Van der Hoorn wil bij Ajax slagen

BvdPloeg, 22-12-2014 om 07:51, 4764 views, AD |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Mike van der Hoorn wil er alles aan doen om een succes te worden bij Ajax. De verdediger kreeg de afgelopen maanden veel kritiek, maar zondag ging hij dankzij een belangrijke treffer tegen Excelsior toch met een lekker gevoel de winterstop in. 

'Ik heb het niet makkelijk gehad bij Ajax. Niet de leiding of mijn medespelers maar de buitenwacht is vaak erg kritisch geweest. Gelukkig ben ik nu eens belangrijk. Hier kan ik na de winterstop mee verder. Ik wil er gewoon alles voor doen om bij Ajax te slagen', vertelt Van der Hoorn in het Algemeen Dagblad

'Dit was zo lekker', vervolgt de matchwinner over zijn winnende goal tegen Excelsior. 'Dat dit voor de winterstop nog even mag gebeuren.' Ajax heeft nu net als alle andere clubs twee weken vakantie. De achterstand op de ranglijst op PSV bedraagt vier punten. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Quarterback
Wat zijn de kernpunten waardoor iemand zich ontwikkelt?

1. Talent! Zonder talent kom je nergens, maximale capaciteit moet er uitgehaald worden!

2. Trainen, op een niveau dat boven het niveau van de persoon zelf ligt. Daarnaast heb je mensen nodig die weten hoe je moet verdedigen door hun ervaring op het hoogste niveau. Met Stam en FdB lijkt me dat we wel de juiste mensen in huis hebben.

3. Wedstrijden spelen. Wat je leert tijdens de trainingen moet je uiteindelijk ook toepassen in zoveel mogelijk wedstrijden.

4. Optrekken aan een hun niveau dat boven jouw eigen niveau ligt. Op het moment dat je continu met hetzelfde niveau wordt geconfronteerd raak je verzadigd en heb je geen uitdaging meer (waarom denk je dat ze tegenwoordig op zo'n jonge leeftijd weg gaan bij Ajax?) de Jupiler League is niet het niveau waar je VDhoorn (en Denswil ook) te veel aan moet laten optrekken. Anders worden ze nooit beter en nooit eredivisie/Champions League waardig0 0
A Cohen
"Big" Mike v.d. Hoorn wil bij Ajax slagen dat is een zeer goed en positief voornemen.
Ik wil minister president worden en dat zit er ook niet in, want ik mis de capaciteiten daarvoor.
Tijd heelt alle wonden, maar die balletdansact in Den Haag is pas 2 weken geleden.
En nu is BMvdH opeens beter dan Veltman en die speelt momenteel ook niet de pannen van het dak.
Omdat hij gisteren de 1-0 scoorde, eindelijk een positieve inbreng, is BMvdH voor een aantal de gedoodverfde redder in nood. Hij was overigens NIET de matchwinnaar, hij brak de score open en het werd uiteindelijk met veel pijn en moeite 0-2.
Dat de spelers hem die eer gunden is louter positief te noemen want BMvdH zit in zwaar weer.
Het zwaard van Damocles bungelt al maanden boven zijn hoofd.
Hij heeft inderdaad de lengte, de body voor een centrale verdediger maar hij is te lief, deelt niets uit a la Jaap Stam, die veel genoemd wordt. Hoeveel overtredingen maakt BMvdH als hij speelt. Inderdaad te weinig. Z'n kop kaal scheren, daarvan ga je niet beter voetballen. Een paar extra tatoos op je arm, dat lijkt angstaanjagend maar daar hebben we er ook al ééntje van lopen, een bankzitter uit Dld. Maar is dat een garantie voor beter voetbal. Inderdaad ook geen garantie, mogelijk maakt de inkt in z'n huid hem net iets wat te traag, toch extra gewicht wat je mee moet sjouwen.
BMvdH loopt nu 1 1/2 jaar rond bij Ajax, hoeveel progressie heeft hij nu gemaakt, hetwelk te zien is als hij zijn kunsten op het gras in Ajax1 vertoond?
Laten we nu eerlijk zijn, gewoon te weinig progressie om in hem één van de toekomstige centrale verdedigers te zien in Ajax1.
Ik had het graag anders gezien want ik heb niets tegen de mens BMvdH. Ik heb juist veel respect voor hem, velen hadden er al lang de brui aan gegeven. Maar hij heeft nog steeds last van één blinde vlek.
Hij denkt te kunnen slagen bij Ajax maar daarvoor mist hij te veel kwaliteit.
Vervelend om te moeten concluderen dat BMvdH gewoon een dure miskoop is geweest.
Gelet op de blinde vlek die ook in het hoofd van Overmars zit, hij denkt alleen maar aan geld, Moisander moet vertrekken, gaat BMvdH of Denswill deze plek in het centrum van onze verdediging opvullen.
Zelfs de analytici van Studio Voetbal, zij hebben een beperkt denkvermogen(m.u.v. Advocaat), vonden dit een onbegrijpelijk beleid. Een ondenkbaar scenario werd gezegd. Ajax heeft Moisander en Schöne broodnodig komend half jaar als men mee wil blijven doen in de titelrace.
Dus de BMvdH optimisten gaan waarschijnlijk nog wel het nodige genot tegemoet tot eind april/begin mei 2015.
Ik hoop dat ik ongelijk ga krijgen maar zonder Moisander c.q. een echte versterking in het centrum achterin, gaat ons aller Ajax in zwaar weer belanden.
Zelfs Excelsior zette de verdediging van ons aller Ajax fors onder druk en ook met de rug tegen de muur.
Op Woudensteijn werd ook vergeten de trekker over te halen, zoals in een aantal voorgaande wedstrijden ook al het geval was.
Het aantal behaalde punten in deze 1e seizoenshelft, doet een niet kenner geloven dat het goed gaat met Ajax1, maar ik en velen met mij, weten beter.
Ik moet nu gelijk denken aan één van de mooiste oneliners van Louis v Gaal hij zei tegen een journalist en dat zeg ik nu tegen Marc Overmars, het scoutingsapparaat en iedereen die verantwoordelijk is voor het aan en verkoopbeleid binnen ONS aller Ajax:
"Ben ik nou zou slim of zijn jullie nou zo dom"?

