Schöne: 'Ga gewoon door bij Ajax'

Lisanne, 21-12-2014 om 19:25, 9411 views, AT5 |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Frank de Boer liet eerder al weten Lasse Schöne absoluut niet kwijt te willen. Volgens de Deen hoeft zijn trainer zich echter nergens zorgen over te maken. Tegenover AT5 laat hij weten niet de intentie te hebben om te vertrekken uit Amsterdam.

Volgens Schöne had Ajax van te voren kunnen voorspellen dat het een lastig middagje in Rotterdam ging worden. 'Excelsior zakt in en speelt op de counter. Dat weet je eigenlijk van te voren. We kregen zeker wel een aantal kansen, maar niet genoeg. Het lukte vandaag niet al te goed. Drie punten is wel een grote opluchting. We hebben keihard gevochten, veel meters gemaakt en het is geweldig dat hij dan toch nog valt. Zeker voor Mike was het leuk, hij kan fantastisch koppen. Het was pas zijn tweede balcontact volgens mij.'

Ook gaat de middenvelder annex vleugelspits nog even in op zijn toekomst. Hij verwacht dat hij zich na de vakantie gewoon weer in Amsterdam meldt. 'We zijn nu wel toe aan winterstop. Het eerste half jaar is altijd heel druk met interlands en Champions League-voetbal. De tweede seizoenshelft verwacht ik nog steeds bij Ajax te voetballen. Ik ga er gewoon vanuit dat ik aansluit in Qatar. Ik heb niet de intentie om nu weg te gaan. Ik ga gewoon door bij Ajax. In voetbal moet je nooit nooit zeggen. Maar ik heb hier gewoon nog een contract en er speelt niks, dus dan is het voor mij duidelijk', aldus Schöne.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxD1986
AUB niet nog een jaar!
0 0
411
ik begrijp het commentaar niet zo, tuurlijk leuk met 2 echte buitenspelers maar Schöne is zo belangrijk gisteren speelde hij slecht maar was wel weer betrokken bij beide goals. daarnaast zwerft hij over het veld zodat hij ruimte creëert voor anderen en tegenstanders weten niet waar te lopen. ik snap niet dat je dat niet ziet. hij is met klaasen de regiseur van dit ajax
0 0
MarcoWatcher
Dat beloven ze allemaal omdat ze niks anders kunnen zeggen
0 0
swing
Mooi zo! nuttige speler! Kunnen we er goed bij hebben/houden!
0 0
Lazell
Zeker. Kishna en El Ghazi hebben aangetoond dat ze nog niet ver genoeg zijn om een half seizoen samen op de vleugels te spelen. Op een volledig inzetbare en in vorm zijnde Fischer hoeven we voorlopig ook nog niet te hopen.
0 0
Kishna11
Van mij mag hij lekker naar Sunderland of dergelijke
0 0
DHsuarez16
Goed nieuws! Ik heb vertrouwen in een goede tweede seizoenshelft van em!
0 0