'Basisplaats El Ghazi bij Jong Oranje'

KoenWeijland, 13-11-2014 om 11:39, 6050 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Anwar El Ghazi kan donderdagavond in het oefenduel van Jong Oranje rekenen op een basisplaats. Bondscoach Remy Reijnierse zei tegenover De Telegraaf dat de Ajacied en Jean-Paul Boëtius de flanken zullen bezetten.

Met de speeltijd hoopt die jongens klaar te stomen voor het grote Oranje. 'Ze moeten nog mee willen naar het EK in Frankrijk in 2016. En dat is geen raar idee, want enkele jongens hebben al meegetraind met het Nederlands elftal of zaten zelfs in de voorselectie voor het WK in Brazilië. Het jeugd-EK van 2017 moet weer een volgend doel zijn. Die twee dingen moeten ze nastreven', aldus de bondscoach. 

Vermoedelijke opstelling volgens De Telegraaf: Van der Hart; Hateboer, Bijen, Rekik, Aké; Hendrix, Van Overeem, Sinkgraven; El Ghazi, Janssen, Boëtius

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3*stars*3
Ok mooi maar ik heb me knaakjes al op die moffen gezet want buiten Ghazi en Sinkgraven is J-Oranje niet veel.
0 0
020Ajacied020
nergens uitgezonden zeker
0 0
3*stars*3
FOX sports
0 0
Arim_
Waar zijn Zivkovic, Denswill, Van Beek, Kongolo, Manu en Riedewald?
0 0
020Ajacied020
7e psv in de house Guusje laat zich club voorkeur niet merken hoor haha.
0 0
HeinJan
Wat was hij goed de afgelopen wedstrijden. Echt van hem genoten. Een dribbelaar en een lefgozer/mannetje, maar voor de camera's een doodnormale bescheiden jongen. Dan heb je mijn sympathie. Laat het maar zien bij Jong-Oranje ook. Gun het hem van harte.
0 0
Ajax-Dejong
Ik heb ook van hem genoten vooral van die dribbels. Maar soms ff ze oogkleppen af doen
0 0
JPC40
hij is soms iets te enthousiast om zelf te willen scoren ahahahha lijkt Robben wel hahaha , meeste van dat soort spelers hebben die neiging .
0 0
JPC40
Ik denk dat Ghazi nu al jong Oranje ontstegen is en rijp is voor het grote werk bij Oranje elftal fysiek is hij sterk genoeg .
0 0
MisterWhite
Rekik zal dus niet meer bij Jong Oranje zitten, want die is lachwekkend genoeg opgenomen in het NL elftal van Hiddink als vervanger van Vlaar.
0 0
stefan1982
Prachtige opstelling ben benieuwd naar Sinkgraven ook
0 0
Yaeron
Wie zijn Bijen en Janssen..?
0 0
scstan94
Janssen is van Almere heeft er vgm 7 inliggen, komt uit de jeugd van Feyenoord maar heeft daar geen contract gekregen
0 0
SNTR
Zivkovic heeft er 9 inliggen en 3 wedstrijden minder gespeeld, maar die is welgeteld 0 keer opgeroepen voor jong oranje
0 0
scstan94
Ja, en wat moet ik daarmee.

Ik weet ook wel dat Zivkovic er 9 in heeft liggen en ik vind ook dat hij opgeroepen hoort te worden. maar snap je reactie op mij niet helemaal.
0 0
SNTR
Zozo rustig maar hoor? Ik vind het feit dat Janssen erbij zit nog een reden dat Zivkovic erbij hoort. Dan had ik wel kunnen typen hoi jongens en meisjes Janssen heeft 7 keer gescoord en speelt bij Almere maar ik vind Zivkovic beter doei. Is toch veel makkelijker om er dan op te reageren zodat de feiten meteen bij elkaar staan. Wist niet dat we tegenwoordig boos worden als je een reactie krijgt.
0 0
HeavenlyDivine
Kon het toch niet slechter doen dan Promes gisteren
0 0