik heb goed ingelichte bronnen. Maar of Malen op korte termijn vertrekt moet ik eerst zien, volgens diezelfde bron heeft de familie Malen voorlopig geen interesse in een vertrek.
0 0
ajaxminimax
Okee, dat scheelt tenminste.
0 0
La Bomba
Nee maar als Malen niks wordt aangeboden is de kans groot dat ook hij zal gaan.
0 0
trodat4030
En dat baseer je op?? Malen komt niet uit een bijstandsgezin waarvoor hij de centen moet binnenbrengen ofzo.. Dat was bij TFM en Dilrosun duidelijk wel het geval.
0 0
La Bomba
Ajax moet gewoon het risico niet willen lopen en vastleggen op de dag dat hij 16 wordt!!
0 0
trodat4030
Daar zijn ze dan al een week of 2 a 3 te laat mee. Hij is 19 januari 16 geworden..
0 0
La Bomba
Daarom dus en nu gaat hij met onder 17 mee naar Portugal en daar zullen de eerste contacten wel gelegd worden met de scouts uit Engeland.
0 0
trodat4030
Dat zegt niks. Die jongens worden elk toernooi benaderd door scouts uit het buitenland. Genoeg jongens die gewoon nee durven zeggen hoor.. Zie vd Beek, Nouri, Dekker en Walian bijvoorbeeld. Konden allemaal naar elke windrichting die ze wilden, uiteindelijk wisten ze al lang dat ze perfect op hun plaats zaten. Al die paniek over een mogelijk hypothetische situatie die totaal nog niet aan de orde is, ik wordt er moe van.. O hij zit bij Raiola, nou dan is ie weg hoor! Zó populistisch geschreeuw zonder dat je kennis van zaken hebt..
0 0
La Bomba
Ik denk dat ik behoorlijk kennis van zaken heb, maar dat er even buiten gelaten.
Neem maar aan dat er weer jongens richting buitenland gaan als Ajax niet snel handelt.
Trouwens Nouri en Dekker konden naar PSV, maar de grote buitenlandse clubs hebben zich nooit echt gemeld.
Voor Engeland is Nouri niet interessant.
0 0
trodat4030
Ik neem niks aan tot ik er duidelijke redenen voor heb, jouw woorden zijn van A tot Z pure speculatie. Daar doe ik niet aan mee.

En denk jij maar lekker dat alleen PSV interesse had, ik weet beter. Als je me niet wilt geloven, houd het op.
0 0
Yaeron
Jammer..
0 0
District
En weinig van Feyenoord trouwens lol, beste jeugdopleiding *kuch*
0 0
MosesD
Maar wel veel v Psv. En ja, niet elke lichting is even sterk. Zo is dat bij elke club.
0 0
JCr14
Ja precies.
0 0
District
Ziek veel van PSV.
0 0
ibrahendriks
Mooi voor Willem 2, NAC , wellicht enkelen wel hoger. Bij PSV krijg je toch amper een kans.
0 0
johnd
7, daarvan is 1tje gehuurd. Dus eigenlijk 6-6.
0 0