Gerucht: 'De Boer wil Guidetti nog steeds'

JipVR, 03-02-2015 om 18:09, 17410 views, Schotland Herald |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Volgens Schotland Herald heeft Ajax nog steeds interesse in John Guidetti. De voormalig Feyenoorder wordt al ruim vier jaar door Manchester City verhuurd aan verschillende clubs. Momenteel speelt de spits in dienst van Celtic, waar hij zes goals maakte in zestien duels.

Het Schotse medium meldt dat een Nederlandse bron informatie heeft over de middelen, waarmee Ajax de speler binnen zou willen halen. 'Celtic wil de speler zo'n 12.000 pond per week betalen en Ajax zou drie keer zoveel over hebben voor de Zweed. Het lijkt echter niet heel aannemelijk dat de Amsterdammers voor Guidetti gaan, aangezien hij niet in vorm is en een Feyenoordverleden heeft.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Noxin
Als Guidetti een soort Pelle-effect zou hebben (terugkeren naar Nederland en scoren aan de lopende band), dan zeg ik: waarom niet? Ja, hij heeft een verleden bij de kakkies, maar wat zou het mooi zijn om 1 van hun meest aanbeden helden te zien juichen in de Kuip in een Ajax-shirt als hij zijn hattrick tegen Feijenoord scoort. :P
0 0
PietBon
De Schotse competitie is qua niveau niet beter dan de onze. Zelfs bij Celtic zit ie op de bank. Aan z'n instelling mankeert niks maar of ie een Ajax xpeler is, betwijfel ik. Bovendien denk ik dat ie het nooit zou doen, daar is te veel kakkerlak voor.
0 0
Ajaxxx210192
Zou een topaankoop zijn !!! Hopelijk Vilhena en Clasie er nog bij en we hebben weer een elftal waar we op kunnen bouwen!!:-D
0 0
Mathijsvenner
tyf lekker op naar 010.
Wij hoeven geen 010ers, en al zeker geen Vilhene die op de bank zit.
0 0
JohnDylan
Guidetti is in ieder geval wel al weer een tijdje fit en hij blijft altijd pas 22. Hij heeft nog genoeg tijd om zijn oude niveau weer te halen en daarop verder te bouwen. Daarbij zou hij transfervrij zijn en Ajax kan volgend seizoen ook best nog een spits gebruiken. Hij is ook een echte persoonlijkheid en daar hebben we er niet genoeg van.

Ik zou het helemaal niet erg vinden als Ajax hem zou contracteren. Misschien met een contract van twee seizoenen met optie op nog twee seizoenen zodat je niet direct te lang aan hem vast ligt. Laat Guidetti, Milik en Zivkovic dan maar de concurrentie aangaan.

Ik weet dat ik als Ajax fan een oud speler van de grote rivaal er niet bij mag willen hebben maar ik vind het zonde om een mogelijk goede transfervrije aanwinst mis te lopen vanwegen zijn verleden. Ajax heeft toch al moeite met het aantrekken van goede spelers dus als een goede speler gratis op te halen is moet zijn verleden geen rol spelen.

Een andere transfervrije optie is Necid die nu weer aan PEC Zwolle is verhuurt. Hij is met zijn 25 jaar al iets ouder maar bij PEC laat hij zien goed te kunnen voetballen en veel te kunnen scoren. Ik weet niet of hij het niveau van Ajax aan kan maar Ajax moet hem goed scouten.
0 0
Jornnn
Wat moeten wij met die graftak?
0 0
AFCAGoirle
Helemaal niks, laat hem lekker banken bij Celtic. met Milik en Zivkovic hebben wij twee spitsen die wel kunnen voetballen.
0 0
OdjePils
Oprotten met die vieze kakkerlak!
0 0
army
precies,D, hoe goed hij ook is opzouten, wij hebben milk
0 0
Liefhebber
Bakt er daar niks van. Nooit halen!
0 0
thijsdal
Kunnen we niet gewoon de benodigde ervaring op het middenveld halen? Als het daar loopt schiet Milik of Zivkovic die kansen er ook wel in, daar ligt het probleem niet,..
0 0
A Cohen
Geen KAKKERLAKKEN svp in mijn buurt.
Deze idiote Zweed"sok" is een echte kakkerlak.
Hij is de laatste tijd overal geweest en....... helemaal niets in.........
Zonde van de tijd, volgende kandidaat svp.
0 0
3*stars*3
Haha hij zit momenteel zelfs te banken in Schotland man -_-.

Maar tja Frank en Marc hebben een ''aparte'' smaak bij beoordelen van spelers/versterkingen.
We kennen allemaal het verhaal van Mike, Duarte, 4gever en Zimling werd zelf door Frankie getipt...
0 0
AjaxPassion
Wat ben jij een loser zeg, ga bij je mammie uithuilen of kies voor een andere club ofzo.

Als het een keer niet goed gaat laat je je club vallen als een baksteen (sterker nog je stampt die baksteen nog volop aan ook) en als ze dadelijk geweldig goed zijn dan ben jij ook weer degene die het hoogst van de toren blaast. Ga jij ook zo met je vrienden (en familie) om? Lekkere jongen ben jij.

Jij bent ook zeker niet de enige die zich zo gedraagt en het begint ook echt zwaar irritant te worden. Het is wel duidelijk dat Ajax je leven is aangezien je 24/7 op deze website te vinden bent. Het is daarom ook begrijpelijk dat je je frustratie kwijt wil. Maar een keer is het genoeg. Ga je club steunen ga niet als een kleuter lopen janken elke keer als het een niet naar je zin gaat.
0 0
Cruyffie
Gast dit zijn duidelijke slechts geruchten. Niks van waar dus.
0 0
3*stars*3
Gast, Guidetti gaf een tijd geleden zelf aan dat Ajax bij hem had gemeld...

0 0
ST
Schande. En een hele dikke middelvinger naar onze fans
0 0
Misc1990
Als Siggy vertrekt zie ik liever van der vaart in een spitsenrol of Necid transfervrij. Necid kan ook wat ervaring met zich meebrengen is toch al 25/26 en heeft al in de Russische competitie gespeeld. Hij kan beter terug naar Feyenoord.
0 0
Wereld
Over het salarisplafond heen gaan voor zo'n matige speler?
0 0
eros
Dus ajax zou omgerekend zo'n 2,5 miljoen euro per jaar over hebben voor Guidetti,.... Lijkt meer zeer sterk!!

Qua kwaliteit zou je hem goed kunnen gebruiken naast Milik en Zivko. Lekker gifkikkertje!

T lijkt mij een beter idee om deze zomer Huntelaar binnen te harken!
0 0
wladimir
Milik en Zivkovic moeten het gaan doen. Misschien in uitwedstrijden zonder spits, maar met Kishna en El Ghazi op de vleugels. Na EK 2016 Milik voor veel verkopen en Klaas Jan Huntelaar transfervrij terughalen. Misschien kun je hem deze zomer nog transfervrij ophalen. Volgens mij heeft hij nog niet getekend. Dan moet je alleen afzien van Milik anders wordt Zivkovic helemaal vermoord.
0 0
Robinjo1988
Hij was toch feynoord till he dies? Nou aan een dooie hebben we ook niet veel.
0 0
gras
:)
0 0
IboAFCA
Met 36000 euro per week gaat Ajax over het salarisplafond heen, dus dat is al onrealistisch.
0 0
Alfred de Steen
Alsjeblieft niet zeg. Altijd op Ajax lopen spugen en dan ons mooie shirt aantrekken? Dacht het niet he.
0 0
Rayno95
Liever Milik behouden! :)
0 0
Daniii
aub niet
0 0