Perez enthousiast over transfers WK-gangers

KoenWeijland, 25-12-2014 om 21:56, 11550 views, FOX Sports |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Kenneth Perez is enorm te spreken over de transfers die voormalig Eredivisie-spelers Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Daley Blind maakten. Net als Siem de Jong vertrokken al deze WK-gangers afgelopen zomer naar mooie buitenlandse clubs en volgens de analist is dat alleen maar goed. 

'Dat heeft de kas van Feyenoord en Ajax ook goed gespekt, daar trekken ze profijt van', laat de Deen met Spaanse roots weten bij FOX Sports over de spelers die met Oranje een derde plaats behaalden op het WK in Brazilie. 'Het bewijst maar weer dat je meer moet doen dan alleen goed presteren in de Eredivisie. Je kunt het hier wel leuk doen, maar je verdient pas echt een mooie transfer als je het op het grootste podium laat zien. En dat hebben ze gedaan.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxD1986
Wedstrijdje wie gebruikt de meeste moeilijke woorden en zinnen zonder daadwerkelijk iets zinnigs te zeggen hier beneden? Even showen met je woordenschat? Even proberen intelligent over te komen... Bah! En het staat nog dom en bekakt ook!

Blind is een matige speler maar dat dat wat zegt over het niveau van de Eredivisie is gewoon bullshit! Zo'n beetje al onze toppers bij Ajax zijn ook toppers in Engeland (zelfs v Persie van Feyenoord blinkt daar uit), dat zegt dus eerder wat over het niveau van de Premier League. Blijkbaar kunnen ze met al dat geld spelers niet beter maken en is ondanks al die poen de Premier League van een heel bedenkelijk nivea waatr fysiek belangrijker is dan voetbaltechniek. De meeste Premier League clubs zouden naar de eerste divisie degraderen hier in NL, aangezien onze eerste divisie ook dat lange halen snel thuis voetbal hanteert. Al dat gelul over het niveau van de eredivisie is gewoon allemaal VI en SV mantra en niets meer als een illusie! In de buitenlandse competitie zie je ook dagelijks de meest belachelijke blunders. Allemaal gelul wat helaas zo vaak is herhaald, dat we het in Nederland allemaal zijn gaan geloven. Gewoon vermoeiend dat hier zoveel van die kritiekloze veedieren rondlopen die alles maar klakkeloos kopieren van die slap zwammende media! Ik zou wel eens statistieken van alle competities naast elkaar willen zien, inclusief leeftijden. Kijken of iedereen dan nog zo stompzinnig de media en elkaar gaan lopen na lullen.
0 0
BigDaddy84
Om maar weer even terug te komen op het originele bericht: ik vind het toch jammer dat dergelijke spelers nu al vertrekken uit de Eredivisie. Dit zijn de spelers die onze competitie nog sterker kunnen maken, talenten bij de hand kunnen nemen en ervoor kunnen zorgen dat de Nederlandse ploegen ook Europees weer wat kunnen gaan betekenen. Mijn hoop is daarom ook gevestigd op onze talenten die uitspreken echt een stap te willen zetten met Ajax. Ze zijn nog jong, maar hebben het talent om Ajax ook echt een keer verder te brengen. Het zou betekenen dat het instapniveau voor de talenten ook hoger wordt. Dat betekent dus één of twee jaar goed presteren in de JL (of één jaar JL en één jaar verhuur) om vervolgens de stap te maken naar het eerste. Maar er zal minimaal 1 groep moeten zijn die ons naar dat niveau brengt. Anders blijf je tegen een laag plafond aan zitten.
0 0
zwaluwtje
Azplicueta van Spanje heeft de hele wedstrijd achter Blind aan moeten rennen, Blind gaf de assist, die bijna net zo mooi was als het doelpunt zelf (RvP) en zonder dat doelpunt was het de tweede helft gewoon 4-3-3 geworden inplaats van 5-1 :D
In wedstrijden tegen Barça hield hij zich fantastisch staande en bij Manchester was hij degene die als het ware de aanjager was om druk te gaan zetten. Eigenlijk is hij niet eens oud maar al vreselijk veel ervaring. In de ogen van mij én de echte verstandige analitici een fantastische speler!
0 0