Boccara wellicht naar Israëlische club

JipVR, 14-01-2015 om 20:01, 5370 views, RTV Noord Holland |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Ilan Boccara loopt momenteel stage bij de Israëlische club Maccabi Petach Tikva. De verdediger beschikt over een aflopend contract en het is nog niet bekend of hij definitief overstapt naar de Israëlische ploeg. 'Ilan komt morgen terug en dan moeten wij even afwachten of zijn overstap definitief gaat worden', zegt Jong Ajax-trainer Andries Ulderink tegen RTV Noord Holland.

De 21-jarige Boccara kwam ruim twee jaar geleden over van Paris Saint-Germain, maar slaagde er nooit in om een plaats in Ajax 1 te bemachtigen. Vorig seizoen werd de mandekker verhuurd aan het Franse Evian FC, waar hij slechts twee wedstrijden in het eerste elftal speelde.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TikkieTerugJaap
Lekker laten gaan.
0 0
Mace0107
hopelijk vertrekt hij. Heeft hier niet kunnnen aantonen dat hij een goede voetballer voor ajax is. Tevens ziet de boer het niet in hem zitten, beetje zelfde verhaal als sana.
0 0
Talent
Dit is een jongen die 1 of 2 jaar verhuurd moet worden aan een Nederlandse volksclub waar hij zich thuisvoelt en kan uitgroeien tot een publiekslieveling.....bv Utrecht of Heerenveen . Daarna terughalen.

Niet afschrijven...hij is een type voetballer die we nog nodig gaan hebben.
0 0
3*stars*3
Idd vind het raar dat hij niet verhuurd (wilt?) worden aan een NL club.

Heb hem niet vaak bezig gezien bij Jong maar kan mijn zijn felle debuut regen H'veen nog herinneren en het leek goed.Las tijd geleden dat hij joods bloed heeft, dus Israël lijkt me dan leuk voor hem.
0 0
flasher93
Dit is een jongen die de mogelijkheid had om uitgeleend te worden aan een Nederlandse club, maar perse naar Frankrijk wou en daar bij een matige club zich niet eens in de basis heeft gespeeld.... Hij heeft heimwee naar Frankrijk, maar wilt wel naar Isarael. Okee vaag. Waarschijnlijk voor het geld?
0 0
luciano24
Jammer dat hij toch niet goed genoeg blijkt na al die mooie verhalen over hoe goed hij wel niet was bij PSG II. Heb hem ook niet heel erg meer gevolgd, speelde hij zo slecht bij Jong Ajax? Enige wedstrijd die hij in Ajax 1 heeft gespeeld was tegen SC Heerenveen als ik me niet vergis.
0 0
Rayno95
Toen hij tegen Herenveen inviel deed hij het niet slecht, daarna weinig tot niks meer laten zien, ook zijn verhuur periode was geen succes.
0 0
luciano24
Best jammer, maar zou hij niet nog een kans verdienen in het eerste? De positie is niet heel goed bekleed, en aangezien hij pas 21 is (jonger dan bijv. Veltman en Van Der Hoorn) kan hij toch best nog groeien in het spel?
0 0
RH1900
Bocarra is een cvm, geen cv.
0 0
luciano24
Weet ik! Was meer om zijn leeftijd aan te duiden.
0 0
Kishna11
Is dat die Marvin Honer? Ik hoorde dat die wel aardig was maar dat is ook niks?
0 0
flasher93
Höner is bijna weer fit geloof ik. Kan goed voetballen, is wat de mensen zeggen die hem aan het werk hebben gezien. Het zal ff duren voordat hij volledig fit is iig.
0 0
Mace0107
Is inderdaad weer bijna fit. Ben wel benieuwd naar hem
0 0
flasher93
concurrentie is groot en doet het goed. Hendriks scoort bijna elke wedstrijd, Menig speelt goed bij Jong en EL Azouzzi deed het goed in de A. Hij zal aan de bak moeten. Keskin ook. Contract verlenging afdwingen.
0 0
RH1900
Heeft ondertussen zijn vierde hamstringblessure.
0 0
Kishna11
Echt zal ook wel hoor niets van hem.
0 0