A. Cohen
0 0
DeKenner
Ik vind dat vdHoorn progressie heeft getoond in die zin dat hij vorig jaar bij Ajax begon als een bang hertje, terwijl hij dit seizoen in de wedstrijden dat hij in de basis speelde veel zekerder was. Hij heeft best een goeie pass in de benen en die durft ie nu ook te geven. Door de lucht is hij verdedigend sterk en aanvallend een extra wapen. Maar ik begrijp wel dat het een vraagteken is of hij het gaat redden. Hij is niet zo wendbaar en lijkt wat agressiviteit te missen. Maar gezien de foutjes van Veltman is het nu wel het moment voor hem. Een serie wedstrijden en het vertrouwen van de coach kan ook een enorme boost geven aan zijn ontwikkeling. We zullen het zien na de winterstop. Ik gun hem de kans in ieder geval van harte.
0 0
A Cohen
Kenner,
Ik hoop dat je gelijk hebt en gaat krijgen.
Veltman is ook geen killer a la Jaap Stam en Mike is te lief en komt kwaliteit te kort als centrum verdediger.
Hij heeft progressie gemaakt maar te weinig voor Ajax1.
Maar de tijd zal het leren, we spreken elkaar.

A. Cohen
0 0
wendoo9
Jaap stond er ook niet toen hij 21 jaar was !! Dus zeg het maar !!
0 0
Ajax27
Wat kun jij slecht geschreven, lange, oninteressante, nietszeggende teksten schrijven.

Je kan ook gewoon in één zin zeggen:
Zo... ik zie dat de waan van de dag weer regeert nu vd Hoorn 1 keer heeft gescoord.
0 0
A Cohen
Je hebt het in ieder geval wel gelezen, dat was de bedoeling.
Is dit te lang of weer te kort van stof?

A. Cohen
0 0
Van Reenen
Ik kan mij niet voorstellen dat Mike minder is dan Veltman. Ik denk verdedigend zelfs sterker.
0 0
Rayno95
Daley Blind scenario? ;)
0 0
flavente
Sympathieke gast, maar mist wat techniek en vernuft om bij ajax te slagen.
0 0
ST
Ik denk dat we achterin juist een type VD Hoorn nodig hebben ipv de 2 lieverdjes Veltman en Moisander. Stam en De Boer vulde elkaars gebreken juist perfect aan bij elkaar. Denk dus dat als VD Hoorn naast een opbouwend sterke centrale verdediger met een goede pass een veel beter duo zal vormen dan Veltman en Moisander. Simpelweg omdat die 2 teveel op elkaar lijken en allebei fysieke kracht en lengte missen.
0 0
WinstonWeed
Alleen. .......Mike heb wel body, ....maar is ook een lieverdje.
0 0
411
weet ik niet, was bij Utrecht echt een killer. kan prima naast een technische verdediger staan, hij heeft alleen zoveel pech. zou leuk zijn als hij idd zelfde geschiedenis als blind krijgt die werd ook uitgefloten en het stadion applaudisseerde toen hij gewisseld werd. ik gun het hem meer dan die praatjesmaker van een denswil
0 0
OKP-AFCA
Jong, dat vernuft kan nog komen, techniek wordt was lastiger maar ook niet onmogelijk.
0 0
Bjorn2321
Liever een verdediger die wat meer kerel is, zijn man uit kan schakelen en een aanvaller kan inspelen (vd Hoorn) dan eentje die het halve veld over kan lopen met de bal aan de voet of tikkies breed geeft, maar als een meisje verdedigt (Veltman).
0 0