Van der Hoorn: 'Werd helemaal gek'

Lisanne, 21-12-2014 om 23:26, 6314 views, Ajax TV |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Mike van der Hoorn wist niet wat hem overkwam nadat hij de 0-1 had binnengeschoten tegen Excelsior. Binnen enkele tellen lag de verdediger op de grond met zijn ploeggenoten daar bovenop. 'Het is moeilijk te beschrijven wat er gebeurde, het was daarna echt een waas voor mij.'

Voor Van der Hoorn begint de kerstvakantie een stuk prettiger na de wedstrijd tegen Excelsior. 'Dit was weer eens wat anders voor mij dan normaal. Het was duidelijk wat er van mij gevraagd werd. We wilden met opportunistische ballen iets bereiken, en dat is gelukt. Ik werd helemaal gek na dat doelpunt. Die minuten erna waren echt een waas. Ik was ook blij toen het tweede doelpunt viel, toen was het echt gedaan voor Excelsior.' Richairo Zivkovic gaat eveneens met een prettig gevoel de winterstop in. 'Ik ben blij met mijn eerste doelpunt. Het was niet supergoed voetbal wat we lieten zien, maar we hebben drie punten en dat is het belangrijkste. Ik hoop dat ik na de vakantie de stijgende lijn door kan zetten', liet het jonge talent weten tegenover Ajax TV.

Ook Frank de Boer keek op de officiële website van Ajax terug op het duel met Excelsior. 'Na afloop was er vooral de opluchting, we konden maar geen gaten vinden. Ze hebben al een klein veld en dan speel je ook nog met 21 man op een helft. Dat is niet in ons voordeel, maar dat is geen excuus. We hadden net zo goed met nul punten kunnen eindigen vandaag. Het is mooi dat die wissels uiteindelijk voor de drie punten zorgden', aldus de trainer.

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jeremaiafca
ik vond het mooi hoe de supporters hem toezongen na zijn goal en na de wedstrijd
0 0
paulurs
De eerste verdediger in tijden die doet waarvoor hij het veld in komt!

Misschien moet Frank hem ook weer eens laten verdedigen, of Veltman in de spits, dan gaat hij misschien wel verdedigen..
0 0
zuidzuid
Lekkere goal. Geniet ervan. Je deed waarvoor je erin kwam dus prima gedaan.
0 0
SNTR
Is nog heel jong. Ik heb mijn twijfels en zal eerlijk toegeven dat ik vaak mijn hart vasthield/houd als hij erin kwam, maar ik schrijf hem zeker nog niet af zoals bijvoorbeeld Duarte wel.
0 0
zuidzuid
Ja. Die mag richting heerenveen/groningen. Te dik. Maakt t verschil niet.Aan groningen aanbieden en 3 miljoen erbij en dan sinkgraven 5 jaar vastleggen
0 0
Intec
Sinkgraven gaat ons kampioen maken ?
0 0
zuidzuid
Ja dat denk ik eerder dan Duarte. Wat ik me wel s afvraag...zouden die gasten wel s naar de premier league kijken? daar zie je zo'n david silva..die krijgt een bal draait weg en rent naar de goal....daarna een combi of een steekpass. Waarom doet een Andersen dat nou nooit? die spelen op dezelfde positie en de klasse heeft ie echt wel...is t weer dat vervelende op balbezit spelen en bang zijn dat ze de bal verliezen?
0 0
mboudewijn
Bedoel je nou dat Sinkgraven bij Groningen speelt?
0 0
zuidzuid
zo zou je t kunnen lezen..gelet op het tijdstip van posten zou t me ook niks verbazen maar bedoelde meer verkopen voor een miljoen, 3 erbij en je koopt sinkgraven voor 4 mln. als je geluk hebt.
0 0