Milik: 'Heb er veel op geoefend'

Lisanne, 19-11-2014 om 10:17, 4967 views, Polskie Radio |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Arek Milik was dinsdagavond opnieuw trefzeker voor zijn land. In het oefeninterland tegen Zwitserland schoot de spits prachtig raak vanuit een vrije trap. Iets waar hij, naar eigen zeggen, veel op geoefend heeft.

Toch kwam er ook een beetje geluk bij kijken meent Milik. 'Robert Lewandowski bukte op het laatste moment waardoor het zicht weg was voor de keeper. Als hij dat niet had gedaan, was er nooit zo'n goede kans voor mij geweest. Maar ik heb op de trainingen ook veel geoefend op dit soort situaties. Het is jammer dat we de voorsprong niet konden vasthouden, dan was mijn doelpunt nog meer van waarde geweest', aldus de Ajax-spits.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
petwes
Ajax heeft de optie tot koop met de club (Leverkussen) afgesproken. In die optie zit een contract tot 2018 met een bepaald salaris. Dit zal geen heel laag salaris zijn, maar waarschijnlijk prima gezien zijn prestaties. Ajax gaat dit contract echt wel tekenen. Zelfs al zou de coach Siggy beter vinden of wie dan ook, door zijn internationale prestaties heeft Milik al zo een waarde dat het puur als investering al de moeite waard zou zijn om hem vast te leggen. Interesse van buitenlandse clubs is goed, en ook dat hij bij Polen speelt en het zo goed doet.

Ik wist niet wat ik moest verwachten, hij had geen geweldige statistieken, maar was wel jong. Sommige talenten breken niet door, anderen wel. Deze dus wel. Sinds de zomer is zijn waarde zeker om hoog gegaan. En dit is dan toch een resultaat van goede scouting, mag ook wel eens gezegd worden.

Ik zou ook nog graag meningen horen over iets heel anders. Ik zie veel overeenkomsten tussen van de Beek en Klaassen, ze kunnen zowel verdedigend als aanvallend in de as van het middenveld, kunnen afmaken, diepgaan, goede passing, goed overzicht. Ik vraag me af of iemand mij de verschillen kan opnoemen en een idee heeft hoe deze het best samen in een team zouden kunnen spelen? Hoor het graag!
0 0
army
ajax moet snel handelen met vastzetten van milik en niet uitstellen, want voor dat je weet heeft een ander club milik gecontracteerd, ajax is altijd zo laks met contracteren van spelers.
0 0
nuff-said
Hij heeft dat uitstraling van een sterspeler en dat sterke mentaliteit wat je nodig hebt om een grote te worden. En natuurlijk een GEWELDIGE linkerbeen. Hij is al super, 1 extra stap zou zijn, zijn rechterbeen sterker maken. Dat zou alleen extra zijn
0 0
jeugdgaatvoor
Begint wel mijn nieuwe held te worden hoor.
0 0
Cruyffie
Wat een held. Mentaal zeer sterk (wat imo het allerbelangrijkste is voor een spits), en voetballend vooralsnog heel veel potentie. Ben zeer benieuwd!
0 0
Semtex
wanneer wordt zijn contract nou eens verlengd???
Straks gaat er een andere club voor niks met hem vandoor.
0 0