Dijks: 'Zou geen nee zeggen tegen Feyenoord'

Lisanne, 12-11-2014 om 13:10, 11071 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Oud-Ajacied Mitchell Dijks zou geen nee zeggen als Feyenoord hem zou bellen. Bij Ajax kon de linksback nooit doorbreken en dus vertrok hij afgelopen zomer naar Willem II. 'Wellicht pas ik als voetballer gewoon beter bij Feyenoord dan bij Ajax.'

Doelman Kostas Lamprou was één van de mensen die Dijks vertelden dat Feyenoord wel een goede club voor hem zou zijn. 'Hij was zeker niet de eerste die dat tegen mij zei. En als ik eerlijk ben, dan snap ik dat ook wel. Het ziet er misschien niet altijd even gepolijst uit wat ik doe, maar het spreekt wel aan bij de mensen.'

Een overgang naar Feyenoord sluit de verdediger dan ook niet definitief uit. 'Ik heb met Ajax in De Kuip gespeeld. Man, ik wist niet wat ik meemaakte, zo fanatiek als het publiek daar is. En niet op één vak, hè. Waar je ook ingooit, overal gaan ze tekeer. Geloof me, daar krijg je extra kracht van als voetballer. Zelfs al zijn ze tegen je. Natuurlijk ben ik nog steeds Ajacied, maar dat gevoel heeft wel een knauw gekregen door alles wat gebeurd is. Dus ja: als Feyenoord me vraagt, zou ik geen nee zeggen', besluit Dijks.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
goblinmaster
Ik dacht dat Dijks dé concurrent zou worden van Willems na het WK 2010. Ik had het mis.
Door zijn positionering en gebrek aan slim dekken/denken heb je echt weinig aan hem bij Ajax. Wel snel, sterk,best technisch, maar verspilt ook veel ballen in de aanval. Koppen kan hij nu een beetje, al bij al is hij best een tegenstrijdige LB.
Maar Feyenoord past volgens mij qua team en spel meer bij hem ja. staat ie naast konkolow, de Janmaat op links uit te hangen. Ik zie hem al ballen binnenhouden die door de spits worden opgepakt waardoor Vermeer weer wat te doen krijgt hoor XD
Als hij blijkbaar bij de top aan de slag kan denk ik niet dat hij het laat. PSV zal het niet worden, Ajax is past, dan kan Feyenoord als sportman wel eens een goede keuze zijn lijkt me.
0 0
Quarterback
Ik snap nooit waarom mensen zo'n haat hebben naar spelers van Feyenoord... Ja.. als ze respectloos gaan praten over onze club dan heb ik geen respect meer voor hen. Het probleem zijn de kakkerlakjes op de stoelen in die metalen bouwval?! Geef voetballers het respect dat zij verdienen ongeacht voor welke club ze spelen!
0 0
FrankieBovenaan
Man man man...
0 0
Stammie
had eerst wel respect voor hem, dat is nou wel weg! bah je wilt toch nie voor die kakkerlakken spelen!
0 0
Bazenvan95
Feyenoord de club die het al jaren doet met afgedankte Ajaceden, het hoogtepunt Charisteas, maar ook de Cler, van Loen, Scholten, Biseswa, Landzaat, Tiendalli, Timme, Green, Hahn, Schaken, zelf Bouhlarouz.. de lijst is eindeloos
0 0
Robinjo1988
Hij is nog steeds Ajacied maar zou geen nee zeggen tegen 010.
Dat klopt niet helemaal want een Ajacied zegt ALTIJD nee tegen 010!
0 0
Ajaccus
Johan C. heeft het al eens gezegd. Ajax brengt spelers via de jeugdopleiding en als ze bij Ajax niet slagen dan gaan ze in ieder geval de Nederlandse competitie op zeker beter maken. Je kunt zeggen dat ze dan tweede keus zijn maar we hebben al vaker gezien dat het later in een carriëre anders uit kan pakken. Wij als Ajax fans zitten dus in de luxe positie dat Frank en Marc als eerste mogen kiezen. De betreffende spelers moeten en mogen echter hun eigen keuzes maken na hun Ajax periode. Dat is hun goed recht na uitgeselecteerd te zijn.
0 0
Danny.S
Ik wel Mitchell !
0 0
grotesmurf
Dat wordt lachen als Dijks, met z'n Amsterdamse accent, naar 010 vertrekt. Benieuwd hoeveel kakkerlakken er dan weer gaan stijgeren..
0 0
waynelove
Ik ben altijd wel van mening geweest dat hij het bij Ajax gewoon had kunnen redden. Als hij bij Feyenoord kan spelen moet hij dat gewoon doen. Vriendelijke jongen die ik het beste gun!

