Van de Looi: 'Zivkovic leefde voor goals'

LeonardoAjaxx, 07-01-2015 om 22:29, 7095 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erwin van de Looi is nog niet helemaal tevreden over de gang van zaken van zijn FC Groningen. 'We moesten opnieuw beginnen. Dat kost tijd. Met Zivkovic en Kostic hebben we veel doelpunten en assists ingeleverd.' Spits Danny Hoesen valt voorlopig tegen bij de club uit het noorden.

'Zivkovic leefde voor doelpunten. Hoesen is meer een teamspeler', vergelijkt de trainer. 'Hij moet veel gretiger worden om doelpunten te maken. Het loopt niet bij hem en dat heeft ons puntjes gekost. Hij heeft nog niet het niveau gehaald waar we op hadden gehoopt.'

FC Groningen staat momenteel op de achtste plek in de Eredivisie en direct na de winterstop gaat het op bezoek in Amsterdam bij Ajax. Vorig seizoen won de ploeg van Frank de Boer met 2-1 door een late treffer van Kolbeinn Sigthórsson.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ibrahendriks
Scoren doet hij veel, het meevoetballen daar werken ze nu toch vol op aan?
0 0
Ajax27
1 goal op 14 wedstrijden in de competitie... ik weet nie maar das niet veel als spits ;)
0 0
waynelove
Typisch danny.. Heeft het lichaam en de verfijndheid, maar geeft te gemakkelijk op bij kansen.
0 0
Ajax27
Tjah... is er door de ajax opleiding ingeramd. meevoetballen, meevoetballen, meevoetballen en goed meeverdedigen.

9 van de 10 clubs vragen daar niet om, die willen gewoon een pure spits die zorgt dat ie er minstens 15 per seizoen in legt. Ibra zei het ook al in zijn boek... dat is het eerste wat ze me na Ajax hebben afgeleerd, het meevoetballen.
0 0
3*stars*3
Spits bij Ajax zijn is het moeilijkste wat er is en de meeste spitsen die in EU-top spelen, zouden bij ons mislukken.
Een CV van Ajax/NL moet ook veel meer als verdedigen maar als we ff bij stilstaan...Welke NL CV is na Stam geslaagd in de top??? Geen 1....
0 0
Ajax27
idd...
Aankoopbeleid niets op aan te merken, maar de manier van spelen en wat een ajax-spits of ajax-verdediger allemaal zou moeten kunnen, daar heb ik toch zo nu en dan m;n twijfels over.

Ik ben meer iemand van.. terug naar de basis. Een spits moet scoren, een verdediger moet verdedigen en de bal zo snel mogelijk inspelen naar het middenveld zodat die samen met de aanval het spel kunnen maken.
0 0
3*stars*3
Precies!
0 0
Voetbaldier
Ook dit jaar zullen we de 3 punten behouden thuis.
0 0
zwaluwtje
yup
0 0