0 0
scstan94
Kan me nog dat item herrinneren van Kale en Kokkie met de bbq met de oude A1. Jongens als vd Hart, Klaassen, Veltman en Boilesen maar ook Dijks. Had met dat accent van hem eigenlijk wel wat meer trouw en loyaliteit richting Ajax verwacht. Mja van de andere kant hij is te licht bevonden door Ajax en als iemand met zijn kwaliteiten bij feyenoord terecht komt zegt dat meer over hem en feyenoord dan over Ajax
0 0
Wesleyyy
En waar is dit voor nodig?
0 0
Eriksen10
Oké!
0 0
VanNispen
Jezus, waar maken we ons druk om.. Dijks komt tekort voor Ajax, als hij bij Feyenoord wel de kans zou krijgen is dat toch alleen maar mooi voor zo'n jongen.. Heeft nooit een ding verkeerd gezegd over Ajax, maar ik heb ook nooit het gevoel gehad dat dit nou echt een echte Ajacied is.. Zoals bij Vermeer wel het geval is geweest..

Als Dijks graag bij die kakkerlakken wil spelen, prima toch.. Prijzen winnen zal die dan niet doen
0 0
Rayno95
Precies, die ophef is nergens voor nodig, komt tekort en ja als hij dan de kans krijgt ook al is het bij Feyenoord, toch iets hoger dan Willem 2 is het logisch dat hij die dan zou willen pakken.

Hele andere situatie dan bijv Kenneth.
0 0
RH1900
Daar gaat al de sympathie die ik voor je had Dijks.. Bah, beetje die mongolen de hemel in prijzen die alleen kunnen schreeuwen en de rest doet het stadion, zitten zo dicht op het veld dat ze bijna met hun mond de microfoons raken, dat stadion gaat meteen op en neer als er wat mensen springen door die ouwe fundering.. Oja en Feyenooit till i die kunnen ze alleen zingen als ze weer 3-0 achter staan.

Gewoon een tyfus grafclub.
0 0
emieltjuhh
Hij doet maar, voor mij hoeft hij dan nooit meer terug te komen.
0 0
TOOL
Stom omdat zo te ventileren maar nu blonk hij in het veld ook niet uit door zijn denkvermogen.
0 0
Dylmans
Het zegt toch genoeg dat spelers die niet goed genoeg zijn voor Ajax Feyenoord altijd nog als optie zien.
0 0
SNTR
Hahaha minderwaardigheidscomplex. Ik zag ook al dat hij in de VI die vandaag uit is zei 'Ik ben niet minder dan Boilesen.' Het zit die jongen heel diep hè. Triest figuur.
0 0
TikkieTerugJaap
Hij heeft in ieder geval de kwaliteiten voor Feyenoord.
0 0
afca patrick
Gewogen en te licht bevonden(figuurlijk). Deze jongen komt technisch zoveel tekort om bij Ajax mee te kunnen. Als persoon vond ik hem altijd wel oké, was wel in voor een geintje. Als hij bij Feyenoord wil spelen doet dat me niks. Ajax heeft hem te licht bevonden, dus dan zou et de eigen schuld zijn.
0 0
roodenwit
Nieuwe trend ofzo???!!! Mislukte spelers gaan maar naar Feyenooit. Zegt genoeg over die pleuris club
0 0
3*stars*3
Zo fanatiek dat publiek...Man dat publiek staat 1x per jaar op met schuim op hun bek en gaat dan naar die kuip, om Ajax op te wachten en volgens hem zijn ze fanatiek, nee gefrustreerd...
Ik zag laatst die EL wedstrijd van ze en wat nou sfeer, je hoorde ze niet en veel lege plekken en dat valt me vaker op daar.

Ik moet wel zeggen dat het geluid daar beter door stadion gaat bij gezang en gejuich en dat merkten we (voor vuurwerkincident) tijdens bekerfinale tussen Ajax en PEC.
Sfeer was toen (door de Ajacieden) fantastisch!

Ik kon niet laten om de reacties op fr, te lezen...Wat zitten daar paar debielen die zich nu groot voelen...
0 0
Tpes
Sfeer was toen zeker goed. Maar op zon finale komt ook heel ander volk af. De mensen die een ssc hebben in bepaalde vakken zoals de lange zijdes bij ons die zijn niet echt van het sfeer maken. Tenzij er zon grote wedstrijd is als tegen Barca of met name Twente thuis. Hoor dan het publiek maar is bij ons. Voor de rest heb je gelijk.
0 0
Cruyffie
Dat deze houthakker uberhaupt de jeugdopleiding van ajax heeft doorlopen, dat zegt genoeg over de kwaliteit van de opleiding afgelopen 10 jaar..
0 0
Rayno95
Hij maakte deel uit van dat next-gen series team volgen mij
0 0
Robeerke
Zielig ventje
0 0
Justin4195
Dan denk je dat le niet dieper kan zakken dan willem II.... Maar dhr. Dijks vogelt ineens uit dat dat dus wel kan hahaha
0 0
3*stars*3
Bah!!!
0 0